Προς το περιεχόμενο

κολλάνε τα βίντεο υψηλής ευκρίνειας


suruklemes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, ελπιζω να μην είμαι σε λάθος γωνεία του φόρουμ

το pc μου τον τελευταιο καιρό δεν μπορεί να παίξει τα βίντεο απο το ιντερνετ, που είναι HD. Μόλις όμως αλλάξω τα settings και βάλω χαμηλότερη ευκρίνεια, τα καταφέρνει. Όμως δεν το κάνει όταν του βάλω να παιξει ένα βίντεο ή μια ταινία που έχω κατεβάσει παρόλο που είναι HD. Έχω μια ιδέα τι μπορεί να είναι, είπα να ρωτήσω για να πάρω μια πιο σίγουρη απαντηση. 

Ευχαριστώ

πσ. το πισι ειναι 10ετίας dell optiplex 740

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Για το youtube η κατάσταση μπορεί να  βελτιωθεί χρησιμοποιώντας Chrome μιας και η Google έβαλε το χεράκι της ώστε εκεί να αναπαράγονται καλύτερα και αυτό μέχρι τα 720p. Επίσης απενεργοποίησε το hardware acceleration στον Firefox. Πέρα από αυτά, αν θέλεις κάτι καλύτερο, τότε ήρθε η ώρα για καινούργιο υπολογιστή.

Τα βίντεο που έχεις κατεβάσει είναι τελείως διαφορετική υπόθεση και υποστηρίζονται πλήρως από Hardware Acceleration και μάλιστα στα οικτρά Intel τσιπάκια γραφικών.

(Εγώ είχα το Optiplex 780 Core 2 Quad και τα έβρισκε μπαστούνια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν φαντάζομαι ότι έχεις παλιό PC (πενταετίας) . Το πρόβλημα συναντάται κυρίως στα HD βίντεο που τρέχουν στα 60FPS (frames per second , καρέ ανά δευτερόλεπτο) Αυτό φαίνεται στο Youtube στις ρυθμίσεις σου δείχνει πχ 720p60 ή 1080p60 . Το "απλό" HD στα 720 σκέτο ή 1080 σκέτο τρέχει στα 30FPS. Οπότε στην ουσία θέλει και την μισή επεξεργαστική ισχύ από τα 60 FPS. 

 

Γενικά τα 60 FPS είναι για βίντεο που έχουν μεγάλες ταχύτητες πχ αθλητικούς αγώνες , βίντεο με αυτοκίνητα και μηχανές , πρώτου προσώπου ποδηλασία, βιντεοπαιχνίδια) .

Μερικές φορές τα βίντεο αυτά μπορεί να σου προκαλέσουν ζαλάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...