Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ινσομνιακς, λοιπόν το τελευταίο αφεντικό αποφάσισε να μου το παίξει Κινέζος με την πληρωμή 2 μηνών και 3 αποδόσεις ΦΠΑ, μιλάμε για ένα πόσο τις τάξης 1800 ευρώ + 900 χοντρικά τον ΦΠΑ (με κόψιμο τιμολογίου παροχής υπηρεσιών - υπάρχει συμβόλαιο 2 ετών ανοιχτό / μισθωτός με μπλοκ). Ο τύπος έχει τρελά λεφτά, με 3 γραφεία Τοπογραφικά/Αρχιτεκτονικά μέσα εκεί δεν έχει σχεδόν τίποτα αγορασμένο lisenced και εννοείτε φουλ πειρατεία. Αυτο που σκεφτόμουν είναι να τον καταγγείλω να φάει την καμπάνα για τα σπασμένα ολα CAD/Adobe/Windows και κατι αλλά, αξίζει η θα χάσω τον χρόνο μου? Επίσης νομικά είμαι καλημένος όσον αφορά το ποσό του ΦΠΑ? Όποιος μπορεί να βοηθήσει με λίγο ινφο θα είμαι ευγνωμόνων. Έχω βαρεθεί σε αυτή την κωλοχωρα να παρακαλάς μια ζωή να πάρεις τα δεδουλευμένα σου. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
χρηστος136Β Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 δεν μπορω να σου πω αμα αξιζει να το κανεις, ειναι δικη σου αποφαση κατα την γνωμη μου,το μονο που μπορω να σου πω οτι αν τον καταγγειλεις στο ΣΔΟΕ θα φαει 1000 ευρω προστιμο για τα windows και 1000 ευρω για καθε προγραμμα που εχει σπασμενο για καθε υπολογιστη απο οτι ξερω 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, χρηστος136Β είπε δεν μπορω να σου πω αμα αξιζει να το κανεις, ειναι δικη σου αποφαση κατα την γνωμη μου,το μονο που μπορω να σου πω οτι αν τον καταγγειλεις στο ΣΔΟΕ θα φαει 1000 ευρω προστιμο για τα windows και 1000 ευρω για καθε προγραμμα που εχει σπασμενο για καθε υπολογιστη απο οτι ξερω ωραία ενα ακόμα μερος να τον καταγγείλω, δεν έχει σκοπό να τα δώσει και μόλις έφερα παιδί σε αυτόν τον κόσμο και εχω κατι τομάρια σαν αυτόν να παίζουν με τις ζωές μας, ευχαριστώ αδερφέ.
LittyMeek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Από όσο ξέρω αν στείλεις στην autodesk θα του στείλει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του αν δεν αγοράσει κανονική αδεια 1
markoliaz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 δεν καταλαβαινω, θα του πεις δηλαδη οτι αν δεν σου δωσει τα λεφτα σου θα του κανεις ολα αυτα? η θα του κανεις ολα αυτα και μετα θα σου δωσει τα λεφτα σου? 1
LittyMeek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Επίσης μαζί σου με τα χίλια, πρέπει να μάθει ότι στη ζωή εκτός από κέρδη έχουμε και υποχρεώσεις 1
χρηστος136Β Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 η αμα δουλευεις και δεν σε πληρωνει και δεν σου κολλαει ενσημα μπορεις να τον καταγγείλω στο ΙΚΑ απο οτι νομιζω 1
LittyMeek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, markoliaz είπε δεν καταλαβαινω, θα του πεις δηλαδη οτι αν δεν σου δωσει τα λεφτα σου θα του κανεις ολα αυτα? η θα του κανεις ολα αυτα και μετα θα σου δωσει τα λεφτα σου? Εκδίκηση 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, markoliaz είπε δεν καταλαβαινω, θα του πεις δηλαδη οτι αν δεν σου δωσει τα λεφτα σου θα του κανεις ολα αυτα? η θα του κανεις ολα αυτα και μετα θα σου δωσει τα λεφτα σου? Εχω ειδη παρακαλέσει μια φορα με το καλο, θα του δώσω αλλη μια διορία μεχρι τις 15 Οκτοβρι, αν δεν τα δω και τοτε απλα θα ενημερώσω πως θα κινηθώ διαφορετικά, προτιμω να τα χασω τα λεφτά και να του κλείσω το μαγαζί παρα να απειλήσω.
markoliaz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 και εκδικηση να παρει...το θεμα ειναι να παρει τα λεφτα που του χρωσταει πισω...οποτε για εμενα..κανενα απο αυτα δεν ειναι λυση...η λυση με καποιο νομιμο τροπο, νομικα παντα...
tounion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Πήγαινε τον εσύ νόμιμα και κάνε και την καταγγελία ... Άλλο το ένα άλλο το άλλο... 1
Dark_son20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) υπήρχε μια διαφήμιση στο Facebook πριν κάτι μήνες σε φάση "δώσε κάποιον και θα σου δώσουμε ποσοστό" edit: https://reporting-emea.bsa.org/r/report/add.aspx?ln=el-gr&src=GR εδώ είσαι Η ανταμοιβή αποτιμάται σε ποσοστό 10 % επί της αποζημίωσης που λαμβάνει η BSA ως αποτέλεσμα συμβιβασμού ή δικαστικής ενέργειας. Το ποσό της ανταμοιβής δεν μπορεί να ξεπεράσει το ποσό των 10.000 €. Προκειμένου να διεκδικήσετε αυτήν την ανταμοιβή θα πρέπει να μας δώσετε το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Η τήρηση της εμπιστευτικότητας παραμένει και σε αυτήν την περίπτωση δεδομένη. Η BSA παρέχει ανταμοιβές μόνον για αναφορές περιστατικών πειρατείας σχετικά με τα προϊόντα των εταιρειών μελών της σε επιχειρήσεις /τελικούς χρήστες των προϊόντων λογισμικού. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Dark_son20 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, tounion είπε Πήγαινε τον εσύ νόμιμα και κάνε και την καταγγελία ... Άλλο το ένα άλλο το άλλο... Ειμαι εξωτερικό γμτ αυτη την περίοδο και για ένα διάστημα μεγάλο απο οτι φαίνεται και κοιτάω να δω τι μπορώ να κάνω εξαποστάσεως άλλα σωστη η παρατήρηση και θα το κοιτάξω και νόμιμα, αλλά στην Ελλάδα δεν έχω καμία εμπιστοσύνη. 3 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε υπήρχε μια διαφήμιση στο Facebook πριν κάτι μήνες σε φάση "δώσε κάποιον και θα σου δώσουμε ποσοστό" edit: https://reporting-emea.bsa.org/r/report/add.aspx?ln=el-gr&src=GR εδώ είσαι Η ανταμοιβή αποτιμάται σε ποσοστό 10 % επί της αποζημίωσης που λαμβάνει η BSA ως αποτέλεσμα συμβιβασμού ή δικαστικής ενέργειας. Το ποσό της ανταμοιβής δεν μπορεί να ξεπεράσει το ποσό των 10.000 €. Προκειμένου να διεκδικήσετε αυτήν την ανταμοιβή θα πρέπει να μας δώσετε το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Η τήρηση της εμπιστευτικότητας παραμένει και σε αυτήν την περίπτωση δεδομένη. Η BSA παρέχει ανταμοιβές μόνον για αναφορές περιστατικών πειρατείας σχετικά με τα προϊόντα των εταιρειών μελών της σε επιχειρήσεις /τελικούς χρήστες των προϊόντων λογισμικού. άρχοντας θα φύγει δωράκι καταγγελία και κει! εύχομαι να μην φτάσει εκεί αλλά έχω δει τι λαμογιο ήταν με πελάτες και υπαλλήλους οπότε φαντάζομαι θα το τραβήξει.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 https://ww2.bsa.org/?sc_lang=el-GR Εκεί δεν κανουμε καταγγελία;
vasilis1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έτσι γιατί η αλητεία έχει ξεπεράσει τα όρια στην Ελλάδα,κι οποιαδήποτε προσπάθεια να βρεις το δίκιο σου καταλληγει στην νεοελληνική ψευτομαγκια- ιδεολογία του " ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ είναι αν καταγγείλλεις το αυτονόητο" ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΈΩ: ΟΡΜΑ.Τα αρχιλαμογια πατάνε ακριβώς πάνω αυτό και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. 22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα