Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Anuminas είπε

Χαιρομαι που ο κοσμος γυρισε την πλάτη στην υπεροψία της Rockstar, που συμπεριφέρεται στους pc gamers σαν δευτερης κατηγοριας και παρακατιανους, που οχι μονο κυκλοφορει τα παιχνιδια της στο pc μετά απο ένα-δυο χρονια λες και μας κάνει χάρη αλλα τα κυκλοφορει με χιλια δυο προβληματα λες και κυκλοφορει Alpha εκδοσεις. Ουτε εγώ το αγορασα και ευγε σε οσους δεν το αγορασαν, αντισταση.

Is Epic Games Store to Blame for Red Dead Redemption 2’s Poor PC Sales?

https://www.ccn.com/is-epic-games-store-to-blame-for-red-dead-redemption-2s-poor-pc-sales/

οτι δεν πηγε καλα στο epic  λεει κατι?  

Aν κατι  κυκλοφορει και σε αλλες πλατφορμες ειναι δεδομενο πως η epic ειναι τελευταια και καταιδρωμενη.

Σε rockstar εδινε πολυ δυνατα preorder bonuses και, πολλοι δεν προτιμουν epic.

δεν θα με ξαφνιαζε αν η αναλογια RS και epic ηταν 8/9:1 οπως στο division.

Clickbait τιτλακι και αρθρακι.

Επεξ/σία από rofl
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anuminas είπε

Χαιρομαι που ο κοσμος γυρισε την πλάτη στην υπεροψία της Rockstar, που συμπεριφέρεται στους pc gamers σαν δευτερης κατηγοριας και παρακατιανους, που οχι μονο κυκλοφορει τα παιχνιδια της στο pc μετά απο ένα-δυο χρονια λες και μας κάνει χάρη αλλα τα κυκλοφορει με χιλια δυο προβληματα λες και κυκλοφορει Alpha εκδοσεις. Ουτε εγώ το αγορασα και ευγε σε οσους δεν το αγορασαν, αντισταση.

Is Epic Games Store to Blame for Red Dead Redemption 2’s Poor PC Sales?

https://www.ccn.com/is-epic-games-store-to-blame-for-red-dead-redemption-2s-poor-pc-sales/

14 λεπτά πριν, rofl είπε

οτι δεν πηγε καλα στο epic  λεει κατι?  

Aν κατι  κυκλοφορει και σε αλλες πλατφορμες ειναι δεδομενο πως η epic ειναι τελευταια και καταιδρωμενη.

Σε rockstar εδινε πολυ δυνατα preorder bonuses και, πολλοι δεν προτιμουν epic.

δεν θα με ξαφνιαζε αν η αναλογια RS και epic ηταν 8/9:1 οπως στο division.

Clickbait τιτλακι και αρθρακι.

βασικά ότι είναι να διαβάσεις στο άρθρο στο λέει εδώ,τελευταία παράγραφο:

Αναφορά σε κείμενο

Epic Games Store Is Only Part of the Reason for RDR2’s Poor Sales

Epic Games Store really isn’t all that popular. Many people do not like their aggressive business tactics and therefore end up shunning the store. This will certainly have made an impact on sales but probably not that much of an impact. Borderlands 3 was an Epic Games Store exclusive, and that sold like hotcakes. Clearly, there is something more at work here.

Firstly, there’s the simple matter of timing. RDR2 was only exclusive to the Epic Games Store for a single month. Not that long to wait, especially considering the game actually came out a year ago anyway. It’s not much of a difference for people who want a version of the game that comes with achievements and community features.

There is an even bigger factor which looms over RDR2 and its poor PC sales more so than any level of Epic Games Store exclusivity. The factor in question is just how bad it seems to be running on PC in general at the moment.

Δημοσ.

Αν και συμφωνώ σε πολλά που λέει και εμένα δεν μου αρέσει που μας έχουν σαν 2ης διαλογής κοινό, θα ήθελα να δω οι πωλήσεις συνολικά τι λένε και όχι μόνο από epic/steam

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα δεν ηταν ποτε epic exclusive οπως το borderlands που καθεται και το συγκρινει. 

η πλειοψηφια των preorder και των πωλησεων του 1ου μηνα εγινε απο τη Rockstar.

και δεν θελω να αναλυσω το αρθρο αλλα ο αρθρογραφος ειναι - ως συνηθως- για γελια.

-----------------------------------

και μενα δεν μου αρεσει που το εβγαλαν ενα χρονο μετα, αλλα τουλαχιστον εβγαλαν πολυ σωστο pc port που εκμεταλλευεται στο επακρο το hw, και συναγωνιζεται τους pc  only τιτλους. κατι που δεν ισχυει για το 99.9% των ports.

απλα αναπαραγονται ακομα τα προβληματα των πρωτων 3-4 ημερων, και oι γνωμες αυτων, που ειτε το εχουν μονο ακουστα το παιχνιδι, ειτε το εχουν δει κανα 5ωρο max. 

imo to rdr ειναι απο τα κορυφαια ports, και τουλαχιστον μπορει να το καθυστερησαν αλλα εριξαν τοση δουλεια που αξιζε η αναμονη.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, rofl είπε

η πλειοψηφια των preorder και των πωλησεων του 1ου μηνα εγινε απο τη Rockstar.

link?

(τον πρώτο μήνα κυκλοφόρησε σε epic-r* )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

link?

(τον πρώτο μήνα κυκλοφόρησε σε epic-r* )

το παιχνιδι δεν υπαρχει μονο σε epic και steam.

υπαρχει και σε rockstar launcher... το πιθανοτερο ειναι οτι και αυτος που εγραψε το αρθρο δεν το γνωριζει.

(και εδινε τα κερατα του απο preorder bonuses και επισης ολα τα storefronts εδιναν RS key, με μονη εξαιρεση το hib που εδινε epic.)

το epic εδινε 25 gold bars.

το RS εδινε 50, extra θησαυρο με 6 bar στο single player, δωρεαν το upgade στην επομενη εκδοση, δωρεαν παιχνιδι, και vpn friendly storefront- εγω αγορασα απο ρωσια.

αν βαλεις οτι και ολα τα keys πλην του humble ηταν για RS launcher, το hate για την epic, και το οτι o RS launcher ειναι αναγκαιος για το παιχνιδι και καποιοι δε θελουν να το τρεχουν σε 2 client ( και ιδιως οταν ο 2ος ειναι η epic)  δεν θελει φιλοσοφια τι προτιμησαν οσοι εκαναν preorder.

επισημα νουμερα δεν υπαρχουν αλλα αμφιβαλλω οτι η epic επιασε πανω απο 1/2 στα 10 copies.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, rofl είπε

το παιχνιδι δεν υπαρχει μονο σε epic και steam.

υπαρχει και σε rockstar launcher... το πιθανοτερο ειναι οτι και αυτος που εγραψε το αρθρο δεν το γνωριζει.

(και εδινε τα κερατα του απο preorder bonuses και επισης ολα τα storefronts εδιναν RS key, με μονη εξαιρεση το hib που εδινε epic.)

το epic εδινε 25 gold bars.

το RS εδινε 50, extra θησαυρο με 6 bar στο single player, δωρεαν το upgade στην επομενη εκδοση, δωρεαν παιχνιδι, και vpn friendly storefront- εγω αγορασα απο ρωσια.

αν βαλεις οτι και ολα τα keys πλην του humble ηταν για RS launcher, το hate για την epic, και το οτι o RS launcher ειναι αναγκαιος για το παιχνιδι και καποιοι δε θελουν να το τρεχουν σε 2 client ( και ιδιως οταν ο 2ος ειναι η epic)  δεν θελει φιλοσοφια τι προτιμησαν οσοι εκαναν preorder.

επισημα νουμερα δεν υπαρχουν αλλα αμφιβαλλω οτι η epic επιασε πανω απο 1/2 στα 10 copies.

Φυσικά και το γνωρίζει, όπως το γνωρίζω και γω που το γράψα από πάνω και το έκανες και quote.

Οπότε περιμένω το link με την ανάλυση που γράφεις, να το διαβάσουμε και επίσημα ρε αδερφέ το στατιστικό αυτό.

Επίσης το edit που έκανες στο πρώτο μνμ, είναι για γέλια.. ποιο έπακρο εκμετάλλευσης hw? Ποια προβλήματα των πρώτων ημερών?

Το παιχνίδι 2 μήνες κοντεύει που έχει κυκλοφορήσει και είναι ένα χαλί από απόδοση.

Άμα αυτό είναι το κορυφαίο πορτ, δε θέλω να θυμηθώ άλλα πορτς πόσο πιο κορυφαία ήταν 😝😝😝😝

Στις 21/12/2019 στις 2:29 ΜΜ, rofl είπε

με 17 ευρω που το ποσταρει, αν παιζει δεν το λες και 1 ευρω διαφορα παντως,

η για steam απο ινδια/ αλλες χωρες που εδωσε το αλλο παιδι...

και το εχω το παιχνιδι, και παρ ολα αυτα μπορω να σου πω οτι τα βρισκω πιο ενδιαφεροντα πχ απο τα post σου..

γιατι παιζουν και για αλλα παιχνιδακια αυτα τα κολπα και οτι μαθαινεις καλο ειναι... και αφου δε μπορουν να μπουν στις προσφορες καπου πρεπει να μπουν. 

2 ατομα  20 posts γιατι δεν εχετε παρει τα promos του twitch prime, και αλλες χαζοαποριες, και κανεις κριτικη οτι σε κουρασαν?

.https://www.insomnia.gr/profile/302197-spilios6/

βαριεμαι να κανω το σωστο quote αλλα  τελευταιους amd βαλε.

artifacts παντως δεν θα πρεπε να βλεπεις. ευχομαι να μην ερχεται  η ωρα για την καρτα.

με 580 & vulkan-σε dx12 εχω ελαφρυ bn- εχω 300+ ωρες σχεδον απροβληματιστα.

με τον επεξεργαστη σου ωστοσο μεινε καλυτερα σε dx12, και γενικα το πρωτο 2ωρο ειναι απ τα πιο βαρια parts so far,

οποτε να ξερεις δεν ειν ενδεικτικο.

Έβαλα τελικά τον τελευταίο beta driver το γύρισα σε vulkan και παίζει φίνα το παιχνίδι, καθόλου artifacts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Φυσικά και το γνωρίζει, όπως το γνωρίζω και γω που το γράψα από πάνω και το έκανες και quote.

Οπότε περιμένω το link με την ανάλυση που γράφεις, να το διαβάσουμε και επίσημα ρε αδερφέ το στατιστικό αυτό.

δεν υπαρχει καποιο επισημο στατιστικο το ειπα αλλα  αν με ολα αυτα που εγραψα νομιζεις οτι η epic εχει κανει καλυτερες πωλησεις στο RDR2 απο την rockstar πασο.

εγω παντως σε οσα forum/reddit rdr2 εχω δει oλοι για rockstar launcher μιλανε. 

και υπαρχει και η προιστορια του division.

Αναφορά σε κείμενο

That dramatic increase could be viewed as an indictment of Ubisoft's decision to shift its releases from Steam to the Epic Games Store, but it also reflects the success of Ubisoft's strategy, explained by CEO Yves Guillemot earlier this year, to draw attention to, and increase usage of, its own store. Being on the Epic Store "really helped to actually do more of our business on our own store," he said at the time, noting that Division 2 preorders on Uplay were six times higher than for Division 1.

οτι εκαναν στροφη οι παιχτες και ειπαν να προτιμησουν την epic και ενα 2ο προσθετο client σε σχεση με τον 1st  party client, ο οποιος το εδινε και με πολυ περισσοτερα bonuses.

και  μιλαμε για τον epic client που σε αντιθεση με το steam στο rdr παρεχει κυριολεκτικα 0 features, και μονο inconvenience.

και απο τα   10 μαγαζια που το πουλουσαν μονο 1 εδινε epic keys.

Ουτε εσυ εχεις αποδειξεις τι ποσοστο των πωλησεων ειναι αυτο της epic, οποτε μ αλλα λογια να αγαπιομαστε, αλλα νομιζω οτι με λιγη κοινη λογικη φαινεται τι προτιμησε ο κοσμος...

-------------------------------------

για την ποιοτητα του port δεν το σχολιαζω, ο καθενας που το εχει παιξει, κρινει.

εγω εχω 400 ωρες rdr παντως fwiw, οποτε μαλλον το εχω δει αρκετα διεξοδικα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rofl είπε

δεν υπαρχει καποιο επισημο στατιστικο το ειπα αλλα  αν με ολα αυτα που εγραψα νομιζεις οτι η epic εχει κανει καλυτερες πωλησεις στο RDR2 απο την rockstar πασο.

εγω παντως σε οσα forum/reddit rdr2 εχω δει oλοι για rockstar launcher μιλανε. 

και υπαρχει και η προιστορια του division.

οτι εκαναν στροφη οι παιχτες και ειπαν να προτιμησουν την epic και ενα 2ο προσθετο client σε σχεση με τον 1st  party client, ο οποιος το εδινε και με πολυ περισσοτερα bonuses.

και  μιλαμε για τον epic client που σε αντιθεση με το steam στο rdr παρεχει κυριολεκτικα 0 features, και μονο inconvenience.

και απο τα   10 μαγαζια που το πουλουσαν μονο 1 εδινε epic keys.

Ουτε εσυ εχεις αποδειξεις τι ποσοστο των πωλησεων ειναι αυτο της epic, οποτε μ αλλα λογια να αγαπιομαστε, αλλα νομιζω οτι με λιγη κοινη λογικη φαινεται τι προτιμησε ο κοσμος...

-------------------------------------

για την ποιοτητα του port δεν το σχολιαζω, ο καθενας που το εχει παιξει, κρινει.

εγω εχω 400 ωρες rdr παντως fwiw, οποτε μαλλον το εχω δει αρκετα διεξοδικα.

Εγώ μαν μου δεν είπα ποτέ για πωλήσεις για κανένα client, οπότε τι μου λες?

Λες κάτι και σου ζητάω να το διαβάσω από την πηγή..

Link or never happened.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εγώ μαν μου δεν είπα ποτέ για πωλήσεις για κανένα client, οπότε τι μου λες?

Λες κάτι και σου ζητάω να το διαβάσω από την πηγή..

Link or never happened.

ειπα οτι δεν υπαρχουν επισημα νουμερα.

αυτο που ειπα μαν μου ειναι οτι αυτο που λεει το αρθρο δεν εχει καμια αξια και δεν αντικατοπτριζει τιποτα, παρα μονο τις πωλησεις του epic client.

και το oτι ειναι  ηλιθιο το οτι το συγκρινει με τις πωλησεις του borderlands που ειναι exclusive τιτλος,

ενω καλλιστα μπορει οι πωλησεις να ειναι συνολικα πολλαπλασιες γιατι το RDR υπηρχε σε 2 clients.

Kαι "ξεχναει" να αναφερει εστω το RS launcher. και μιλαει μονο για νουμερα epic και steamspy. που το steamspy πλεον δεν πιανει ολα τα profiles, αρα τα νουμερα για steam δεν ειναι αξιοπιστα...

οποτε τι μας λεει για τις πωλησεις του RDR2 το αρθρο? τιποτα, και μονο εντυπωσεις και clicks ψαχνει.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Στις 24/12/2019 στις 8:35 ΜΜ, comfuzio είπε

Anyway, έχω perma posse και 6 κενές θέσεις όποιος θέλει να βγάλει 300$ να με κάνει add στο Rockstar με το ίδιο nickname με εδώ. 
Αν μαζευτούμε 4 άτομα το ελάχιστο, να το αρχίσουμε! Αλλά να έρθετε προετοιμασμένοι για ντου! Δεν θέλω να βάλω lvl limit αλλά ας έχετε dual pistols και μερικά potions για HP! 

Σε έκανα add φιλέ! 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, denis_kos είπε

Σε έκανα add φιλέ! 

Σε έκανα accept :)

Τα έχει παίξει το Online ε; 2/2 πάω να μπω free roam και με βάζει σε posse με ενεργά missions και δεν μπορώ να βγω

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. 
Αγόρασα σήμερα την παιχνιδάρα και είμαι στην αναμονή...

image.png.3ef422705418dba5da475deb905fe47e.png

Ελπίζω να τρέχει στο pc τις υπογραφής μου.

Υπάρχει κάποιο guide για τα settings? Λίγο που έψαξα είδα έχει πάρα πολλά και έχασα λίγο την μπάλα.

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω καιρο να παρακολουθησω τι εγινε με το παιχνιδι. Λεω να το αγορασω τωρα, εχει βελτιωθει καθολου η αποδοση σε σχεση με οταν κυκλοφορησε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...