Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιος εχεις δικαιο μονο στο καταλογο το εχω εγω οποτε μου λειπουν 7 μπαριτσες , με τα καλαντα δεν θα μαζεψω 3'4 ? ευχαριστω 

Να σου πω και μολις το παρω τι γινεται παιρνω τις μπαρες πισω αναλογα με το Level που ειμαι ? εγω τωρα ειμαι 28 αξιζει  ?

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Να σου πω και μολις το παρω τι γινεται παιρνω τις μπαρες πισω αναλογα με το Level που ειμαι ? εγω τωρα ειμαι 28 αξιζει  ?

Aυτη την απορια εχω κι εγω, τρεις φορες το εχω ρωτησει εδω και απαντηση δε πηρα ποτε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

Όταν μπαίνεις σε κάποιο saloon, παρατηρήσατε ότι ο πιανίστας παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια? 😂

Πες του οτι εμεινε λιγο πισω, πανε τα Xριστουγεννα περασαν 😂

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spilios6 είπε

Mε ποιον ειμαι ποιος με καλεσε ? πως μιλαμε παιδες ?

Πηγαινε στα settings στο audio να δεις τα buttons στα λεει εκει ολα.

Δημοσ.

Λοιπόν μέχρι το chapter 2 σε παίρνει ο ύπνος, από το chapter 3 παίρνει μπρος το παιχνίδι και αρχίζει να σε βάζει μέσα. Ουσιαστικά ένα GTA στην άγρια δύση βέβαια, αλλά κλασικά είναι καλή η R* σ' αυτό το στυλ.

Κρασάρει ακόμα κάποιες φορές με Vulkan τουλάχιστον, μπορεί στο μισάωρο, μπορεί και να παίξω 4 ώρες σερί και να μην κρασάρει. Τελείως random η φάση. Με DX12 έχει minor-stuttering, οπότε δεν παίζω καθόλου μ' αυτό.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία !

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Λοιπόν μέχρι το chapter 2 σε παίρνει ο ύπνος, από το chapter 3 παίρνει μπρος το παιχνίδι και αρχίζει να σε βάζει μέσα. Ουσιαστικά ένα GTA στην άγρια δύση βέβαια, αλλά κλασικά είναι καλή η R* σ' αυτό το στυλ.

Κρασάρει ακόμα κάποιες φορές με Vulkan τουλάχιστον, μπορεί στο μισάωρο, μπορεί και να παίξω 4 ώρες σερί και να μην κρασάρει. Τελείως random η φάση. Με DX12 έχει minor-stuttering, οπότε δεν παίζω καθόλου μ' αυτό.

Γεια σου Μήτσο καουμπόι!!! Μη πετάξεις κάνα σπόιλερ-πεθανες!

Δημοσ.

Εγω ξεκίνησα το online πρώτη φορά χθες και έχω μαζεψει 1μιση ραβδο χρυσού και 180$.Ψάχνω τρόπους τώρα να κερδίσω πιο γρήγορα χρυσό και χρήματα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Εγω ξεκίνησα το online πρώτη φορά χθες και έχω μαζεψει 1μιση ραβδο χρυσού και 180$.Ψάχνω τρόπους τώρα να κερδίσω πιο γρήγορα χρυσό και χρήματα

daily challenges, 1 μπαρα ανα 2ημερο με μεγιστο χρονο 5 λεπτα. Δλδ με minimum 5-10 λεπτα την ημερα βγαζεις 15 μπαρες τον μηνα με τη προυποθεση οτι θα βγαλεις και το τελευταιο challenge.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Καλή αρχή, να μπαίνεις στα delivery μας να βγάζεις κανένα ψηλό (250~312.5$). Και με το που έχεις τα 40Gold Bars πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι το season pass #2, θα τα βγάλεις πίσω πολύ γρήγορα και θα κερδίσεις πολλά πολλά άλλα πράγματα! 
Ααα και ξεκλειδώνεις trader/collector όσο πιο γρήγορα μπορείς! Ειδικά το collector και με έναν καλό χάρτη από το net θα βγάλεις πολλά λεφτά στα γρήγορα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ το έχω μια εβδομάδα και δεν μου κράσαρε ούτε μια φορά τουλάχιστον

στο main story γιατί το online το έπαιξα ελάχιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...