Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Καλή αρχή, να μπαίνεις στα delivery μας να βγάζεις κανένα ψηλό (250~312.5$). Και με το που έχεις τα 40Gold Bars πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι το season pass #2, θα τα βγάλεις πίσω πολύ γρήγορα και θα κερδίσεις πολλά πολλά άλλα πράγματα! 
Ααα και ξεκλειδώνεις trader/collector όσο πιο γρήγορα μπορείς! Ειδικά το collector και με έναν καλό χάρτη από το net θα βγάλεις πολλά λεφτά στα γρήγορα

Ευχαριστώ.Πως μπαίνω στα delivery σας ?Γιατι εψαξα τα μηνυματα αλλα δε το βρήκα

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, giorgosmcmc said:

Μια αλλη αποψη του παιχνιδιου...

Hide contents

qg2Z9pU.png

Σαν και να λοιπει. Σαν και να χάθηκε κατά την διαδρομή σου την pipeline της gpu προς την οθόνη 😂

Δημοσ.
9 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Ευχαριστώ.Πως μπαίνω στα delivery σας ?Γιατι εψαξα τα μηνυματα αλλα δε το βρήκα

Μας κάνεις add στο social club και όταν έχουμε κάποιο delivery στέλνουμε invites. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Μας κάνεις add στο social club και όταν έχουμε κάποιο delivery στέλνουμε invites. 

ok Πάω να σε κάνω.Τι ώρα θα μπείτε?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

ok Πάω να σε κάνω.Τι ώρα θα μπείτε?

Το απόγευμα λογικά αλλά δεν έχω delivery έτοιμο τώρα, θέλει να πάω για κυνήγι και μετά μερικές ώρες να ετοιμάσει το npc

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Το απόγευμα λογικά αλλά δεν έχω delivery έτοιμο τώρα, θέλει να πάω για κυνήγι και μετά μερικές ώρες να ετοιμάσει το npc

οκ

Δημοσ.

Βασικά να φτιάξουν τους servers και να μας δώσουν private lobbies ή να κάνουμε εμείς host δικό μας server. 
Α και λίγο να μεγαλώσουν τους ρόλους γιατί τους τελείωσα όλους πλην bounty hunter όπου για κάποιο λόγο δεν μου δίνει role xp

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωσα το story χθες, μετα απο περιπου 70 ωρες.

Οτι και να πω ειναι λιγο. Μπορει να ξεκιναει και να εξελισσεται καπως αργα η ιστορια ομως οσο προχωραει το παιχνιδι γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα στο τελευταιο τριτο του παιχνιδιου ηταν καθηλωτικη.

Αντιλαμβανομαι οτι πολλοι απο εσας δεν εχετε ασχοληθει καν με το story και παιζετε μονο online. Αφιερωστε του λιγο χρονο γιατι πραγματικα αξιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, starmanwarz είπε

Τελειωσα τα single player main story missions χθες, μετα απο περιπου 70 ωρες.

αυτο ηθελες να πεις, γιατι να να εξερευνησεις καλα το χαρτη και να κανεις ψιλοcompletionist run στο single player, 200 ωρες δε φτανουν . αν πας και για gold, achievements, hunting για τον trapper θα ελεγα και αρκετα παραπανω. αμφιβαλω οτι εβγαλες καν ολα τα stranger missions πχ στις 70 ωρες-που ειναι και πολυ fun και καλοδουλεμενα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το αγοράσω και να ξεκινήσω και εγώ. 

Τελικά αξίζει να το πάρεις και να το ξεκινήσεις από την αρχή ή να αγοράσεις ήδη ανεβασμένο account ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Τελειωσα το story χθες, μετα απο περιπου 70 ωρες.

70 ωρες ειναι το story? Εγω ειμαι ακομα στο chapter 2 και παιζω κανα μηνα, με τη συχνοτητα που το παω το βλεπω για χρονο+

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση fast travel κάνουμε μόνο όταν είμαστε στην τέντα μας από τον χάρτη στο κάμπινγκ

το ανάποδο δεν γίνεται; Δηλαδή κάνουμε fast travel σε ενα σημείο του χάρτη

δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στο κάμπιγκ με τον ίδιο τρόπο μόνο καλπάζωντας;

Στις 3/1/2020 στις 10:41 ΜΜ, giorgosmcmc είπε

70 ωρες ειναι το story? Εγω ειμαι ακομα στο chapter 2 και παιζω κανα μηνα, με τη συχνοτητα που το παω το βλεπω για χρονο+

Τέτοιο χάζεμα που έχει αρνούμαι κι εγώ να το προχωρήσω ο κόσμος του είναι πανέμορφος

δεν χορταίνεται με τίποτα  κάθε πτυχή του χάρτη είναι μοναδική  έχω καιρό να νιώσω έτσι με παιχνίδι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...