Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, AMSTERIS είπε

καλησπέρα και επανέρχομαι.Είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης -όπως δείχνουν τα πράγματα- γραφείου που βγάζει κοινόχρηστα....

Μέχρι τώρα ο διαχειριστής μας ,που μένει και στην πολυκατοικία χρέωνε για τον ευατό του 15 ευρώ το μήνα αμοιβή.Είναι λογική αμοιβή? θεωρητικά  πόσο να κινούνται οι αμοιβές στην αγορά? (μιλάμε για 6 διαμερίσματα σταθερά ,συν 2 κακοπληρωτές ,συν κανα 2-3 μικρά ισόγεια που δεν έχω ιδέα τι γίνεται)

Τσάμπα πράμα...να τον ξαναπροτιμήσετε!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, AMSTERIS είπε

καλησπέρα και επανέρχομαι.Είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης -όπως δείχνουν τα πράγματα- γραφείου που βγάζει κοινόχρηστα....

Μέχρι τώρα ο διαχειριστής μας ,που μένει και στην πολυκατοικία χρέωνε για τον ευατό του 15 ευρώ το μήνα αμοιβή.Είναι λογική αμοιβή? θεωρητικά  πόσο να κινούνται οι αμοιβές στην αγορά? (μιλάμε για 6 διαμερίσματα σταθερά ,συν 2 κακοπληρωτές ,συν κανα 2-3 μικρά ισόγεια που δεν έχω ιδέα τι γίνεται)

15 ευρω το μηνα μαλλον για τυπικο ποσο μιλαμε εδω εχω ακουσει 50 και 100 ευρω.Εμας δεν πληρωνεται ο διαχειριστης στην πολυκατοικια αλλα χρεωνει λαμπες,χλωρινες κ.τ.λ.Δεν εχει σημασια που ειναι λιγα τα διαμερισματα.Μακαρι να τον πειθατε να κατσει ακομα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dannie είπε

15 ευρω το μηνα μαλλον για τυπικο ποσο μιλαμε εδω εχω ακουσει 50 και 100 ευρω.Εμας δεν πληρωνεται ο διαχειριστης στην πολυκατοικια αλλα χρεωνει λαμπες,χλωρινες κ.τ.λ.Δεν εχει σημασια που ειναι λιγα τα διαμερισματα.Μακαρι να τον πειθατε να κατσει ακομα.

Γιατί αν πληρωνόταν τα βάζει από την τσέπη του αναλώσιμα νομίζεις;

Συνήθως η αμοιβή είναι κάποιο συμβολικό ποσό για τον κόπο του (που οι άλλοι δεν θέλουν να κάνουν και συνήθως το αποφεύγουν).

Οι εταιρείες που παρέχουν υπηρεσία χρεώνουν σίγουρα πάνω από 50/μήνα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Συνήθως η αμοιβή είναι κάποιο συμβολικό ποσό για τον κόπο του (που οι άλλοι δεν θέλουν να κάνουν και συνήθως το αποφεύγουν).

Οι εταιρείες που παρέχουν υπηρεσία χρεώνουν σίγουρα πάνω από 50/μήνα.

Ανάλογα βέβαια και το τι ακριβώς υπηρεσίες παρέχει η εταιρεία διαχείρισης, πάντως ακόμα και απλή έκδοση κοινοχρήστων να παρέχει, με 15€/μήνα ούτε για αστείο.

Δημοσ.

συμπέρασμα: όπου υπάρχουν οι παλιοί παραδοσιακοί διαχειριστές που βγάζουν μόνοι τους τα κοινόχρηστα και κάνουν όλη αυτήν τη αγγαρεία με 15-20 ευρώ το μήνα είναι λαχεία γι αυατές τις οικοδομές...Άρα να βρούμε τρόπο να τον κρατήσουμε!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...