Helen_95 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα αναζητώ στην Θεσσαλονίκη φροντιστήριο ή Δήμος ή οτιδήποτε να κάνεις δωρεάν ή με μικρή χρέωση αγγλικά. Είμαι άνεργη. Ευχαριστώ πάρα πολύ
Helen_95 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 35 λεπτά πριν, M-rita είπε " κέντρο δια βίου μάθησης" εκεί θα κοιτάξεις Ευχαριστώ, αλλά μπήκα δεν βρήκα τίποτα σχετικό.
M-rita Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Helen_95 είπε Ευχαριστώ, αλλά μπήκα δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Sorry,τώρα το έψαξα έχεις δίκιο ,πέρσι " έτρεχε " ένα πρόγραμμα για φέτος ισχύει μόνο για εργαζόμενους στον χώρο της υγείας...μπορείς να ρωτήσεις όμως στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου για κάποιο πρόγραμμα ή στον Δήμο που ανήκεις ίσως κάτι να υπάρχει.καλη επιτυχία στην αναζήτηση σου❤️
christos4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Helen_95 είπε Καλησπέρα αναζητώ στην Θεσσαλονίκη φροντιστήριο ή Δήμος ή οτιδήποτε να κάνεις δωρεάν ή με μικρή χρέωση αγγλικά. Είμαι άνεργη. Ευχαριστώ πάρα πολύ κάτι σε duolingo για αρχή; μέχρι να βρεις κάτι σε δάσκαλο/φροντιστήριο; σε τι επίπεδο θες να φτάσεις; https://www.duolingo.com/enroll/en/el/Learn-English
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Πολλοί δήμοι τρέχουν δωρεάν μαθήματα αγγλικών. Κάνε ένα τσεκ. Ειδάλλως η Duolingo που ανέφερε και ο Christos, αποτελεί εξαιρετική λύση. Αρκεί να έχεις αυτοπειθαρχία
Helen_95 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, tsioulak είπε Σε ποιον δήμο είσαι; Με ενημέρωσαν πως έχεις δωρεάν στον δήμο π. Μελά Θεσσαλονίκη. Εάν γνωρίζεται κάτι άλλο πείτε μου
christos4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 20 ώρες πριν, Helen_95 είπε Με ενημέρωσαν πως έχεις δωρεάν στον δήμο π. Μελά Θεσσαλονίκη. Εάν γνωρίζεται κάτι άλλο πείτε μου Πάρε ένα τηλέφωνο εκεί να μάθεις λεπτομερειες και κλείσε και ένα ραντεβού να τα πειτε και από κοντά για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό που ψάχνεις.. https://pavlosmelas.gr/δομές-δράσεις/παιδεία/κέντρο-δια-βίου-μάθησης/
Helen_95 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στις 8/10/2019 στις 10:34 ΜΜ, christos4 είπε Πάρε ένα τηλέφωνο εκεί να μάθεις λεπτομερειες και κλείσε και ένα ραντεβού να τα πειτε και από κοντά για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό που ψάχνεις.. https://pavlosmelas.gr/δομές-δράσεις/παιδεία/κέντρο-δια-βίου-μάθησης/ Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω κάνει εγγραφή ήδη. 😀
top904 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Helen_95 είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω κάνει εγγραφή ήδη. 😀 Ενιδαφέρομαι. Ποτε αρχιζουν τα μαθηματα? ωραριο? πως εκανες εγγραφή ?
Helen_95 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, top904 είπε Ενιδαφέρομαι. Ποτε αρχιζουν τα μαθηματα? ωραριο? πως εκανες εγγραφή ? Πρέπει να είσαι δημότης Παύλου μελά αρχικά αλλιώς δεν γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα