Προς το περιεχόμενο

υποκατάστατο ζάχαρης


zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι γνωστο και στον τελευταιο αδαη οτι η φρουκτοζη ανεβαζει τον γλυκαιμικο δεικτη,εστω και ειναι ελαφρως καλυτερη απο τη ζαχαρη
Να ακους τον παθολογο σου

Υποψη οτι παιζουν ρολο και οι ποσοτητες,κατι που υποτιμαται συχνα

Πχ το να τρωμε 10 κιλα μαυρο ψωμι αντι για 10 κιλα λευκο ψωμι θα εχει μεν αποτελεσμα,αλλα οχι αρκετο.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...