Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζπο πεζοδρομιο μεχρι κατανεμητη και απο κουτακι οροφου για μεσα ποσο καιρο μπορει να παρει?

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα σας εκανα την αίτηση μου βάλαν την εγκατάσταση μέσα στο σπιτι αλλα (ελεος...) δεν το συνδέσαν με το κουτακι .. πόσες μέρες λέτε θα κανει για να ερθει τεχνικος? που εν τελει δινει το S/N του huaway στα κεντρικα το περνανε και ολα οκ αυτο το βήμα μπορώ να το κανω μέσο τηλ για να μην περιμενω μερες (τα εχω συνδέσει ολα οκ )?

Δημοσ.

Ισχύει ότι πλέον η Cosmote χρεώνει 50 ευρώ για εγκατάσταση; Ζήτησα οπτική ίνα και μου είπαν ότι μόνο αν βάλω FTTH 200άρι το δικαιούμαι, και για τα υπόλοιπα (300/500/1000/3000) πρέπει να πληρώσω εγκατάσταση.

Δημοσ.

Μήπως σου είπε ότι η χρέωση αυτή είναι σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις voucher; Ρωτώ διότι αυτές οι ταχύτητες σύνδεσης προσφέρονται μέσω του κουπονιού στο οποίο προβλέπονται 50€ για την εγκατάσταση.

Δημοσ.

Καλημερα 300αρα οτε μπηκε εχθες με το voucher χωρις καμια χρεωση .
με ρουτερ εκτος cosmote δεν ασχολουντε γιατι δεν εχουν την δυνατότητα,  απλα σου λενε βαλε το δικο σου να το δοκιμάσεις αν παιζει οκ , αν για καποιο λογο δεν παιζει σου βαζουν του οτε που τα εχουν μαζι τους .
Εγω που ειχα το fritz και δεν επιασε με την μια μου εβαλαν του οτε να δω οτι δουλευει και μετα μου ειπαν οτι μπορω να το βγαλω οποτε θελω και να δοκιμασω το fritz το οποιο εκανα και τελικα μετα απο μερικα λεπτα δουλεψε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkman είπε

Το voucher είναι επιδότηση 200€ στο πάγιο για 24 μήνες, από τα οποία τα 50€ αφορούν τα έξοδα εγκατάστασης. Εμείς δεν πληρώνουμε τίποτα άμεσα, αλλά κρατούνται απευθείας από τον πάροχο όταν γίνει η εξόφληση του κουπονιού.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jkoukos είπε

Μήπως σου είπε ότι η χρέωση αυτή είναι σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις voucher; Ρωτώ διότι αυτές οι ταχύτητες σύνδεσης προσφέρονται μέσω του κουπονιού στο οποίο προβλέπονται 50€ για την εγκατάσταση.

Δεν νομίζω γιατί δεν χρησιμοποίησα Voucher . 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nikthanos είπε

εγώ την έκανα Μάρτιο και το voucher μπορούσα να το εξαργυρώσω μέχρι Οκτώβριο μου φαίνεται.

Ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε υπάρχει χρονικό περιθώριο!

20 ώρες πριν, logo15 είπε

Ζπο πεζοδρομιο μεχρι κατανεμητη και απο κουτακι οροφου για μεσα ποσο καιρο μπορει να παρει?

Εάν κατάλαβα καλά, ρωτάς για αφού έχει περάσει απο τον δρόμο η ίνα, να σου έρθει σπίτι. Προφανώς ανάλογα τον φόρτο εργασιών είναι για να έρθει το συνεργείο. Στην δικιά μου περίπτωση που είναι μεγάλη πολυκατοικία και βάλανε 3 κατανεμητές (ή όπως αλλιώς τα λένε) μέσα στο κτίριο , τους πήρε 2 1/2 μέρες για να σταματήσουν τις εργασίες και προφανώς για να πάει στο διαμέρισμα που θέλανε. σε επόμενη σύνδεση θα θέλει λιγότερη εργασία γιατί θα έχει ήδη γίνει ο κύριος κορμός του κτιρίου και θα χρειαστεί μόνο από τον "κατανεμητή" στο διαμέρισμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, amacon είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε υπάρχει χρονικό περιθώριο!

Εάν κατάλαβα καλά, ρωτάς για αφού έχει περάσει απο τον δρόμο η ίνα, να σου έρθει σπίτι. Προφανώς ανάλογα τον φόρτο εργασιών είναι για να έρθει το συνεργείο. Στην δικιά μου περίπτωση που είναι μεγάλη πολυκατοικία και βάλανε 3 κατανεμητές (ή όπως αλλιώς τα λένε) μέσα στο κτίριο , τους πήρε 2 1/2 μέρες για να σταματήσουν τις εργασίες και προφανώς για να πάει στο διαμέρισμα που θέλανε. σε επόμενη σύνδεση θα θέλει λιγότερη εργασία γιατί θα έχει ήδη γίνει ο κύριος κορμός του κτιρίου και θα χρειαστεί μόνο από τον "κατανεμητή" στο διαμέρισμα

Εχω καθετη με κατανεμητη πριν ακομα περασει οπτικη απο τον δρομο. Μονο απο εξω στον κατανεμητη και επειτα απο κουτι οροφου μεσα. Απλα μου ειπαν 1-2 βδομαδες και μου την εδωσε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Το voucher είναι επιδότηση 200€ στο πάγιο για 24 μήνες, από τα οποία τα 50€ αφορούν τα έξοδα εγκατάστασης. Εμείς δεν πληρώνουμε τίποτα άμεσα, αλλά κρατούνται απευθείας από τον πάροχο όταν γίνει η εξόφληση του κουπονιού.

Πολυ σωστα για αυτο και με το voucher δεν εχεις καμια χρεωση ειναι ολα μεσα μεχρι την ενεργοποίηση ....... 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τελικά υπάρχει ελπίδα! Περιμένω καρτερικά να μπει και το κτήριο μου στο πρόγραμμα και μέχρι τώρα δεν φαινόταν κάτι, μιλάμε για μεγάλη γκαντεμιά. Είμαι σε πολύ κεντρικό σημείο και μόνο το δικό μου οικοδομικό τετράγωνο και κάνα 2 ακόμα διπλανά φαίνονταν εκτός. Τώρα βλέπω πως η διπλανή πολυκατοικία έχει κόκκινη κουκκίδα, οπότε έρχεται!!!

Κάποιες απορίες για να είμαι σε ετοιμότητα:

• Εκεί που λέει "Πάροχος πρόσβασης: Fiber2All" σημαίνει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το voucher μόνο στη Vodafone;

• Πες πως παίρνεις το Voucher. Πόσο χρόνο περίπου χρειάζεται από τη στιγμή που κάνεις την αίτηση στον πάροχο μέχρι την ενεργοποίηση;
  • Αυτή τη στιγμή έχω 24αρα στη NOVA και επειδή δουλεύω από το σπίτι δεν με παίρνει να μείνω χωρίς Internet. Ιδανικά ήθελα να αποφύγω την αλλαγή παρόχου. Ξέρει κανείς τη διαδικασία μιας και αλλάζει και ο πάροχος;

Δημοσ.

1. Μπορείς να κάνεις σύνδεση σε οποιονδήποτε πάροχο επιθυμείς από αυτούς που έχουν πακέτα κατά την αίτηση που θα κάνεις.

2. Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και κυρίως αν υπάρχει ήδη ή όχι υποδομή οπτικής ίνας στην οικοδομή σου και το χρονοδιάγραμμα εργασιών στην περιοχή σου από τον εργολάβο του παρόχου που έχει αναλάβει τις εγκαταστάσεις. Μπορεί να γίνει σε 2-3 βδομάδες ή και πάνω από 3 μήνες.

3. Αφού θέλεις να μείνεις στον ίδιο πάροχο, απλά κάνεις αίτημα σύνδεσης σε αυτόν και δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, darkman είπε

με ρουτερ εκτος cosmote δεν ασχολουντε γιατι δεν εχουν την δυνατότητα,  απλα σου λενε βαλε το δικο σου να το δοκιμάσεις αν παιζει οκ , αν για καποιο λογο δεν παιζει σου βαζουν του οτε που τα εχουν μαζι τους .
Εγω που ειχα το fritz και δεν επιασε με την μια μου εβαλαν του οτε να δω οτι δουλευει και μετα μου ειπαν οτι μπορω να το βγαλω οποτε θελω και να δοκιμασω το fritz το οποιο εκανα και τελικα μετα απο μερικα λεπτα δουλεψε. 

εμένα έκαναν την εγκατάσταση στο σπίτι αλλα περιμένω να περασούν το Sn του Pon (2 μέρες τώρα) εσενα άργησαν να έρθουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, nemesis89 είπε

εμένα έκαναν την εγκατάσταση στο σπίτι αλλα περιμένω να περασούν το Sn του Pon (2 μέρες τώρα) εσενα άργησαν να έρθουν?

Σε εμενα εκαναν γκαφα απο την αρχη ( δεν εσκαψαν προς την μερια μου ) οταν ηρθαν την τέταρτη τα εκαναν ολα μαζι σκαψιμο στον δρομο , εγκατάσταση στο κτήριο και στο σπιτι , αλλα στους αλλους δυο οροφους με το που  εκανα εγω εγκατασταση τους πηραν τηλέφωνο σημερα  παρασκευη και τους ειπαν οτι θα ερθουν την τρίτη  να τους συνδεσουν και αυτους . 

Επεξ/σία από darkman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...