Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, skoupas είπε

Σήμερα ήρθε τελικά και το ενεργοποίησε. Είχε διακοπεί γιατί άλλαξαν το s/n του ont γιατί το έβλεπαν προβληματικό και μου έφεραν νέο. Τελικά παίζει και πιάνει max ταχύτητες. Πολλή ταλαιπωρία όμως η όλη διαδικασία με τα συστημικά τους προβλήματα.

Υπομονή σου συνιστώ! 

Συστημικο βγαζουν το καθε τι. Εμενα δεν με εχουν συνδεσει στο δυκτιο χωρις λογο εδψ και 2 μηνες και απλα εμε πανε βδομαδα βδομαδα λεγοντας μου οτι ειναι συστημικο και οτι δεν φταιει κανενας και οτι ισως καποια στιγμη σε 2 μηνες να εχω νετ. GTFO!

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logo15 είπε

Συστημικο βγαζουν το καθε τι. Εμενα δεν με εχουν συνδεσει στο δυκτιο χωρις λογο εδψ και 2 μηνες και απλα εμε πανε βδομαδα βδομαδα λεγοντας μου οτι ειναι συστημικο και οτι δεν φταιει κανενας και οτι ισως καποια στιγμη σε 2 μηνες να εχω νετ. GTFO!

ελα τωρα βαφτήσαν το "Δεν ξερω που ειναι το θέμα " "Συστημικό ... Αιδια πια 3 TICKETS από  τηλ στο 11888 απο κατάστημα με γνωστό και απο τον εργολάβο που το εβαλε ... πάρτε ενα τηλ και πείτε θα εχεις ιντερνετ σε 1 χρονο  κάτι ..... ούτε ενδιαφέρον ... πιστεύω απλά οτι δεν ασχολείτε να λύσει κανεις το θέμα και όταν το βλέπουν απλά μπροστα τους το βάζουν πίσω πίσω στην λίστα και ξανα τα ίδια όταν έρθει πρώτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...