Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκα! Αλλά...

Ενώ την ώρα που το σετάραμε, έστω και στα πρώτα 4-5 Speedtests έπιασε πάνω από 950 κ 2-3 φορές πάνω από 1000, από εκεί και πέρα δεν πάει με τίποτα σταθερά πάνω από τα 750 μαξ. Μιλάω πάντα για Wifi.

Η ΔΕΗ λέει, οτι φταίνε οι κάρτες δικτύου του Fold6 και του S22 Ultra αλλά και από το laptop, και πάντα ασύρματα, και ότι δεν πρόκειται να δω παραπάνω.

Στην ερώτηση μου γιατι στα σεταρίσματα πήγε παραπάνω, δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Και τώρα, τι κάνουμε?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, αποστόλης είπε

Καλησπέρα παίδες

Σκάβουν όλη μου τη περιοχή για οπτικές ίνες. Σε εμένα απέξω έβαλαν. Συνήθως πόσος καιρός περνάει μέχρι να "ενεργοποιηθεί" και να κάνω αίτηση στον πάροχο για πρόγραμμα fiber?

Σε εμένα έκανε περίπου 2 μήνες. Αγία Παρασκευή

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Και τώρα, τι κάνουμε?

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Σε όλο τον πλανήτη οι πάροχοι έχουν υποχρέωση να παρέχουν την ταχύτητα του πακέτου ενσύρματα. Η χρήση ασύρματης επικοινωνίας είναι επικουρική, ασχέτως αν πολλοί την χρησιμοποιούν ως μοναδική επιλογή.

Για πολλούς και διάφορους λόγους η ασύρματη επικοινωνία ΠΟΤΕ δεν μπορεί να είναι σταθερή καθ' όλη την διάρκεια. Δεν υπάρχει σύγκριση σε αυτό με την ενσύρματη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jkoukos είπε

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Σε όλο τον πλανήτη οι πάροχοι έχουν υποχρέωση να παρέχουν την ταχύτητα του πακέτου ενσύρματα. Η χρήση ασύρματης επικοινωνίας είναι επικουρική, ασχέτως αν πολλοί την χρησιμοποιούν ως μοναδική επιλογή.

Για πολλούς και διάφορους λόγους η ασύρματη επικοινωνία ΠΟΤΕ δεν μπορεί να είναι σταθερή καθ' όλη την διάρκεια. Δεν υπάρχει σύγκριση σε αυτό με την ενσύρματη.

Συμφωνω, αλλά όχι να μου λένε επίσημα ότι δεν το σηκώνει η κάρτα του κινητού... 

Δημοσ.

Γιατί απορείς; Λίγα κινητά έχουν δυνατότητα να φτάσουν αυτές τις ταχύτητες. Στην μεγάλη πλειοψηφία απλά είναι αδύνατον.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nemesis89 είπε

άλλη μια ωραια εβδομάδα που δεν θα εχω εξέληξη όλα τέλεια

Εγω χτες υπεγραψα με αλλον και εβαλα και αλλους στην ποληκατοικια να κανουν ετησεις. Μου ειπαν 1 μηνα.. Φτασαμε 6! :D

Δημοσ.
Στις 20/5/2025 στις 4:10 ΜΜ, UncleKim είπε

Ενεργοποιήθηκα! Αλλά...

Ενώ την ώρα που το σετάραμε, έστω και στα πρώτα 4-5 Speedtests έπιασε πάνω από 950 κ 2-3 φορές πάνω από 1000, από εκεί και πέρα δεν πάει με τίποτα σταθερά πάνω από τα 750 μαξ. Μιλάω πάντα για Wifi.

Η ΔΕΗ λέει, οτι φταίνε οι κάρτες δικτύου του Fold6 και του S22 Ultra αλλά και από το laptop, και πάντα ασύρματα, και ότι δεν πρόκειται να δω παραπάνω.

Στην ερώτηση μου γιατι στα σεταρίσματα πήγε παραπάνω, δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Και τώρα, τι κάνουμε?

την ταχυτητα την βλεπεις στο ρουτερ και οχι στο wifi. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dnote είπε

την ταχυτητα την βλεπεις στο ρουτερ και οχι στο wifi. 

Σε ftth ΔΕΝ βλεπεις την ταχυτητα απτο ρουτερ

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος επίσημος να πιέσω κάπως την κατάσταση; Είχα κάνει αίτηση τον Μάρτιο, δέσμευσαν το κουπόνι, είχε έρθει μετά από 1 μήνας ένας μηχανικός που έλεγε στον πατέρα μου ότι να ναι, ήθελε να κάνει ζημιά στην πέτρα στο σπίτι για να περάσει την οπτική. Εν τέλει δεν τα βρήκανε, ακύρωσε την αίτηση μόνος του, ξανά κάναμε αίτηση και από τότε δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Μετά την δεύτερη αίτηση, μας είχε έρθει μήνυμα για ραντεβού με τον μηχανικό όπου πέρασαν 4 βδομάδες από τότε και δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Στον ΟΤΕ που μίλησα είπανε θα πάρουν τηλ να πιέσουν αλλά πάλι δεν έχει γίνει κάτι. Μπορώ να κάνω κάτι με συνήγορο του καταναλωτή ίσως; Να αλλάξω πάροχο;

Δημοσ.
Στις 20/5/2025 στις 4:33 ΜΜ, manicx είπε

Σε εμένα έκανε περίπου 2 μήνες. Αγία Παρασκευή

Εχουν σκαψει ολη την αγια παρασκευη εκτος απο εκει που μενω εγω 

τι γιωτομπαλα ειναι αυτοι 

Δημοσ.
8 minutes ago, mandragoraSCR said:

Εχουν σκαψει ολη την αγια παρασκευη εκτος απο εκει που μενω εγω 

τι γιωτομπαλα ειναι αυτοι 

Και σ' εμένα που έχουν σκάψει (ΔΕΗ) δεν δίνει διαθεσιμότητα... 🙄

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sablj είπε

Και σ' εμένα που έχουν σκάψει (ΔΕΗ) δεν δίνει διαθεσιμότητα... 🙄

θα δωσει. και σε εμενα εχει ΔΕΗ. εκανε 2-3 μηνες να δωσει αποταν περασε καλωδια (βεβαια δεν εσκαψε η ΔΕΗ, περασε εναερια σε εμας). Θα εβαζα δεη αλλα εχω συμβολαιο που τρεχει κε κοσμοτε. πακετο

Δημοσ.
2 hours ago, UncleKim said:

Είναι που έφταιγε η κάρτα δικτύου... 

Το upload το βλεπω λιγο...ψοφιο :) Τραβα και κανα speedtest , οχι μονο fast.com :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...