Steliostsant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα, Υπαρχει ενα χρεος στον κωτσοβολο για ενα ψυγειο το οποιο ειχαμε παρει με δοσεις- το 2015 μεχρι τον οκτωβριο του 16 πληρωναμε κανονικα τις δοσεις, επειτα σταματησαμε να πληρωνουμε λογο οικονομικων δυσκολιων. εκει ξεκινησαν τα τηλεφωνα απο εισπρακτικες για ενα χρεως γυρο στα 450 ευρο. θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει μια αναλογη εμπειρια η ειναι γνωστης σχετικα με το θεμα. κατα ποσο μπορει να υπαρξει κατασχεση βαση νομου, αν ναι υπο ποιες προυποθεσεις Ευχαριστω.
spectaculator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Steliostsant είπε Καλησπερα, Υπαρχει ενα χρεος στον κωτσοβολο για ενα ψυγειο το οποιο ειχαμε παρει με δοσεις- το 2015 μεχρι τον οκτωβριο του 16 πληρωναμε κανονικα τις δοσεις, επειτα σταματησαμε να πληρωνουμε λογο οικονομικων δυσκολιων. εκει ξεκινησαν τα τηλεφωνα απο εισπρακτικες για ενα χρεως γυρο στα 450 ευρο. θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει μια αναλογη εμπειρια η ειναι γνωστης σχετικα με το θεμα. κατα ποσο μπορει να υπαρξει κατασχεση βαση νομου, αν ναι υπο ποιες προυποθεσεις Ευχαριστω. Οι δόσεις του Κωτσόβολου γίνονται μέσω καταναλωτικών Εθνικής. Η εισπρακτική είναι της Εθνικής κι όχι του Κωτσόβολου. Αν με τους τόκους το ποσό αυτό μεγαλώσει αρκετά (το πόσο εξαρτάται από τη κάθε τράπεζα) μπορεί να δώσει η τράπεζα το δάνειό σου σε fund και τότε να πέσει ανελέητο κυνηγητό από τους δικηγόρους του fund που αγόρασε το δάνειό σου. Εκεί είναι ζόρικα τα πράγματα καθώς θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις για το χρωστούμενο υπόλοιπο μετα τόκων συν κάποια δικαστικά (για καταναλωτικά δάνεια μέχρι 10.000 ευρώ κατάσχεση οικιακών συσκευών μεγάλης αξίας, ΙΧ κλπ) . Νομίζω πως τα funds προς το παρόν δεν ενδιαφέρονται για δάνεια τόσο μικρά, αλλά καλό θα ήταν να αρχίσετε να πληρώνετε έστω και σποραδικά ή να κανονίσετε με την τράπεζα τρόπο για την διευκόλυνση του υπολοίπου.
k_w_t Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Steliostsant είπε Καλησπερα, Υπαρχει ενα χρεος στον κωτσοβολο για ενα ψυγειο το οποιο ειχαμε παρει με δοσεις- το 2015 μεχρι τον οκτωβριο του 16 πληρωναμε κανονικα τις δοσεις, επειτα σταματησαμε να πληρωνουμε λογο οικονομικων δυσκολιων. εκει ξεκινησαν τα τηλεφωνα απο εισπρακτικες για ενα χρεως γυρο στα 450 ευρο. θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει μια αναλογη εμπειρια η ειναι γνωστης σχετικα με το θεμα. κατα ποσο μπορει να υπαρξει κατασχεση βαση νομου, αν ναι υπο ποιες προυποθεσεις Ευχαριστω. To ψυγειο μου φαινεται εξαιρείτε απο κατασχεση σαν ειδος απαραιτητο για την διαβιωση.. Αλλα μεχρι να φτασει ο Κωτσοβολος να σου κανει κατασχεση παιζει να εχεις παρει αλλο.. Θα σε ζαλιζουν 2-3 χρονια εισπρακτικες. Μετα δικηγορικες για 1-2 ακομα. Και μετα θα σου στειλουν εξωδικο πριν φτασουν σε δικαστηριο για διαταγη πληρωμης και μετα σε κατασχεση. Το 80% απο αυτα που λενε οι εισπρακτικες στο τηλεφωνο δε ισχυουν. Σε φιλο μου (μεγαλος πιστολερο ) τον εχουν παρει 10 φορες και του λενε αυριο θα σας φερει ο Δικ.Επιμελητης το εξωδικο εαν δεν μας πειτε ποτε θα βαλετε την δοση.. Εχει περασει 1 χρονος και ακομα ερχονται... 1
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Γιατί δεν πληρώνεις για να μην τρέχεις; Νομίζω είναι καλύτερη ιδέα από το να ακούς τον καθένα. Είναι 450 ευρώ, αν δίνεις 100 τον μήνα, κομπλέ. Κόψε καφέδες και έξω και πλήρωσε το, πρέπει να ρίξεις μπιστολι; 16 4
k_w_t Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Γιατί δεν πληρώνεις για να μην τρέχεις; Νομίζω είναι καλύτερη ιδέα από το να ακούς τον καθένα. Είναι 450 ευρώ, αν δίνεις 100 τον μήνα, κομπλέ. Κόψε καφέδες και έξω και πλήρωσε το, πρέπει να ρίξεις μπιστολι; Η καλυτερη λυση ειναι αυτη.. Ασε που αμα τους πει σε κανενα τηλεφωνο να σας δωσω 300€ και να το κλεισουμε θα το δεχτουν. 3
vagos789 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Παλαιοτερα θυμαμαι μου ειχαν πει οτι απο 500 ευρω και πανω αρχιζει το κυνηγι Καποιοι κρατουσαν ολα τα... κανονακια κατω απο 500 μεχρι που μια εισπρακτικη τα αναλαμβανε ολα μαζι,εμπαιναν και προσαυξησεις και πηγαινε πολυ πανω απο 1.000 + εξοδα οποτε αρχιζε κυνηγι κανονικα με κατασχεσεις,και οχι δεν υπαρχει λογος να παρουν το ψυγειο,θα πανε σε αλλα πρωτα. Προσωπικα θεωρω χαζομαρα να εχεις μαυρισει το ονομα σου για ενα τετοιο ποσο 3
mourouzis2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Για ενα ψυγειο των 600-700€ σε 12 ή 24 δοσεις των 25-50€ πώς ριχνεις πιστολι, μου ειναι δυσκολο να αντιληφθω. Δηλαδη καποιος πιστολιαζει για ενα τετοιο ποσο? Ενταξει, αν πιστολιαζει και αλλα 4-5 παρομοια κι η δοση βγαινει 250-300-400 το μηνα να το δεχτω. Αλλα μονο αυτη η οφειλη? 10 1
spectaculator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Σημειωτέον πως αν μπορείς να αποδείξεις αδυναμία πληρωμής, δεν τίθεται θέμα κατάσχεσης μέχρι του ποσού των 10000€. 1
Steliostsant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 μαλιστα, ευχαριστω για τις απαντησεις παντψς μου φενεται τραβηγμενο να προχωρισουν σε κατασχεση ενω στην ουσια χρωσταμε το 1/3 κοντα τις τιμης του ψυγειου
tasanton Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Στη θέση σου θα εξοφλούσα για να μην υπάρχει το όνομά μου σε καμία λίστα. Ποτέ δεν ξέρεις... Και μεταξύ μας, είναι διαχειρίσιμο αυτό το χρέος. Εκτός και αν χρωστάτε και αλλού και έχουν μαζευτεί πολλοί νοματαίοι.
Narayan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Σε τέσσερα χρόνια δεν καταφέρατε να βάλετε €450 στην άκρη συνολικά για να ξεχρεώσετε; Δηλαδή ούτε €10 το μήνα; 3 1
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Steliostsant είπε μαλιστα, ευχαριστω για τις απαντησεις παντψς μου φενεται τραβηγμενο να προχωρισουν σε κατασχεση ενω στην ουσια χρωσταμε το 1/3 κοντα τις τιμης του ψυγειου Εάν έχεις πιστολιάσει και άλλα πράγματα δεξιά αριστερά και δεν έχεις να πληρώσεις οκ το δέχομαι αυτό που λες. Εάν χρωστάς στις Τράπεζες και στην Εφορία μόνο αυτό το ψυγείο είναι κρίμα ρε φίλε κάθε τόσο να δέχεσαι απειλές για κατασχέσεις από Τράπεζες δικηγόρους εισπρακτικές. Εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω με μια τέτοια απειλή ακόμη και αν ήξερα ότι δεν πρόκειται να μου κατασχέσουν κάτι.Θα πλήρωνα να κοιμάμαι ήσυχος.
maxdore217 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Κλασσικά , όλοι έχουν ακούσει για έναν μεγάλο πιστολέρο φίλο (φίλου...μπορεί να είναι και ο ίδιος! ) που χρωστάει της Μιχαλούς και κυκλοφορεί ανάμεσα μας και μπιφτεκώνει επιχειρήσεις ! Απ την άλλη παίζουν και κάτι ωραίες ιστορίες με κατασχέσεις (από τράπεζες). 3 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Πριν ένα μήνα είχαμε τα ενοίκια,τώρα στο φόρουμ γίνεται της άγριας Δύσης από τα πιστολιασματα.
AristidisZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μετακομίσαμε και δεν έχει μείνει φράγκο 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις