Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συνεργαζόμενη τράπεζα του Κωτσόβολου είναι η alpha bank .Σε περίπτωση καθυστερήσης μιας δόσης παίρνει προσαύξηση τόκων και τόκων υπερημερίας για αυτό θα πρέπει να ελέγξεις το ποσό που έχει φτάσει σήμερα το δάνειο για την αγορά γιατί αποκλείεται να έμεινες μόνο στα 450 € μετά από τρία χρόνια παύσης πληρωμής.Προχωρησε σε διακανονισμό σε ένα υποκατάστημα του Κωτσόβολου για είσαι ήσυχος ότι δεν θα συμβεί κάτι ...τα ψυγεία δεν είναι αθάνατα ξέρεις σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι δεν θα σου ξαναδώσουν τίποτα.Ειναι άκυρες οι συμβουλές πώς για 450 € δε θα σου κάνουν τίποτα ,δεν είναι ιδιώτες να ψάχνουν να βρουν δικηγόρο και τρέχα γυρευε ολόκληρο τραπεζικό σύστημα είναι τον δικηγόρο τον πληρώνουν με τον μήνα ο Κωτσόβολος έχει πληρωθεί κιόλας σαν μεσάζοντας μεταξύ εσένα και της τράπεζας.καλο το * ωχ αδερφέ όταν έχω θα δώσω * αλλά δυστυχώς το βρίσκουμε μπροστά μας ...

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Πλάκα μας κάνεις; Ο άλλος πήγε και πήρε 1.300€ ψυγείο (χρωστάει 450€ που ειναι σχεδόν το 1/3 της τιμής του ψυγειου)....1.300€ για ένα ψυγείο...και το 2015 εν μέσω κρίσης...όχι πριν...άρα άστοχα όλα αυτά που λες περί κρίσης.

Το ψυγείο μου το αγορασα-με μετρητά εννοειται- 480€ και είναι πολύ μεγάλο..

Αλλά όχι ο άλλος ήθελε διπορτο που να βγάζει παγωμένο νερό και παγάκια από την πόρτα...και το πήρε με δόσεις γιατί εξαρχής δεν είχε να πληρώσει...γιατί αν είχε θα το έπαιρνε με μετρητά...ή στην τελική με πιστωτική όπου θα του τράβαγαν απευθείας τη δόση ατοκα...

Προφανώς πήγε στο Κωτσόβολο που σου δίνει δάνειο με ληστρικό επιτοκιο γιατί δεν μπορούσε καν να βγάλει πιστωτική ή να τα πληρώσει ντουκου.

Εξαρχής είχε οικονομικό πρόβλημα, αλλααααα 1.300€ ψυγείο....

Και μετα εγώ ο ΜΑΛΑΚ.. πληρώνω τις ανακεφαλαιωσεις των τραπεζών και την αλλαγή του κωδικού pin στην κάρτα μου...

Εγώ με δύο παιδιά και εισόδημα δεκαπλασιο το μήνα, πήρα ψυγείο 400€ γιατί αυτό χρειαζόμουν. Θεώρησα τα εμβόλια της μυννηγιτιδας πιο σημαντικά από παγάκια στην πόρτα 

https://www.skroutz.gr/s/6320235/Samsung-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-RB33J3230WW.html

Επεξ/σία από karaLRS
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, killer131 είπε

Κ το λέει το πήρα 2015 κ το πλήρωνα μέχρι τέλος του 2016..άρα δεν ήταν σκόπιμο από εξαρχής να ρίξει πιστόλι..κ στην τελική ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε το ήθος ενός ανθρώπου που χρωστάει 450 ευρώ κ να τον βάζουμε στην ίδια κλίμακα.με έναν κλέφτη που μπαίνει στο μαγαζί κ παίρνει ότι βρει κ πάει κ το πουλάει.αλλο κλεφτης άλλο παιρνω κάτι κ το πληρώνω κ ξαφνικά σταματαω...εκεί κάτι έχει συμβεί.

Μα κλέφτης είσαι όταν πιστολιαζεις αυτό ότι και να λες έτσι είναι. Άλλο να αργεις να ξοφλήσεις άλλο σκόπιμα να λες τόσα έδωσα φτάνει. Για ήθος μιλάνε οι έντιμοι μόνο. Τώρα αν θες να σου χαϊδεύουν τα αυτιά πάνε άκου Μότσαρτ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, killer131 είπε

Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι το έκανε συνειδητά ενω είχε ήδη πληρώσει ενάμιση χρόνο .κλεφτης είναι αυτός που μπαίνει κ σου παίρνει κάτι μέσα από το σπίτι σου η τον χώρο σου κ σου παίρνει κάτι με το έτσι θέλω κ αν μιλήσεις η αντισταθείς μπορεί να χάσεις κ την ζωή σου

Οπότε μην μπερδεύουμε τις ερμηνείες κ μην βάζουμε.ταμπελες σε ανθρωπους.δεν είναι τίμιο να λες σε εναν άνθρωπο που χρωστάει 450 ευρώ από ένα ψυγείο ενώ πλήρωνε ότι είναι κλεφτης

Φίλε μου δεν μπορούν να.σου κάνουν απολύτως τίποτα.αμα σε πάρουν τηλ.κ.σε ρωτήσουν αν συμφωνείς.οτι θα καταγράφει η κλήση πες τους όχι κ το κλείνουν.αν θες να μην σε ζαλίζουν έχεις 2 λύσεις πρώτη βάζεις ότι μπορείς 10 ευρώ τον μήνα να κινείται ο λογαριασμός κ δεύτερη μαζεύεις.ενα πόσο κ τους λες την τάδε του μηνός θα σας βάλω τόσα.δεν συμφέρει καμία τράπεζα να κίνηση νομικές.διαδικασιες για 450 ευρω

5 ώρες πριν, mavlok είπε

Πολύ απογοητευτική εικόνα πάντως με τα θέματα που ανοίγουν τελευταία. Ο ένας παραγγέλνει κάτι, στο μεταξύ το παίρνει ελαφρά τη καρδία από αλλού αντί να περιμένει μία μέρα και μετά αρνείται να παραλάβει, ο άλλος πώς να δαγκώσει την εταιρεία κινητής για τις χρεώσεις της μάνας του, αλλά φοβάται και μην τον τρέχουν... Και κάποιοι πονηρήδηδες εδώ να λένε "Γράψτε τους, δεν θα σας κάνουν τίποτα". Αν αυτή είναι όντως η νοοτροπία του μέσου Έλληνα, δεν είναι να αναρωτιόμαστε πώς φτάσαμε σ' αυτό το χάλι.

Ναι ρε, δηλαδή οι εταιρείες τολμούν  να ζητήσουν και τα κλεμμένα χρήματα πίσω, άντε ρε ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΡΕ

3 ώρες πριν, babisgr είπε

Οι αυταπάτες που έχετε οι περισσότεροι εδώ είναι το χειρότερο...Αυταπάτες στο ότι δεν έχει τσσκιστει ο κόσμος από τόσα χρόνια κρίσης ανεργίας,μειώσεις μισθών και δώρων,πετσοκομα συντάξεων....ενφια και απανωτές αυξήσεις στο ρεύμα!Εσείς νοιάζεστε για κάποιο λόγο για τα κέρδοι των τραπεζών και τον Κωτσόβολων...λες και σας δίνουν ποσοστά.Λες και το ψυγείο ήταν πολυτέλεια.Σας έχουν βάλει να κάνετε τους εισπράκτορες αμισθί και δεν το ξέρετε.Ολοι έχετε ιστορίες για ανθρώπους που μπιστολιασαν για ένα cd...ανθρώπους που τους παίρνουν τα σπίτια/μαγαζια και μαλιστα με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν ξέρει κανείς,που είναι συνεχώς με ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων σε εφοριες λόγω ενφια,εφκα κλπ δεν ξέρετε..που πεθενουν σε ραντζα λόγω υπερπλήρωσης των νοσοκομείων! Η eurobank και ο Κωτσόβολος σας ένοιαξε τόσο...

Ωραίο επιχείρημα, φάση οκ εγώ εκλεψα ένα μαγαζάκι, ο άλλος έκλεψε τράπεζα, άντε ρε παρατάτε με. Έχω ανάγκη την plasma tv εγώ, γτ όλοι οι άλλοι να χουνε. Αν φίλε σου ξαναλέω ο Κωτσόβολος εσένα σου ρίχνει μια πιστόλα 2χιλιαρικα πως θα νιωθες; Άντε ελληναρα....

1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε

Πλάκα μας κάνεις; Ο άλλος πήγε και πήρε 1.300€ ψυγείο (χρωστάει 450€ που ειναι σχεδόν το 1/3 της τιμής του ψυγειου)....1.300€ για ένα ψυγείο...και το 2015 εν μέσω κρίσης...όχι πριν...άρα άστοχα όλα αυτά που λες περί κρίσης.

Το ψυγείο μου το αγορασα-με μετρητά εννοειται- 480€ και είναι πολύ μεγάλο..

Αλλά όχι ο άλλος ήθελε διπορτο που να βγάζει παγωμένο νερό και παγάκια από την πόρτα...και το πήρε με δόσεις γιατί εξαρχής δεν είχε να πληρώσει...γιατί αν είχε θα το έπαιρνε με μετρητά...ή στην τελική με πιστωτική όπου θα του τράβαγαν απευθείας τη δόση ατοκα...

Προφανώς πήγε στο Κωτσόβολο που σου δίνει δάνειο με ληστρικό επιτοκιο γιατί δεν μπορούσε καν να βγάλει πιστωτική ή να τα πληρώσει ντουκου.

Εξαρχής είχε οικονομικό πρόβλημα, αλλααααα 1.300€ ψυγείο....

Και μετα εγώ ο ΜΑΛΑΚ.. πληρώνω τις ανακεφαλαιωσεις των τραπεζών και την αλλαγή του κωδικού pin στην κάρτα μου...

Ελλλλα μωρέ όλοι κλέβουν ρρρρεεεε , ελλλλα μωρέ δες ντουλαπαα ψυγείο που χω κοροιδοοοοο. Τζαμπππααα. Με πήρε και μια πιτσιρίκα πριν από εισπρακτική, ε ρε καρκίνους που της έριξα μόνο που δεν έκλαψε. Άντε τώρα λέγε που να βγούμε το βραδάκι να κόψουμε κίνηση ρε μλκ.

55 λεπτά πριν, babisgr είπε

Για το ότι εσύ ο μαλακας πληρώνεις ανακεφαλαίωση των τραπεζών δεν φταίει κανένα ψυγείο φίλε.Συγνωμη που στο λέω αλλά εσύ φτες που όπως λες είσαι μαλακας και το έχεις αποδεχτεί.Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω ότι οι τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις που βγάζουν κέρδοι δισεκατομύρια χωρίς να παράγουν απολύτως κανένα έργο,τίποτα απολύτως....μηδέν προϊόν.Οσο για το πόσο ακριβό ψυγείο πήρε και παγάκια κλπ...και ότι εσύ πήρες πιο φτηνό κλπ... βαριέμαι ρε φιλε,έχεις χάσει το νόημα ηδη

Ιστορίες της Χαλιμάς. Για τον ελληναρα επιχείρηση που βγάζει κέρδος πρέπει να τη διαλυσουμε να τη φέρουμε στα μέτρα μας. Εντάξει και ο Μασούτης βγάζει κέρδος, πάω αύριο να φορτώσω 30 ουισκια και να την κάνω τρεχοντας

Επεξ/σία από LittyMeek
  • Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...