Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα προτιμήσει εκείνη την περίοδο να την αξιοποιήσω για διάβασμα μιας και θα πηγαίνανε στην Κρήτη λίγο πριν το Πάσχα. Κανόνισα και πήγα διακοπές με το που τελείωσαν οι εξετάσεις με τα άτομα που ήθελα και ήταν πολύ κομπλέ. Δεν μου έλειψε και τόσο  😛 

• Like 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρέπει να έχουν ωριμάσει πολύ πια τα παιδιά που ψάχνονται και ίσως να βάζουν και σε excelάκι τα υπέρ και τα κατά, για να πάνε μία εκδρομή.

Ή τα έχουμε χ...σει τόσο πολύ που θέλουν reviews και feedback ακόμα και για να ξύσουν τη μύτη τους.

Στη δική μου τη φουρνιά (κάτι 10ετίες πριν :o) πηγαίναμε (αν μπορούσαμε λόγω $$$) χωρίς πολλά-πολλά. Και μάλιστα τότε 5ήμερη δεν έπαιζε καμία άλλη περίοδο παρά μόνο Μάρτιο-Απρίλιο. Δηλαδή αρκετά κοντά στις εξετάσεις.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Πρέπει να έχουν ωριμάσει πολύ πια τα παιδιά που ψάχνονται και ίσως να βάζουν και σε excelάκι τα υπέρ και τα κατά, για να πάνε μία εκδρομή.

Ή τα έχουμε χ...σει τόσο πολύ που θέλουν reviews και feedback ακόμα και για να ξύσουν τη μύτη τους.

Στη δική μου τη φουρνιά (κάτι 10ετίες πριν :o) πηγαίναμε (αν μπορούσαμε λόγω $$$) χωρίς πολλά-πολλά. Και μάλιστα τότε 5ήμερη δεν έπαιζε καμία άλλη περίοδο παρά μόνο Μάρτιο-Απρίλιο. Δηλαδή αρκετά κοντά στις εξετάσεις.

ΤοΡα φλΩρΕψαΝ τα ΠεδειΑ

Δημοσ.

Λοιπον, ειχα την τυχη να παω ως μαθητρια καμποσες ολιγοημερες εκδρομες. Δυο τριημερες στην A και Β λυκειου εντος Ελλαδας (η μία ηταν καπου στο Θερμο και η αλλη δεν θυμαμαι) και στην Γ λυκειου πενθημερη στην Ισπανια (Μαλαγα, Σεβιλη, Γραναδα). Να αναφερω εδω οτι στην  Γ λυκειου αλλαξα σχολειο λογω μεταναστευσης οποτε ειχα καινουργιους συμμαθητες αλλα επισης και η μανα μου εβγαζε πολυ πιο χοντρα φραγκα. Οι εκδρομες της Α και Β λυκειου της θυμαμαι αμοιδρα και ειλικρινα ηταν ετσι κι ετσι γτ δεν ειχα κανεναν καλο φιλο/η μεσα στην ταξη οποτε στην τελικη και που πηγα διαφορα δεν μου κανει. Στην Γ λυκειου ομως ειχα κολλητη και φιλαρακια οποτε ηταν τελειως αλλη φαση συν οτι ειχα πολλα λεφτα για ξοδεμα και δεν με ενοιαζε τιποτα.  Αν εχεις καλη παρεα πηγαινε και μην φοβασαι τπτ. Αν ομως εισαι ετσι κι ετσι με την ταξη μπορει και να καταληξει μια μαλακια και μιση η εκδρομη. Αν ειναι σκατα τα πραματα απλα μην πας. Παντως ειναι μια εμπειρια να ταξιδεψεις μια φορα με το σχολειο. Κανεις δεν πεθανε που δεν πηγε πενθημερη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πας..

Εμείς προ 5τιας πήγαμε θεσ/νικη περιττό να σου πω οτι οσοι δεν τα ειχαν,δεν φλερταρανε με καποια κοπελα απο το σχολειο πηγαν (στα κρυφα) ομαδικως σε οίκους αν0χης που ηταν σε απόσταση κανένα 10λεπτο με τα πόδια απο το ξενοδοχείο.Εκεινο το βραδυ πολλοί συμμαθητές "βρήκαν το αντριλίκι τους".

Spoiler

Εκείνη την περίοδο τραβιόμουν με μια κοπέλα απο το σχολείο που όμως είχε περίοδο κατά τη διάρκεια της εκδρομής  :/ 

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Πες τα ρε συ γιατί και εγώ βλέπω κάτι τέτοια και τρελαίνομαι 

Αν υπάρχει άνεση από τους γονείς, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μη πάει κάποιος, αυτές οι εκδρομές μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό, έχω την τύχη να έχω 4-5 καλούς φίλους που πηγαίναμε από γυμνάσιο μαζί 

ακομα θυμόμαστε τις μαλακιες που κάναμε τότε και γελάμε 

Δημοσ.

Εγώ συννενοήθηκα με τον πατέρα μου και τα χρήματα της πενταήμερης πήγαν για την αγορά του πρώτου μου "παπιού". Έχασα την πλάκα της εκδρομής, αλλά πέρασα ένα καλοκαίρι τέλειο.(Όλα αυτά πριν πολλαααααά χρόνια)

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, d3v4st4tor είπε

Εγώ συννενοήθηκα με τον πατέρα μου και τα χρήματα της πενταήμερης πήγαν για την αγορά του πρώτου μου "παπιού". Έχασα την πλάκα της εκδρομής, αλλά πέρασα ένα καλοκαίρι τέλειο.(Όλα αυτά πριν πολλαααααά χρόνια)

Για αυτό το παπί το παίρναμε στην 2α λυκείου, για να μην έχουμε τέτοια διλήμματα 😁😁

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαρακι ξυριζομαι,καγκουροκουρευομαι και παω εγω στην θεση σου. Πιστευω στα 30 παρα κατι μου να πεισω για 17αρης🤣😁🤣

Περαν της πλακας,πηγαινε,ειτε καλα περασεις ειτε ασχημα το να αλλαζεις παραστασεις εστω και για λιγο καλο κανει,καθαριζει το μυαλο και σου γεμιζει και τις μπαταριες.Τωρα αν κατσει και καμια καλη φαση ακονισε τον και ορμα.Απλα να ειστε οργανωμενοι μην την "αρπαξει" κανενας που δεν πρεπει😁.

Εγω ειχα την ατυχια(λογω πολλων και ασχημων ατυχηματων τοτε με σχολικες εκδρομες) να παω με το σχολειο 2ημερη.Ε ενταξει δεν ηταν τιποτα τρομερο αλλα παλι καλα περασα.

Καντε τα καλοπαιδα τωρα μεχρι την 5ημερη να σας εχουν λιγο πιο χαλαρους να την κοπανατε και θα περασετε τσιλικα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραία εμπειρία η πενθήμερη, το καλύτερο κομμάτι είναι οι μέρες που προηγούνται της εκδρομής. 

Τα κλαμπάκια τότε έπαιζαν συνέχεια το Dance with the devil . 😁

Δημοσ.

Είμαι κατά των εκδρομών μέσα στο σχολείο.Οποιος θέλει εκδρομές και ψυχαγωγία αυτά στο σπίτι του και με την οικογένεια του.Ο ρόλος της εκπαίδευσης δεν είναι η ψυχαγωγία ούτε ο κλασικός νεοελληνικός χαβαλές!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ntanosgatos είπε

Είμαι κατά των εκδρομών μέσα στο σχολείο.Οποιος θέλει εκδρομές και ψυχαγωγία αυτά στο σπίτι του και με την οικογένεια του.Ο ρόλος της εκπαίδευσης δεν είναι η ψυχαγωγία ούτε ο κλασικός νεοελληνικός χαβαλές!

Εσύ μην πας 😋

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι η πλειοψηφία πάει πενθήμερη τον Δεκέμβρη, και όπως αναφέρθηκε οι νότιοι βοριά και το αντίστροφο. Κάποιοι ίσως πηγαίνουν Απρίλιο Αλλά είναι η εξαίρεση νομίζω, Αφού οι πανελλήνιες πλησιάζουν και πολύ λίγα σχολεία πηγαίνουν εκδρομή την 3η λυκείου εκείνη την περίοδο.

Τέλος πάντων, Επί του θέματος, αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και μπορείς να αναπληρώσεις το διάβασμα να πας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...