d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Jimmy08 είπε Σε όλα τα κινητά ή ultra wide είναι κατώτερη της κύριας κάμερας. Στο 11 είναι μια χαρά η ποιότητα, εκτός αν μιλάς για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτο ακριβως. Και επειδη το εχω το 11 Pro max μονο κακος δεν ειναι ο "υπερευρυγωνιος". Και consistent ειναι αρκετα σε χρωμα και δεν εχει εντονο distortion σε πολλες περιπτωσεις και αρκετα οξυς ειναι αλλα δυστυχως δεν εχει μεγαλο διαφραγμα και αυτος ειναι και ο λογος που δεν πληρει και προυποθεσεις για night mode και φυσικα υστερει σε χαμηλου φωτισμου φωτογραφιση σε σχεση με το Note και τα τελευταια flagship Huawei οταν χρσιμοποιειται. Απο την αλλη βεβαια σε γενικοτερο πλαισιο θα ηθελα να πω το αυτονοητο οτι δηλαδη επιχειρηματα τυπου εχει περισσοτερους φακους αρα ειναι καλυτερο δεν ευσταθουν παντα. Γιατι 3 φακους ή 4 φακους εχουν και mainstream κινητα και μαλιστα με πολλα (moooaaarrr megapixels) αλλα σαν ποιοτητα φωτογραφιας απλα δεν και λογω s/w και φυσικα λογω ποιοτικων φακων.. Τουλαχιστον το Pixel οτι κανει θα το κανει αριστα και θελω να δω και το υβριδικο pinch to zoom πως θα δουλευει γιατι αν δουλευει τοσο καλα τοτε θα πρεπει να καταλαβουμε ποσο μπροστα ειναι για μια ακομη φορα σε computational photography και AI machine learning αυτη η εταιρεια.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από d4ydr33m3r
Q-Taxys Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Αυτό με την ultra-wide που έγινε τόσο σημαντικό πράγμα που δεν μπορεί να ζήσει κάποιος δεν το καταλαβαίνω. Τα δείγματα από τον telephoto φαίνονται εξαιρετικά. Ειδικά το παράδειγμα με την Golden Gate Bridge που έδειξαν στην παρουσίαση ήταν απίστευτο. Η αστροφωτογραφία δεν ξέρω σε πόσους κάνει κλικ και γιατί την προμοτάρουν τόσο πολύ. Αλλά το zoom χρειάζεται σε ένα σωρό περιπτώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι έβγαλαν τον απεριόριστο χώρο σε full quality, μεγάλο μείον τους. Το face unlock όλοι λένε ότι είναι κορυφή. Για το motion sense είδα κάποιους να λένε ότι δεν πιάνει πάντα τόσο καλά. Από εκεί και πέρα, αυτό που δεν καταλαβαίνει ο περισσότερος κόσμος είναι το Pixel πέρα από τα specs έχει να κάνει με την software εμπειρία και το οικοσύστημα της Google. Η Google δεν νοιάζεται για τον Κίτσο στην Ελλάδα που ψάχνει να βρει μια έκδοση Gcam να βάλει στο κινέζικο κινητό του. Προσπαθεί να μαντρώσει τον κόσμο με όλες τις υπηρεσίες της και ειδικά με τον Google Assistant που είναι τεράστια υπόθεση αν είσαι στην Αμερική. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να φτιάξει κάτι που θα είναι ότι το iPhone στο iOS. Το κινητό δηλαδή να είναι ένα μέρος της συνολικής εμπειρίας Google που έχει ως βάση τον Assistant και όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές της. Αν τώρα δεν ξέρεις να πεις κάτι περισσότερο από "χάου ντου γιου ντου" στα αγγλικά, είναι λογικό να χάνεις ένα σημαντικό μέρος των θετικών του Pixel και η συσκευή να μη σε ενδιαφέρει τόσο. 1
pogchamp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε Αυτό με την ultra-wide που έγινε τόσο σημαντικό πράγμα που δεν μπορεί να ζήσει κάποιος δεν το καταλαβαίνω. Τα δείγματα από τον telephoto φαίνονται εξαιρετικά. Ειδικά το παράδειγμα με την Golden Gate Bridge που έδειξαν στην παρουσίαση ήταν απίστευτο. Η αστροφωτογραφία δεν ξέρω σε πόσους κάνει κλικ και γιατί την προμοτάρουν τόσο πολύ. Αλλά το zoom χρειάζεται σε ένα σωρό περιπτώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι έβγαλαν τον απεριόριστο χώρο σε full quality, μεγάλο μείον τους. Το face unlock όλοι λένε ότι είναι κορυφή. Για το motion sense είδα κάποιους να λένε ότι δεν πιάνει πάντα τόσο καλά. Από εκεί και πέρα, αυτό που δεν καταλαβαίνει ο περισσότερος κόσμος είναι το Pixel πέρα από τα specs έχει να κάνει με την software εμπειρία και το οικοσύστημα της Google. Η Google δεν νοιάζεται για τον Κίτσο στην Ελλάδα που ψάχνει να βρει μια έκδοση Gcam να βάλει στο κινέζικο κινητό του. Προσπαθεί να μαντρώσει τον κόσμο με όλες τις υπηρεσίες της και ειδικά με τον Google Assistant που είναι τεράστια υπόθεση αν είσαι στην Αμερική. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να φτιάξει κάτι που θα είναι ότι το iPhone στο iOS. Το κινητό δηλαδή να είναι ένα μέρος της συνολικής εμπειρίας Google που έχει ως βάση τον Assistant και όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές της. Αν τώρα δεν ξέρεις να πεις κάτι περισσότερο από "χάου ντου γιου ντου" στα αγγλικά, είναι λογικό να χάνεις ένα σημαντικό μέρος των θετικών του Pixel και η συσκευή να μη σε ενδιαφέρει τόσο. Καλή τοποθέτηση άλλα εμείς εδώ συζητάμε για δικά μας δεδομένα. Και προσπαθούμε με βάσει δικά μας δεδομένα να το απορρίψουμε ή όχι σαν αγορά. Στα 750 που ξεκινάει με 64 γίγα διχως sd και 2800 mah δίχως δακτυλικό πράγμα που με βοηθά απίστευτα να κάνω γρήγορα τραπεζικές συναλλαγές με e- banking το κάνει νομίζω κακή αγορά γι τον καθένα στα ίδια λεφτά με κάτι άλλο. Όταν το s10+ κοστίζει 650 τώρα ειδικά Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από pogchamp
JcD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Runman είπε Πχ η wide angle στο iPhone 11 pro είναι μέτρια θα έλεγα , χειρότερη από αυτή του s10+/Huawei. s10 wide https://drive.google.com/file/d/1VBaiBz7GYyI5AEOIrosrfVNPX5TcYvub/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1VRHNjanZmsLoXB7gEqz_fSkOAFrpUEt_/view?usp=sharing 11pro wide https://drive.google.com/file/d/1mj6fyaOHSL8FSu2RS6xLfaR4zLmukTHQ/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1XXG8fXqCyJknXugDDLGjvineGLQog2Ni/view?usp=sharing Προχθές τις τράβηξα χωρίς ρυθμίσεις, δεν ξέρω αν αλλοιώνει το αποτέλεσμα το google drive αλλά στις ρυθμίσεις το έχω να τα ανεβάζει όλα raw! Οι υπόλοιποι φακοί.. s10 https://drive.google.com/file/d/1V7nop78skahWcfcyDteWUqW6w8KyCjbb/view?usp=sharing Pro11 https://drive.google.com/file/d/1JwMThBer9PDVZLDxV_dygJSQm70i-RRv/view?usp=sharing s10 https://drive.google.com/file/d/1Uya3GEWGAHIlvy9pVQw9k_T0OJ_VIcVg/view?usp=sharing Pro11 https://drive.google.com/file/d/1q5ZTb66IOsepgshmDjOPhEd4BmCRos5a/view?usp=sharing s10 https://drive.google.com/file/d/1V0plujUtOCUHy3GrrhsIzEL9FlW8GiBH/view?usp=sharing Pro11 https://drive.google.com/file/d/10scdITZfjR8HL8KMw4BTOgzZKgH_uciB/view?usp=sharing s10 https://drive.google.com/file/d/1URFjyKZwFYoawysFW9BCsCTm7zqgWr-Y/view?usp=sharing Pro11 https://drive.google.com/file/d/1Rn5EGk8QY5jlOjbZCfet3daYC2KWrLir/view?usp=sharing Μου δίνεται η εντύπωση, ιδιαίτερα στην φώτο με την κεραία στο βουνό, ότι τα galaxy θολώνουν κάπως τις φώτο για ποιο γλυκό αποτέλεσμα όταν το pro δίνη ποιο πολύ λεπτομέρεια. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από JcD 1
paolo.catti Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βγάζει ένα κινητό άθλιο η Google (άθλιο λόγω έλλειψης features εννοώ δεν έχω τίποτα εναντίον της Google ή του Android γενικά ίσα ίσα το αγαπημένου μου κινητό φέτος είναι το Note 10 Plus) και κανένας δεν λέει τίποτα ίσα ίσα όλοι λένε τι φοβερό κινητό που είναι κλπ κλπ και μερικοί το πάνε σε άλλο επίπεδο λέγωντας πόσο ωραίο είναι το κινητό και το pure android που προσφέρει και οι ίδιοι που μιλάνε για το software εδώ σε iPhone topics το μόνο που επαναλαμβάνουν είναι δεν έχει σημασία το software (iOS) εδώ κοιτάμε το hardware. Εκεί που θέλω να καταλήξω ότι για την τιμή του είναι απλά τραγικό όπως και τα καινούργια iPhone Pro για την τιμή τους είναι τραγικά, όπως και όλα τα κινητά είναι τραγικό να κοστολογούνται τόσο (και μιλάω πάντα για τιμές Αμερικής όχι Ευρώπης ή ακόμα χειρότερα Ελλάδας). Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από paolo.catti 1
konnak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Είμαι κάτοχος Pixel 2 από το 2017. Περίμενα το Pixel 4 για επόμενη συσκευή, καθώς η μπαταρία έχει φθίνει αρκετά. Και είμαι απίστευτα απογοητευμένος - αλλά και ανακουφισμένος - μετά το event. Το βασικό ατού για μένα του Pixel ήταν το combo camera + unlimited original quality backup. Μπορούσα να ζήσω με τα 64GB χωρίς SD του Pixel 2 καθώς δεν ανησυχούσα για το αν θα γεμίσει: αν γέμιζε, ηταν όλα backed up είτε είχες προλάβει να τα μεταφέρεις στο PC είτε όχι. Σε συνδυασμό με το smooth experience του λειτουργικού - το οποίο όντως έχει αντέξει στο χρόνο, με το Android 10 τολμώ να πω είναι πιο smooth και από την πρώτη φορά που το άνοιξα - πρόσφερε μια εμπειρία χρήσης πολύ ικανοποιητική. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι καλύτερες ακόμα και από σημερινές ναυαρχίδες. Όμως τα αρνητικά είναι πολλά, και τα παρέβλεπα λόγω του παραπάνω combo. Κατ' αρχάς το customer support και το QA είναι κάκιστο (ακουλουθώ το αντίστοιχο subreddit και έχω φρίξει με αυτά που έχω διαβάσει - και νιώθω πολύ τυχερός που μου έτυχε "καλή" συσκευή), η μπαταρία, ειδικά σε ταξίδια, έχει χρειαστεί φόρτιση στη μέση της μέρας από external battery charger - το οποίο πάντα έχω μαζί μου όταν είμαι σε ταξίδι και γυρνάω όλη τη μέρα. Σε features είναι πάντα 1 χρόνο (τουλάχιστον) πίσω σε σχέση με Apple, Samsung. Το οποίο είναι αδιανόητο αν σκεφτείς ότι βγαίνει μετά από όλα τα υπόλοιπα! Το 2017 πήρα το Pixel 2 με bezels αλά 2015, όταν όλα τα flagships έβγαιναν προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουν τα notches και να μεγιστοποιήσουν το screen to body ratio. Τώρα που όλοι έχουν για ένα-δύο χρόνια δεύτερη tele κάμερα, βγάζει η google τα pixel με διπλή κάμερα ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν ήδη βάλει 3η (ultra wide). Και ενώ όλοι έχουν ανέβει σε specs (μέχρι και η Apple!) όπως storage και μπαταρία, η Google έχει μείνει στα ίδια. Την ίδια στιγμή, επενδύει χρόνο και χρήμα σε άχρηστα κατ' εμέ gimmick όπως active edge και soli, προσπαθώντας να διαφοροποιηθεί. Νομίζω πως πολλοί υπερεκτιμούν την Google όσον αφορά την ικανότητά της να φτιάχνει smartphones. Τα Nexus τα έφτιαχναν άλλοι κατά παραγγελία και τα Pixel τώρα ουσιαστικά τα φτιάχνει το τμήμα που αγόρασε από την HTC, μια εταιρία δηλαδή που έφτιαχνε κάποια ελκυστικά ενίοτε κινητά, τα οποία πάντα όμως είχαν χτυπητές αδυναμίες και όχι και την καλύτερη αξιοπιστία, με αποτέλεσμα ποτέ να μην μπορέσουν να χτυπήσουν στα ίσα άλλες Android ναυαρχίδες. Και αυτή είναι η 4η γενιά που αυτό γίνεται υπό την σκέπη της Google. Δεν μπορεί να περιμένουμε την ίδια αξιοπιστία και το ίδιο innovation που θα δούμε από Apple και Samsung. Αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι κανείς δεν σκέφτεται ούτε τα βασικά, και το τμήμα marketing που οδηγεί το "πακέτο" της επόμενης συσκευής φαίνεται να υπολείπεται των υπόλοιπων μεγάλων παικτών της αγοράς. Προσωπικά πιστεύω η αφαίρεση του original quality backup από την γραμμή Pixel σημαίνει ότι πλέον η γραμμή αυτή δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να την διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους Android κατασκευαστές (έμεινε το stock android, το οποίο από μόνο του δεν είναι αρκετό). Η κάμερα πλέον δεν είναι η καλύτερη, ό,τι και να κάνουν στο software το πολύ να είναι ελαφρώς καλύτερη σε κάποιες περιπτώσεις. Και βέβαια να μην παραβλέπουμε ότι στο βίντεο υστερεί αρκετά σε σχέση με τους άλλους μεγάλους (προσωπικό πρόβλημα π.χ. είναι το πολύ κακό audio recording κατά το βίντεο). Από μία άποψη είμαι ανακουφισμένος, γιατί ετοιμαζόμουν να κάνω μια "κακή" αγορά (ελλείψει service στη χώρα μας θέλει λίγο τρέλα να πάρεις μια τόσο ακριβή συσκευή και να μην έχεις καν service αν χρειαστεί). Το κακό είναι ότι για να προσφέρει η επόμενη συσκευή μου την smooth εμπειρία που έχω τουλάχιστον τώρα με το Pixel 2 θα πρέπει πλέον να πάω σε iPhone. Βλέπω όλο το κοινό που κοίταγε τα Pixel να πηγαίνει απέναντι. 4
Q-Taxys Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, pogchamp είπε Καλή τοποθέτηση άλλα εμείς εδώ συζητάμε για δικά μας δεδομένα. Και προσπαθούμε με βάσει δικά μας δεδομένα να το απορρίψουμε ή όχι σαν αγορά. Στα 750 που ξεκινάει με 64 γίγα διχως sd και 2800 mah δίχως δακτυλικό πράγμα που με βοηθά απίστευτα να κάνω γρήγορα τραπεζικές συναλλαγές με e- banking το κάνει νομίζω κακή αγορά γι τον καθένα στα ίδια λεφτά με κάτι άλλο. Όταν το s10+ κοστίζει 650 τώρα ειδικά Κι εγώ για τα δικά μου δεδομένα μιλάω. Τα 64GB δεν με απασχολούν γιατί ποτέ δεν μου έχουν χρειαστεί παραπάνω. Δεν ξέρω τι τα θέλεις, δέχομαι ότι σου χρειάζονται, αλλά τα κατάφερνα και με 32GB παλιότερα, έχοντας μάλιστα πολλά MP3, τα καταφέρνω και τώρα που έχω και 37GB ελεύθερα από τα 64 και πάλι με αρκετή μουσική. Επίσης στο Pixel 2 που έχω, είχα άπειρο χώρο για τις φωτογραφίες μου στο Google Photos, συνεπώς αυτές ούτε καν μετρούσαν. Η μπαταρία στο μικρό είναι σαφέστατα πρόβλημα, στο μεγάλο θα δούμε. Για την αναγνώριση, αντί για το αποτύπωμα θα αναγνωρίζει το πρόσωπο. Ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο θεωρητικά. Τώρα αν μιλάμε για την ασφάλεια του συστήματος, τότε ναι θα πρέπει να το δούμε. 1
Runman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, konnak είπε Το βασικό ατού για μένα του Pixel ήταν το combo camera + unlimited original quality backup. Μπορούσα να ζήσω με τα 64GB χωρίς SD του Pixel 2 καθώς δεν ανησυχούσα για το αν θα γεμίσει: αν γέμιζε, ηταν όλα backed up είτε είχες προλάβει να τα μεταφέρεις στο PC είτε όχι. Σε συνδυασμό με το smooth experience του λειτουργικού - το οποίο όντως έχει αντέξει στο χρόνο, με το Android 10 τολμώ να πω είναι πιο smooth και από την πρώτη φορά που το άνοιξα - πρόσφερε μια εμπειρία χρήσης πολύ ικανοποιητική. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι καλύτερες ακόμα και από σημερινές ναυαρχίδες. κι εμένα δε μου άρεσε που την αφαίρεσαν , αλλά να ξέρεις ότι διαφορά μεταξύ High quality & original δεν επηρεάζει τις φωτό, καθώς μέχρι 16mp φωτογραφίες τις αποθηκεύει ως έχει. Η διαφορά είναι στο upload των βίντεο , όπου αποθηκεύει σε ποιότητα μέχρι 1080p 1
konnak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Runman είπε κι εμένα δε μου άρεσε που την αφαίρεσαν , αλλά να ξέρεις ότι διαφορά μεταξύ High quality & original δεν επηρεάζει τις φωτό, καθώς μέχρι 16mp φωτογραφίες τις αποθηκεύει ως έχει. Η διαφορά είναι στο upload των βίντεο , όπου αποθηκεύει σε ποιότητα μέχρι 1080p Δεν τις αποθηκεύει ως έχει. Ακόμα και στις φωτογραφίες <16MP γίνεται κάποια συμπίεση. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ας πούμε πως δεν είναι σημαντική η διαφορά. Στα βίντεο όμως γίνεται σφαγή κανονική, τόσο σε ανάλυση όσο και σε bitrate... Γενικά, η φάση 64GB χωρίς SD δεν μπορεί να συνδυάζεται με lossy photo/video backup, τουλάχιστον όχι το 2019. Ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών θέλει 1,5GB! Σίγουρα, μπορώ να κάνω ό,τι έκανα πριν το Pixel: backup σε original quality μέχρι να τα ρίξω στο PC, και μετά πάτημα του κουμπιού για μετατροπή σε high quality. Αυτό που λέω είναι ότι αυτό το ζήτημα έλυνε για εμένα η γραμμή Pixel, και τώρα το πήραν πίσω. Αυτό έρχεται μετά από πολλές αντίστοιχες απογοητεύσεις που έχει προσφέρει η Google με discontinuing υπηρεσιών και εφαρμογών (ακόμα θρηνώ το εξαιρετικό Inbox), και πλέον η Google είναι αναξιόπιστη στα μάτια μου. Το Pixel σου έλεγε, μην ανησυχείς για το backup, μην ανησυχείς για τα updates, μην ανησυχείς γιατί η εμπειρία στο κινητό σου θα είναι η ίδια όπως όταν το πήρες (ελαχιστοποίηση lag και stutter σε βάθος χρόνου), και ήταν μια όαση στην άγρια δύση του Android, όπου ο καθένας θέλει να κάνει το κομμάτι του πάνω στην πλάτη του δύσμοιρου του λειτουργικού (ο καθένας έχει μια διαφορετική εφαρμογή e-mail, μια εφαρμογή ημερολογίου, μια εφαρμογή σημειώσεων, τις οποίες δεν μπορείς να βγάλεις, άλλος κουμπί για τον άχρηστο ψηφιακό βοηθό του, μέχρι και διαφημίσεις στις ρυθμίσεις έβαλε κάποιος άλλος*!). Πλέον απλά γίνεται ένας από τους πολλούς. Μπορεί ακόμα το λειτουργικό να τη γλιτώνει και να προοδεύει, αλλά στα υπόλοιπα φαίνεται να θέλει να βρει τρόπους να σε αρμέξει χωρίς όμως να δείχνει να θέλει να σε κρατήσει - άρα πώς θα σε αρμέξει; * Δεν ξεχνάω βέβαια τις διαφημίσεις στο Gmail app, ακόμα και στο Pixel... Επίσης, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να σταματήσουν να διαθέτουν ακόμα και το free high quality backup, ή να το διαθέτουν μόνο για Pixel. Όπως είπα, η Google έχει κερδίσει σε πολλές περιπτώσεις την φήμη της αναξιόπιστης εταιρίας. Στο Pixel 1 κορόιδευε την Apple για το notch και την έλλειψη 3,5 mm jack, για να βγάλει το Pixel 2 με notch, χωρίς 3,5mm jack... 1
Runman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μέχρι 16 mp, ναι γίνεται συμπίεση με την ίδια ποιότητα, δεν χάνεις. Από εκεί και πάνω αρχίζει να χαλάει. Να σου πω κάτι; Για εμένα πλέον δεν έχει πολύ νόημα το High από το original quality στο back up. Και ξέρει γιατί ; Ενώ έχω και pixel , η έξυπνη η google ενοποίησε όλες τις χωρητικότητες από Όλα τα services (photos, Gmail, drive etc) με το google one. Εται πλέον, ενώ κάθε φωτογραφία που βγάζω με το πιξελ αποθηκεύεται στην original μορφή , έχω ξεπεράσει κατά πολύ τα 15gb free που σου δίνει το google one . Αποτελεσμα; Πλέον έχω ξεπεράσει τα 15gb και δεν μπορώ να ανεβάσω στο drive ούτε ένα αρχείο word 10kb. ... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Runman
konnak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Runman είπε Μέχρι 16 mp, ναι γίνεται συμπίεση με την ίδια ποιότητα, δεν χάνεις. Αυτή η πρόταση αυτοαναιρείται. Δεν έχω κάποια συνδρομή Google One και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχω ανεβάσει από Pixel 2 (όχι μόνο αυτά που τράβηξα με αυτό) δεν μετράνε καθόλου στο 15GB quota. Μήπως είχες ανεβάσει και από αλλού; Μπορείς εδώ να δεις τι σου τρώει χώρο από φωτο/βίντεο και αν θα έπρεπε: https://drive.google.com/drive/quota Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από konnak
pogchamp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Q-Taxys είπε Κι εγώ για τα δικά μου δεδομένα μιλάω. Τα 64GB δεν με απασχολούν γιατί ποτέ δεν μου έχουν χρειαστεί παραπάνω. Δεν ξέρω τι τα θέλεις, δέχομαι ότι σου χρειάζονται, αλλά τα κατάφερνα και με 32GB παλιότερα, έχοντας μάλιστα πολλά MP3, τα καταφέρνω και τώρα που έχω και 37GB ελεύθερα από τα 64 και πάλι με αρκετή μουσική. Επίσης στο Pixel 2 που έχω, είχα άπειρο χώρο για τις φωτογραφίες μου στο Google Photos, συνεπώς αυτές ούτε καν μετρούσαν. Η μπαταρία στο μικρό είναι σαφέστατα πρόβλημα, στο μεγάλο θα δούμε. Για την αναγνώριση, αντί για το αποτύπωμα θα αναγνωρίζει το πρόσωπο. Ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο θεωρητικά. Τώρα αν μιλάμε για την ασφάλεια του συστήματος, τότε ναι θα πρέπει να το δούμε. Δεν νομίζω πως οι εφαρμογές τραπεζών δέχονται αναγνώριση προσώπου καθώς και πολλές άλλες εφαρμογές που θέλουν fingerprint identification. Βγάζω πολλές φωτογραφίες, ειδικά σε διακοπές. Δεν έχω διάθεση να πρέπει να σβήνω και να μετακινώ στο PC και γενικά δεν μου αρέσει να ανεβάζω στο cloud φωτογραφίες μου γιατί δεν θέλω να καταλήξουν καμία μέρα leaked. Όχι ότι βγάζω "απρεπείς" φώτο και δεν θέλω να καταλήξω στο "the fapening 2" αλλά ούτε θέλω να είναι προσωπικές/οικογενειακές στιγμές στα χέρια άλλων. Και όχι δεν ανεβάζω αντίστοιχα πράγματα στο instagram + facebook. Επίσης εγκαθιστώ πολλές εφαρμογές και κανένα παιχνίδι, πλέον έχει μερικά που πιάνουν και κανά γίγα. Γενικά δεν θεωρώ τίμια την τιμή των 750€. Στα 600€ ίσως ναι.
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, pogchamp είπε Δεν νομίζω πως οι εφαρμογές τραπεζών δέχονται αναγνώριση προσώπου καθώς και πολλές άλλες εφαρμογές που θέλουν fingerprint identification. Φυσικα και δεχονται και φυσικα ειναι γρηγοροτερο απο το fingerprint και πιο ασφαλες .Τωρα το ανακαλυψε το pixel .Καλως ηρθατε στο 2019... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Fotis13 1 1 2
pogchamp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Φυσικα και δεχονται και φυσικα ειναι γρηγοροτερο απο το fingerprint και πιο ασφαλες .Τωρα το ανακαλυψε το pixel .Καλως ηρθατε στο 2019... Λινκς με έρευνες που το αποδεικνύουν παρακαλώ (ότι είναι πιο ασφαλές) Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από pogchamp 1
Runman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, konnak είπε Αυτή η πρόταση αυτοαναιρείται. Δεν έχω κάποια συνδρομή Google One και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχω ανεβάσει από Pixel 2 (όχι μόνο αυτά που τράβηξα με αυτό) δεν μετράνε καθόλου στο 15GB quota. Μήπως είχες ανεβάσει και από αλλού; Μπορείς εδώ να δεις τι σου τρώει χώρο από φωτο/βίντεο και αν θα έπρεπε: https://drive.google.com/drive/quota Διάβασε εδώ, σε ότι αφορά την ποιότητα, δε χάνεις. https://www.phonearena.com/news/Google-Photos-High-quality-vs-Original-Whats-the-difference-and-should-you-care_id93938 αν μπεις στο google one η έστω στο drive θα δεις πόση χωρητικότητα έχεις. Εγώ έχω ξεπέρασε τα 15, καθώς ναι μεν ανεβαίνουν σε original quality, αλλά τα προσμετρά στα 15 με την ενοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα