Προς το περιεχόμενο

Nova VDSL διαθεσιμότητα από καμπίνα Wind


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

στην περιοχή μου έχουν τοποθετηθεί εδώ και καιρό καμπίνες της Wind, η Wind άρχισε να δίνει διαθεσιμότητα εδώ και 2-3 μήνες και να κάνει προσφορές στην περιοχή για VDSL έως 200, μετά από επικοινωνία με τον ΟΤΕ πριν από ένα μηνά μου επιβεβαίωσαν πως έχω την δυνατότητα για 200άρα γραμμή. Η Nova όμως εξακολουθεί να δίνει μέχρι 24 ADSL όπου και αν ρωτήσω (τηλεφωνικό κέντρο ή κατάστημα).

Τι ισχύει; υπάρχει όντως διαθεσιμότητα; είχα την εντύπωση πως όλοι οι πάροχοι την βλέπουν ταυτόχρονα μόλις ενεργοποιηθεί.

Επεξ/σία από prolog
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O πάροχος που έχει αναλάβει την περιοχή και εγκαθιστά τις νέες καμπίνες, σύμφωνα με τον κανονισμού υποχρεούται να δώσει υπηρεσία στην χοντρική (δηλαδή στους άλλους παρόχους).

Είναι καθαρά επιλογή των άλλων παρόχων αν νοικιάσουν στην χοντρική για να δώσουν στη λιανική (δικούς τους πελάτες). Με απλά λόγια δεν υπάρχει υποχρέωση να το κάνουν.

Μέχρι πρόσφατα η Nova ή ταν η μόνη που δεν έδινε υπηρεσία μέσω χοντρικής. Πριν λιγο καιρό το άλλαξε αλλά και πάλι μόνο μέχρι το 100άρι πακέτο και όχι μεγαλύτερο. Επίσης επειδή το ξεκίνησε πρόσφατα, δεν ισχύει σε όλες τις περιοχές. Οπότε αν θέλεις ντε και καλά στη Nova, πρέπει να κάνεις υπομονή.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...