Προς το περιεχόμενο

Η εταιρεία Yahoo κλείνει την ιστοσελίδα Groups και διαγράφει όλο το περιεχόμενο της


gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η yahoo!-yaχάλια!-yaγέλια! έχει κάνει και χειρότερα, κακώς μας ξενίζει μια διαγραφή.
Για να μη αρχίσουμε και λέμε ότι πούλησε τα δεδομένα των χρηστών της 5-6 φορές.
Πως κατήντησε έτσι και ποιός έχει σειρά?

Επεξ/σία από eyw
spelling
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 19/10/2019 στις 3:59 ΜΜ, Makis38 είπε

Θα μείνω ο μοναδικός πελάτης. Ότι επαγγελματικό email περνάει από κει. Ούτε fb ούτε Gmail με την αρχειοθέτηση του πέοντος ούτε τίποτε. Ας είναι....

έχει χάσει κόσμος και κοσμάκης τα email του χάρη στην κακοδιαχείριση της yahoo, στην ασχετοσύνη της σε θέματα ασφάλειας και στον πανικό της. 

Τα έχει χάσει όχι από hackers αλλά γιατί ας πούμε άλλαξε pc ο χρήστης (φορματ, νέο λάπτοπ κτλ) και του ζήτησε όχι τον κωδικό (που τον ήξερε) αλλά έξτρα πληροφορία πχ "ποιος είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής" που ναι μεν ήταν η "ερώτηση ασφαλείας" για να ξεκλειδωθεί αν ξεχνούσε τον κωδικό αλλά αυτά τα πράγματα τα είχε δηλώσει το 2001 και το 2014 δεν θυμόταν την απάντηση (ασε επειδή οι security questions είναι weaker από τους ίδιους του κωδικούς δλδ μπορούσε να σου πάρει account επειδή ήξερε πχ το middle name σου ο άλλος πολλοί βάζαμε μπούρδες απαντήσεις για λόγους ασφαλείας και μόνο που όμως μετά το βρήκαμε μπροστά μας).

και άλλες περιπτώσεις πχ μετά από εξαναγκαστική αλλαγή του κωδικού (αφού τους είχαν χακάρει) ο δύσμοιρος ο χρήστης ή ξεχνούσε τον νέο κωδικό που του είχε επιβληθεί με κάποιο complexity policy (θυμόταν τον παλιό) δεν υπήρχε "φόρμα" επικοινωνίας ή mail ή κάτι να αποδείξει ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος του email (πχ να ανεβάσει ταυτότητα κτλ) και έτσι έχανε email δεκαετιών..

Οι άνθρωποι ήταν (σήμερα όχι τόσο) άσχετοι! Όταν τους έφευγε ο κόσμος κατά ριπάς σε άλλα email (gmail, hotmail) για να τους σταματήσουν αφαίρεσαν την αυτόματη προώθηση (που συχνά χρησιμοποιείται από χρήστες όταν παρατάνε έναν λογαριασμό και αν έρθει κανένα ξεχασμένο email το βλέπουν στην νέα διεύθυνση)..

Άσε το τελευταίο ότι είναι σε ύφεση (όχι τυχαία) και όλο κόβει και κλείνει πράγματα και θα κάνει και τίποτα ξαφνικό και στο email (θα επαναφέρει 1gb χώρο και τέτοια).

 

Και εσύ φίλε μου το έχεις.. "επαγγελματικό".. :confused:

Αναθεώρησε και φύγε όσο προλαβαίνεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 19/10/2019 στις 3:14 ΜΜ, l337 είπε

Όσοι κοροιδεύουν στην πρωτη σελίδα με ειρωνικά επιφωνήματα γυμνασιόπαιδων, δεν εξηγείτε αλλιώς, παίζει να είναι και ανήλικοι που δεν έχουν σχολείο και μάλλον βαριούνται. Η yahoo είναι ιστορική εταιρία με απίστευτα καλή search engine, σε σχέση με τον ανταγωνισμό (πχ. lycos, altavista κλπ), πριν 25 χρόνια και την έφαγε η κακή διοίκηση και η google. Την εποχή που βγήκε ήταν ότι καλύτερο στις search engines, καμία σχέση με αυτό που κατέληξε να είναι σήμερα, και αν μη τι άλλο της αξίζει σεβασμός.

ο σεβασμός μας για αυτήν έφυγε όταν έπαψε η ίδια να μας σέβεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, skiabox είπε

Χαχαχα....το προσπάθησες πολύ φαίνεται στις χρονολογίες.

Myspace μέσα, Ask μέσα

Και μείς παλιοί είμαστε, και μεγαλώσαμε με τις υπηρεσίες της Yahoo, αλλά η εταιρία έχει πεθάνει, έχει πουληθεί εδώ και χρόνια, ουσιαστικά το φάντασμά της υπάρχει πλέον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 19/10/2019 στις 1:56 ΜΜ, tolstoy είπε

Το ίδιο θα πάθει και το φμπουκ εκτός αν γίνει διαβατήριο. Και νόμισμα. Και μπέργκερ. Και χώρα. Και θρησκεία. 

Έγραψες φίλε tolstoy 😎    

Εποχές 2001...νοσταλγία, ήταν πρωτοποριακά τότε τα yahoo groups, αλλά αν κατάλαβα καλά δεν καταργούνται απλά σταματάνε να είναι δημόσια groups.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...