mchrisober Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Εχετε να προτεινετε γαντια για ποδηλατο/τραξιμο για να προστατευουν απο κρυο? Με ενδιαφερει κατι δοκιμασμενο. Επισης να πλενονται ευκολα ειναι μεγαλο +
dpolal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Έχουν διαφορετικές προδιαγραφές και σχεδίαση, δεν είναι το ίδιο. Ακόμα και τα αμιγώς ποδηλατικά γάντια χωρίζονται π.χ. σε βουνού ή δρόμου, δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις δραστηριότητες. 1
mchrisober Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 ας πουμε οτι θελω γαντια ζεστα, αλλα να μη ειναι χοντροκομενα. Βασικο ειναι να ειναι ζεστα και λεπτα.
epp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) τσεκαρε rose.de αν στελνουν ελλαδα , εγω απο εκει παραγγελνω (ειμαι ομως εξωτερικο). π.χ. gore tex αν θες να δωσεις λιγο παραπανω. Αλλαξε τη γλωσσα στα αγγλικα στο σάιτ τους. Εννοειται πλενονται αυτο που εχω παρατηρησει σε ρουχα ποδηλατου (αντιανεμικο, γαντια κλπ.) ειναι πως οτι πληρωνεις παιρνεις και η ποιοτητα κοστιζει. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από epp 1
unforgiven Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 To "ζεστά" είναι κάτι σχετικό. Μένεις πχ Αθήνα που αν δούμε μονοψήφιο αριθμό στο θερμόμετρο νομίζουμε πως θα πεθάνουμε όλοι από το κρύο; Ή μένεις Νευροκόπι, οπότε στους -10 θεωρείται δροσιά;
mchrisober Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 παιδια μενω Λαρισα, οποτε το χειμωνα πεφτει και στους - η θερμοκρασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα