Zerg13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, scullyist είπε 😵 "Η" ως προς το 'γάτα', ή όντως πέτυχες θηλυκό τζιντζεράκι; Μπα, γαλαζοαίματες είναι με γαλλικά και πιάνο. Aν εννοείς κάτι αναλογο του zooplus που ήδη αναφέρθηκε, αλλά Ελληνικό, όχι. Με τα δεδομένα που θέτεις δεν ξέρω και πού δυσκολεύεσαι και ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο... μπαίνεις σκρουτζ, βλέπεις τροφές και επιλέγεις όποια καλύπτει τα δεδομένα σου. Τα περισσότερα μαγαζιά -αν όχι όλα- έχουν και τις πιο φθηνές και τις πιο ακριβές. Και σε όλους είναι πάνω κάτω οι ίδιες τιμές, μην περιμένεις εντός Ελλάδας να βρεις μεγάλες διαφορές. Δεν ξερω κανενα καταστημα και κανενα brand γατοτροφης ξηρης και κονσερβας. Παρα μονο τα Baron τα Friskies και τα Whiskas. Περιμενω προτασεις. Παν να δω και το καταστημα που ειπες. Κουπονια προσφορες ολα αυτα με ενδιαφερουν Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13
DTsuras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, scullyist είπε 😵 "Η" ως προς το 'γάτα', ή όντως πέτυχες θηλυκό τζιντζεράκι; Όχι, όντως θηλυκό είναι. Γιατί αυτή η έκπληξη; δεν είναι συνηθισμένο;
scullyist Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DTsuras είπε Όχι, όντως θηλυκό είναι. Γιατί αυτή η έκπληξη; δεν είναι συνηθισμένο; Είναι ψιλοσπάνιο, τα τζιντζεράκια είναι 3 προς 1, ~7/10 αρσενικά (όπως και αν δεις 3χρωμη+ γάτα, είναι στάνταρ θηλυκό. Στην σπάνια περίπτωση να είναι αρσενικό μάλλον θα είναι και στείρο). 11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Δεν ξερω κανενα καταστημα και κανενα brand γατοτροφης ξηρης και κονσερβας. Παρα μονο τα Baron τα Friskies και τα Whiskas. Περιμενω προτασεις. Παν να δω και το καταστημα που ειπες. Κουπονια προσφορες ολα αυτα με ενδιαφερουν https://www.zooplus.gr/ Αυτό που αναφέρθηκε. Μην σε μπερδέψει το .gr, Γερμανικό / από Γερμανία έρχονται σε ~10ήμερο. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από scullyist 1
lek88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Στις 1/11/2019 στις 7:50 ΠΜ, simplemaths είπε Ψυχουλες!! Να τα χαίρεσαι!
akpe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Παίδες, έχετε να προτείνετε κανένα γατόδεντρο, ψηλό αλλά και οικονομικό; Έχω βρει κάποια ~1.60-1.80m από zooplus, φαίνονται κομπλέ, αλλά δεν ξεπερνάνε το 70ρι (που σε τέτοια τιμή εδώ βρίσκεις πολύ πιο κοντά και απλά) πράγμα που με κάνει να φοβάμαι για την ποιότητα τους...
scullyist Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, akpe είπε Παίδες, έχετε να προτείνετε κανένα γατόδεντρο, ψηλό αλλά και οικονομικό; Έχω βρει κάποια ~1.60-1.80m από zooplus, φαίνονται κομπλέ, αλλά δεν ξεπερνάνε το 70ρι (που σε τέτοια τιμή εδώ βρίσκεις πολύ πιο κοντά και απλά) πράγμα που με κάνει να φοβάμαι για την ποιότητα τους... Βλέπε αξιολογήσεις. Όχι μόνο στο ελληνικό που συνήθως έχει πολύ λίγες, αλλά και στο αγγλικό, γερμανικό κλπ, εκεί παίζουν πολλές. Βλέπω κιόλας τo zoo έβαλε ήδη χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις σε γατοδεντρα και κρεβατάκια -10% για 5 μέρες.
metropontikas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρες παιδιά, πέτυχα στην τύχη το θέμα και είπα να σας θέσω κάποιους προβληματισμούς μου σχετικά με το γάτο μας. αρχικά, τώρα που ζεσταίνει ο καιρός (και είμαστε και σπίτι αναγκαστικά), ανοίγουμε καμιά μπαλκονόπορτα. Το πρόβλημα έγκειται στις σίτες όμως, που χρησιμοποιούμε για ευνόητους λόγους και τις οποίες ο γάτος έχει δείξει ένα ενδιαφέρον να τρώει. Συγκεκριμένα σε μία έχει κάνει τρύπα στη γωνία από το φάγωμα και μόνο. Έχετε κάποια ιδέα για να αντιμετωπιστεί αυτό, μιας και με το καλοκαίρι που έρχεται τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, ειδικά με τα κουνούπια να καραδοκούν. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο, βρήκα αυτό και έλεγα μήπως το έραβα πάνω στη κανονική σίτα (συρόμενη btw), τουλάχιστον για τα εκατοστά που ασχολείται ο γάτος. τι λέτε κι εσείς; Σκεφτόμαστε επίσης με τη συγκάτοικο τώρα που θα αράζουμε μπαλκόνι σιγά σιγά, να τον αφήνουμε κι αυτόν αν θέλει να κάθεται μαζί μας. Τι προτείνετε να βάλουμε στα κάγκελα; λέγαμε για αυτούς τους ξύλινους φράχτες (τύπου μπαμπού;) για να μη ασχημαίνει και το μπαλκόνι πολύ. θα κάνουν δουλεία θεωρείτε ή έχετε κάτι καλύτερο κατά νου; Και επειδή διάβαζα για τις τροφές που αναφέρατε, η purina proplan που του δίνουμε είναι οκ; τώρα πάντως που τον στειρώσαμε και έτυχε η τροφή που του πήραμε να είναι με γεύση σολομού ξετρελάθηκε ο μικρός. και για το νερό. επειδή το μπολάκι του δεν το καθαρίζουμε τόσο συχνά όσο θα έπρεπε, σκεφτόμασταν για ποτίστρες. Μπορείτε να με κατευθύνετε μήπως ως προς αυτό; αλλιώς θα του αφήνω τη βρύση του μπάνιου μονίμως ανοιχτή, την οποία και λατρεύει. xD Τέλος, τρίχες. Τώρα που είναι 9 μηνών, αρχίζει και μαδάει σαν τρελός. Οι βούρτσες κάνουν δουλειά; και κάθε πότε χρειάζεται χτένισμα; κάθε μέρα; Εδώ σε μια στιγμή χαλάρωσης: Spoiler Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από metropontikas 2
Dark_son20 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 για τις σίτες έχω πάρει από κατάστημα με χρώματα πλέγμα που στέκεται μόνο του, σκληρό δηλαδή, λίγο μικρότερο από τη μπαλκονόπορτα και το βάζω για να προστατέψω τη σίτα, ύψος κοντά στο μέτρο, δυσκολεύει εμάς στο μπες βγες αλλά τι να κάνουμε... για το νερό έχω προτιμήσει αυτό https://www.petopoleion.gr/product/p-syntrivani-gatas-kai-skylou-3lt-trixie-595028-html/ με αλλαγή φίλτρου κάθε 4 μήνες κόστος 7ε τα 2 φίλτρα \ για το μπαλκόνι εγώ λέω κάποια στιγμή να στήσω κάτι τέτοιο https://www.zooplus.gr/shop/gates/balkoni_kipos/dixty_gia_gates/stereosi/513639 https://www.zooplus.gr/shop/gates/balkoni_kipos/dixty_gia_gates/dixtya_prostasias/513851 1
Baator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Κάνει δουλειά αυτό το συντριβάνι; Πόσο μεγάλο είναι;
Dark_son20 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 3 λίτρα νερό παίρνει, καθε Κυριακή συμπληρώνω κάθε 2 Κυριακές το πλένω. Το έχω 4 χρόνια και η αντλία του δουλεύει ασταμάτητα
thant Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, metropontikas είπε Τι προτείνετε να βάλουμε στα κάγκελα; Από προσωπική εμπειρία οτι και να βάλεις η γάτα θα έχει πάντα το μυαλό της να πηδήξει - σκαρφαλώσει στα κάγκελα απο περιέργεια. Εγω μετά απο πολλά προβλήματα που ειχα πάνω σε αυτό το θέμα, βρήκα τη λύση. Στην πλαστική σήτα που είχα τοποθετήσει στο μπαλκόνι άνοιξα μερικές τρύπες για να βγάζει το κεφάλι της και να κοιτάει από κάτω. 4 ώρες πριν, metropontikas είπε και για το νερό. επειδή το μπολάκι του δεν το καθαρίζουμε τόσο συχνά όσο θα έπρεπε, σκεφτόμασταν για ποτίστρες. Μπορείτε να με κατευθύνετε μήπως ως προς αυτό; αλλιώς θα του αφήνω τη βρύση του μπάνιου μονίμως ανοιχτή, την οποία και λατρεύει. xD Αν δεν το αλλάζεις απο βαρεμάρα είναι λάθος. Το νερό θα πρέπει να αλλάζει συχνά γιατί βρομίζει. Εγω δυο φορές την μέρα το αλλάζω.. 4 ώρες πριν, metropontikas είπε Τέλος, τρίχες. Τώρα που είναι 9 μηνών, αρχίζει και μαδάει σαν τρελός. Οι βούρτσες κάνουν δουλειά; και κάθε πότε χρειάζεται χτένισμα; κάθε μέρα; Οι βούρτσες κάνουν δουλειά. και κάθε μέρα να την χτενίζεις η γάτα δεν εχει πρόβλημα. 1
Lilith19 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Καλημέρα, τι τροφή θα προτείνατε για 40 ημερών γατάκια;
Baator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Καλημέρα, τι τροφή θα προτείνατε για 40 ημερών γατάκια; Όλες οι καλές μάρκες έχουν και σειρά για γατάκια. Βρες την καλύτερη που αντέχει το πορτοφόλι σου, αρκεί να διευκρινίζει ότι είναι για "kittens", μην πάρεις για ενήλικες γάτες. (Έχει διαφορά, δεν είναι μαρκετίστικο τρικ, μικρότερο μέγεθος τροφής για να μπορεί να την μασάει άνετα, περισσότερες θερμίδες που τις έχουν ανάγκη, κτλ.) Εγώ θεωρώ ότι ένας καλός συνδυασμός ποιότητας και τιμής είναι οι τροφές της Arden Grange και της Applaws. Naturea, N&D επίσης αξιοπρεπείς. Θα απέφευγα Royal Canin, Purina αν και είναι τρομερά δημοφιλείς (όχι ότι θα πάθει και τίποτα, αλλά έχεις καλύτερες επιλογές στα ίδια λεφτά). Απλά μην πέσεις πολύ χαμηλά στην τιμή γιατί πέφτει δραματικά και η ποιότητα της τροφής (άγνωστες μάρκες, χύμα τροφή, Friskies, Whiskas, κτλ.) Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από Baator
Lilith19 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Baator είπε Όλες οι καλές μάρκες έχουν και σειρά για γατάκια. Βρες την καλύτερη που αντέχει το πορτοφόλι σου, αρκεί να διευκρινίζει ότι είναι για "kittens", μην πάρεις για ενήλικες γάτες. (Έχει διαφορά, δεν είναι μαρκετίστικο τρικ, μικρότερο μέγεθος τροφής για να μπορεί να την μασάει άνετα, περισσότερες θερμίδες που τις έχουν ανάγκη, κτλ.) Εγώ θεωρώ ότι ένας καλός συνδυασμός ποιότητας και τιμής είναι οι τροφές της Arden Grange και της Applaws. Naturea, N&D επίσης αξιοπρεπείς. Θα απέφευγα Royal Canin, Purina αν και είναι τρομερά δημοφιλείς (όχι ότι θα πάθει και τίποτα, αλλά έχεις καλύτερες επιλογές στα ίδια λεφτά). Απλά μην πέσεις πολύ χαμηλά στην τιμή γιατί πέφτει δραματικά και η ποιότητα της τροφής (άγνωστες μάρκες, χύμα τροφή, Friskies, Whiskas, κτλ.) Ευχαριστώ πολύ! Οι πρώτες που μου πρότεινες, βγάζουν και πατέ; Λόγω ηλικίας δεν μπορώ να πάω ακόμα σε κροκέτα, μου συνέστησαν το πατέ animonda.
Baator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δεν έχω πάρει ποτέ πατέ από τις μάρκες που ανέφερα. Με ψάξιμο βρήκα ότι η Applaws έχει και υγρή τροφή που θες. Τις κονσέρβες της Animonda τις έπαιρνα καιρό και ήταν καλούτσικες νομίζω, δεν είναι κακή επιλογή. Συζήτησε και με τον κτηνίατρο σου πότε μπορεί να ξεκινήσει να τρώει κροκέτα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μείνει πολύ καιρό στο πατέ. Νομίζω γύρω στις 8-10 εβδομάδες μπορεί να ξεκινήσει να τρώει κροκέτα (για γατάκια πάντα, όχι για ενήλικες γάτες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα