Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νοικιασα μετα απο πολλα χρονια απραξιας ενα διαμερισματακι

Το ειχα ανεβασει καπου οπου βρεθηκαν 94 ενδιαφερομενοι απο ολα τα μηκη και πλατη της γης με μολις 5 ελληνες αναμεσα τους

Καποιοι ηθελαν αλλη περιοχη ενω εγραφα που ειναι πολλοι (οι περισσοτεροι δεν εμφανιστηκαν καν στο ραντεβου) καποιοι το ηθελαν επιπλωμενο κιολας κτλ κτλ

Ειχε καποια μικροθεμματα που τα εθιξα και βρεθηκε ενας αλλοδαπος και το νοικιασε αποδεχομενος τα θεμματα κτλ

Εγινε συμβολαιο κανονικα το οποιο δηλωθηκε νομιμα

Η συμφωνια ηταν ως εξης

Δυο νοικια απληρωτα για τις μικροεπισκευες που χρειαζεται το οικημα και οι οποιες αποδειξεις κοπηκαν απο την αρχη μαζι με την εγγυηση η οποια πληρωθηκε αμεσα εμπιστευομενος οτι εχω να κανω με ανθρωπους και οτι θα γινουν ολα οπως πρεπει (ολα εχουν περαστει στο συμβολαιο και αναγραφονται ρητα)

Οταν λοιπον περασε το διμηνο με καθυστερησε 7 μερες να πληρωθει ο μηνας σημερα αυριο σημερα αυριο και δυο στησιματα επι ωρα σε ραντεβου (εκει ψυλλιαστηκα οτι θα εχω τραβηγματα με δαυτον)

Προνοησα απο απαιτηση του να κοψω το ρευμα και να μπει στο ονομα του (ευτυχως)

Τωρα εφυγε ο αλλοδαπος εδω και 1,5 μηνα και η ελληνιδα γυναικα του δεν πληρωνει τιποτα και ηδη χρωσταει 3 μηνες και παμε για 4ο (οταν γυρισει ο ταδε θα πληρωθεις λεει ενα μηνα)

Εντωμεταξυ εχει 5 προφιλ αυτη και 5 αυτος κι δεν μπορεις ουτε να συνενοηθεις μαζι τους και ειναι και εγκυος

Πως τους διωχνω γιατι δεν βλεπω να πληρωνουν ουτε να φτιαχνουν τιποτα

Επισης σκεφτομαι να κοψω και το νερο τωρα

Εγιναν λαθη πανω στην απελπισια μου γιατι δεν εχω αλλο εισοδημα πλεον και οι υποχρεωσεις τρεχουν και δεν ξερω και τι να κανω πια

Παρακαλω πολυ να μην υπαρξουν σχολια τυπου καλα τα επαθες κτλ διοτι ψυχολογικα ειμαι καπως καθως μου εχουν τυχει παρα πολλα και η απελπισια κανει πολλα

Αναζητω αξιοπρεπη τιμια λυση να ξεμπερδευω απο αυτη την κατασταση

Ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από Duke Nukem
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Έξωση για απλήρωτα ένοικια. Και άλλη φορά να μη βάζεις αλλοδαπούς ακόμα και φωτοστέφανο να έχουν...

• Like 11
  • Thanks 4
  • Confused 9
  • Sad 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ds150e είπε

Έξωση για απλήρωτα ένοικια. Και άλλη φορά να μη βάζεις αλλοδαπούς ακόμα και φωτοστέφανο να έχουν...

Πως φαίνεται ότι είσαι σε ελληνικό forum όμως. 

• Like 9
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ds150e είπε

Εχεις απολυτο δικιο αλλα αν εβλεπες τι ενδαφερομενοι ηταν ολοι θα καταλαβαινες

Ειμαι ανεργος επι σειρα ετων χωρις δικαιωματα και εχω και μια μητερα που πρεπει να συντηρω

Οτι εφτιαξα μετα απο χρονια σκληρης εργασιας εχει εξαυλώθει και βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση

Να ρωτησω επισης τι κοστος εχει η διαδικασια εξωσης και ποσο καιρο τραβαει γιατι ακουω διαφορα ωραια οτι τραβαει επι μηνες λογω και εγκυμοσυνης της γυναικας

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Πως φαίνεται ότι είσαι σε ελληνικό forum όμως. 

36 λεπτά πριν, pant13 είπε

Μόνο αιλλειναις κακοπληρωτες να βάζεις 

Οταν και αν ως ιδιοκτήτες φάτε κ εσείς πιστολιασμα από αλλοδαπούς ελάτε να τα ξαναπούμε αλληλέγγυοι του φορουμ

2400€ έχασα από ενοίκια και πήγαν χαμένα κ του δικηγόρου τα 500€ γιατί την έκαναν για τη χώρα τους οι «οικογενειάρχες» αλλοδαποί και άντε βρες τους.... τα χρωστούσα αυτά τα σχεδόν 3 χιλιάρικα σε κανέναν;

προς θεού δε λέω οτι οι Έλληνες είναι άγιοι αλλά στους ξένους αυξάνεις τις πιθανότητες πιστόλιάσματος κατα πολύ...

39 λεπτά πριν, Duke Nukem είπε

Εχεις απολυτο δικιο αλλα αν εβλεπες τι ενδαφερομενοι ηταν ολοι θα καταλαβαινες

Ειμαι ανεργος επι σειρα ετων χωρις δικαιωματα και εχω και μια μητερα που πρεπει να συντηρω

Οτι εφτιαξα μετα απο χρονια σκληρης εργασιας εχει εξαυλώθει και βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση

Να ρωτησω επισης τι κοστος εχει η διαδικασια εξωσης και ποσο καιρο τραβαει γιατι ακουω διαφορα ωραια οτι τραβαει επι μηνες λογω και εγκυμοσυνης της γυναικας

Εμενα μαζί με την αγωγή είχε πάει περίπου 500€ όπως έγραψα ήδη. Και δυστυχώς δεν πήρα τίποτα.

• Like 14
  • Thanks 6
  • Confused 1
Δημοσ.

Ξεκινάμε από το γεγονός πως κακοπληρωτές υπάρχουν και Έλληνες και αλλοδαποί.

Στη πολυκατοικία που κατοικώ, οι 2 οικογένειες αλλοδαπών, ειναι οι πρώτες που πληρώνουν κοινόχρηστα, ενώ οικογένειες ευυπόλυπτων πολιτών, χρωστάνε και τις Μιχαλούς και ειναι και οι πρώτοι σε απαιτήσεις.

Κατά τα άλλα, άτομα από την οικογενειά μου, την έχουν πάθει και απο αλλοδαπούς (εμπιστεύτηκαν μεσίτη και την έπαθαν) και απο Έλληνες...

Σαφώς και προχωράς σε έξωση. Οσο για την εγγυμοσύνη αφήνεις τη δικαιοσύνη να αποφασίσει.

• Like 8
Δημοσ.

Για να είμαστε δίκαιοι στο εξωτερικό έτσι και χρωστάς και πας να φύγεις χωρίς επιστροφής δεν πρόκειται να σου κάνουν τη χάρη καθώς φαίνονται τα πάντα. Οχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοια σκηνικά αλλά οι πιθανότητες να σε αρπάξουν είναι εξαιρετικά μεγάλες. Επίσης στο εξωτερικό πληρώνεις μπροστάντζα "επικινδυνότητας" ανάλογα την εθνικότητα σου. Αγγλία παράδειγμα που βρίσκομαι άλλο πληρώνει ο Γερμανός, άλλο ο Ελληνας και άλλο ο Ρουμάνος. Επίσης αν δεν πληρώσεις το νοίκι σου στην ώρα του δεν έχει μα και μου, σε πετάνε στο τσακ μπαμ στον δρόμο χωρίς καμία καθυστέρηση. 

Εδώ λοιπόν στην Ελλάδα που ο καθένας πάει και έρχεται όπως γουστάρει χωρίς έλεγχο ναι έχει μεγάλη σημασία το να μειώσεις τις πιθανότητες σου να φας πιστόλι και ένας Ελληνας ακόμα και πιστολέρο να είναι το ξέρεις από πριν ότι δεν έχει να πάει πουθενά και μπορείς να τον κυνηγήσεις όπου και να βρίσκεται. Και εμείς νοικιάζαμε το σπίτι της γιαγιάς μου σε ένα ζευγάρι Αλβανών, καλά παιδιά δεν λέω, όμως έχουν τέσσερις μήνες απλήρωτα νοίκια, απλήρωτο νερό, απλήρωτο ρεύμα, καταστροφές μέσα στο σπίτι και όταν ο πατέρας μου εν τέλη πήγε και τους είπε ότι θα ξεκινήσει διαδικασία έξωσης και δικαστήριο για τα απλήρωτα τα μάζεψαν και έφυγαν κυριολεκτικά νύχτα. Αντε τώρα να πας να τους βρεις στην Αλβανία και να πάρεις τα λεφτά σου. Και όλα αυτά επειδή ο πατέρας μου είναι ψυχοπονιάρης παρά τις δικές μου ενστάσεις γιατί αυτό είναι πάγια τακτική εδώ στα βόρεια να πιστολιάζουν και να φεύγουν. Δεν μας χάλασε το 1.5 χιλιάρικο συνολικής ζημίας και από όσα ξέρω και έχω ακούσει πολύ φτηνά την γλυτώσαμε κιόλας. 

• Like 10
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Αυτο το νομικο πλαισιο του να προστατευεται ο μπαταχτσης νοικαρης περισσοτερο απο τον νοικοκυρη που ρισκαρει περιουσια και στο τελος να βγαινει και κερατας και δαρμενος θα πρεπει καποια στιγμη να αλλαξει με ποινικους νομους

Δεν μπορει να βγαινει λάδι ο καθε μπαταχτσης και να τρωει φολα ο νοικοκυρης

Τα απληρωτα νοικια φορολογουνται κιολας ;;;;;;; Γιατι αν φορολογουνται τοτε μιλαμε για κρατος ληστη !!!!!!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...