4saken Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μολις ελαβα τηλεφωνημα απο εισπρακτικη της cosmote για χρεος 72 ευρω (απο τους χαμηλοτερους λογαριασμους που κανω γενικα, προφανως τους πληρωνω τις περισσοτερες φορες με το που μου ερθει ειδοποιηση) και ο οποιος εληξε 5 Νοεμβριου. Με ρωτησαν ποτε εχω προγραμματισει να πληρωσω τον λογαριασμο, τους ειπα δεν εχω προγραμματισει.Ειναι κοινη πρακτικη πλεον να ενοχλουν για τετοια ποσα και μαλιστα μολις μια εβδομαδα απο την ληξη του?
asdfnikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, 4saken είπε Μολις ελαβα τηλεφωνημα απο εισπρακτικη της cosmote για χρεος 72 ευρω (απο τους χαμηλοτερους λογαριασμους που κανω γενικα, προφανως τους πληρωνω τις περισσοτερες φορες με το που μου ερθει ειδοποιηση) και ο οποιος εληξε 5 Νοεμβριου. Με ρωτησαν ποτε εχω προγραμματισει να πληρωσω τον λογαριασμο, τους ειπα δεν εχω προγραμματισει.Ειναι κοινη πρακτικη πλεον να ενοχλουν για τετοια ποσα και μαλιστα μολις μια εβδομαδα απο την ληξη του? Ναι Και η cosmote Και η ΔΕΗ Όλοι πλέον σε ενοχλούν Ακόμα Και Για 50 ευρώ οφειλή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 3 minutes ago, 4saken said: Μολις ελαβα τηλεφωνημα απο εισπρακτικη της cosmote για χρεος 72 ευρω (απο τους χαμηλοτερους λογαριασμους που κανω γενικα, προφανως τους πληρωνω τις περισσοτερες φορες με το που μου ερθει ειδοποιηση) και ο οποιος εληξε 5 Νοεμβριου. Με ρωτησαν ποτε εχω προγραμματισει να πληρωσω τον λογαριασμο, τους ειπα δεν εχω προγραμματισει.Ειναι κοινη πρακτικη πλεον να ενοχλουν για τετοια ποσα και μαλιστα μολις μια εβδομαδα απο την ληξη του? Λογικά το ίδιο το τμήμα λογαριασμών της Cosmote σε κάλεσε για απλή υπενθύμιση. Οι εισπρακτικές αναλαμβάνουν το επόμενο στάδιο...
4saken Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Τσεκαρα το νουμερο και ειναι απο εισπρακτικη (η τουλαχιστον ετσι γραφουν οσοι εχουν παρομοια εμπειρια),μου κανε αρνητικη εντυπωση,παντως τον σκοπο τους τον πετυχα, πληρωσα τον λογαριασμο μολις....
zx1234r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, 4saken είπε Τσεκαρα το νουμερο και ειναι απο εισπρακτικη (η τουλαχιστον ετσι γραφουν οσοι εχουν παρομοια εμπειρια),μου κανε αρνητικη εντυπωση,παντως τον σκοπο τους τον πετυχα, πληρωσα τον λογαριασμο μολις.... Την επόμενη μέρα στον Αυτιά "Εισπρακτικές τρομοκρατούν τους πολίτες. Η κυβέρνηση απούσα" Το επόμενο βήμα είναι να μας κυνηγάνε απο την επόμενη μέρα της λήξης για 20€! Τι είναι αυτοί? 1
Conan2046 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Εντάξει, δεν είναι και τρομερό. Εγώ κατά κόρον ξεχνάω να πληρώνω λογαριασμούς που δεν έχω βάλει πάγια, και καμιά φορά δεν διαβάζω τα μηνύματα που μου στέλνουν, οπότε με παίρνουν, κάνω απευθείας και την πληρωμή, κάνουν και τα παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο την δουλειά τους κι εγώ δεν κινδυνεύω να βρεθώ κάποια στιγμή με φραγή κλήσεων ή χωρίς ίντερνετ.
sphinxgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλες οι εταιρίες έχουν δικές του θυγατρικές ως τηλεφωνικά κέντρα. Προφανώς είναι ένα τμήμα που ασχολείται με τους λογαριασμούς που έχουν λήξει και παίρνει για ενημέρωση. Σαφέστατα δεν θα το έστελναν σε "εισπρακτική" για 5 ημέρες Επίσης προφανώς και μπορεί να μεταφραστεί από κάποιους η "ενημέρωση / υπενθύμιση για ληγμένο λογαριασμό" -> "εισπρακτική μας τρομοκρατεί για λογαριασμό που έχει λήξει 5 μέρες" Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από sphinxgr
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Είμαι μάγκας αιλληναρας, δεν πληρώνω λογαριασμούς σε δεη, οτε, κινητα, κοινόχρηστα σαν τους άλλους τους μακάκες αλλά άμα με πάρουν για να με ενημερώσουν οι κακές αυτές εταιρίες και οι εισπρακτικές τους χαλάω τον κόσμο. Παίρνω δάνεια για να πάω διακοπές, φορτώνω πιστωτικές για να πάρω μεγαλύτερη τηλεόραση απ' του γείτονα, δάνεια για καινούριο αμάξι, για σπίτι και δεν πλερώνω πουθενά γιατί είμαι μάγκας. Αλλά όταν έρθουν να μου κάνουν κατάσχεση τότε χαλάω τον κόσμο για τις κακές τράπεζες και το ανάλγητο κράτος που μου παίρνει το σπιτάκι μου, μπουαχαχαχαχα, κλαψ λυγμ. Αλλά το κακό κράτος έδωσε το δικαίωμα σε μάγκες κακοπληρωτές να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη και να κάνουν κουρέματα, οπότε οι μακάκες που πληρώνετε κανονικά να αισθάνεστε πιο μακάκες. Οι εισπρακτικές δημιουργήθηκαν εξ ανάγκης, ακριβώς γιατί υπάρχουν οι "μάγκες κακοπληρωτές, δεν πληρώνω ποτέ αιλληνάρες". Και όχι δεν δουλεύω σε εισπρακτική, είμαι απ' του μακάκες που πληρώνουν τα πάντα ακόμα και πριν την ώρα τους και δεν χρωστάω πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις