Dimisavv Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Χαίρετε! η ερώτηση που θέλω να κάνω αφορά την μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή σε φλασάκι. Το θέμα μου είναι ότι η μεταφορά γίνεται αλλά "διακεκομμένα" . Πιάνει μια μέγιστη ταχύτητα, μηδενίζει, ξανά μια μέγιστη και ξανά μηδέν. επισυνάπτω μια εικόνα.
Dimisavv Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 οπότε ίσως η λύση βοηθήσει κι άλλους πέρα από εμένα. 1
accipio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δοκίμασε το TeraCopy, είναι καλύτερο σε θέματα αντιγραφής-αποκοπής αρχείων. Ενώ έχω παρατηρήσει το πρόβλημα που αναφέρεις με την Αντιγραφή των Windows, δεν το έχω δει με το TeraCopy. Έχει δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση (χρησιμοποιώ τη δωρεάν). Εναλλακτικό πρόγραμμα: FastCopy.
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το στικάκι φταίει. Είναι από τα "καλά" φαίνεται. Το έχω δει κι εγώ σε κάποια usb ενώ σε άλλα η αντιγραφή πάει σταθερά. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από micos000
RTW4ever Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, micos000 είπε Το στικάκι φταίει. Είναι από τα "καλά" φαίνεται. Το έχω δει κι εγώ σε κάποια usb ενώ σε άλλα η αντιγραφή πάει σταθερά. Συμφωνώ.
Dimisavv Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Το φλασακι θεωρουσα πως ειναι από τα καλά. θα δοκιμάσω άλλο και θα επιστρέψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα