Sakiz105 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Deathy είπε Ενας απ'τους λογους που ειμαστε χωρια ισαξια του Πακισταν εν ετη 2020. Ναι επειδή δεν υποστηρίζουμε κάθε ανάπηρη προσπάθεια για VR και τα άθλια VR games που ακολουθούν. Αν πραγματικά ήταν σωστό, θα έβγαιναν και AAA τίτλοι κατευθείαν για VR. Επειδή όμως όλοι ξέρουν ότι δεν είναι, η τεχνολογικές "καινοτομίες" είναι σε INDIE τίτλους (να μην πω για την άλλη.... industry) 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αρα ανακοινωθηκαν και αυτες βλεπω οπως και η Ti που θα ερθει Δεκεμβρη θα την εχουμε Χριστουγεννα αμεσα. Εχουμε ηδη ανακαλεσει τις 20Gb 3080 περα απο τις 12Gb Ti που ομως μπορει να γινουν 20Gb Ti γιατι δεν τα κανουμε 40 λεω εγω να τελειωνουμε; Οταν με το καλο ερθουν οι επισημες ανακοινωσεις και οταν με το καλο υπαρξει διαθεσιμοτητα και οταν με το καλο σταματησει να μας βομβαρδιζει ο συγκεκριμενος και κατι αλλοι νοματεοι με ολα τα πιθανα μελλοντικα σεναρια κατι θα γινει.. Συγνωμη αλλα καθε εβδομαδα αλλαζει τροπαρι ο συγκεκριμενος αυτος ξεπερασε και ολο το twitter μαζι.. Ολα τα αλλα ειναι απλα προς αναλωση.. Μια χαρά είναι ο leaker, εγώ πριν τις Ampere δεν τον ήξερα άλλα έτυχε να τον παρακολουθήσω, αυτός και ο Kittyyyuko έπεσαν μέσα, μάλιστα ο δεύτερος έπεσε μέσα και στο FP32 double(Εκτός των υπόλοιπων specs). Στα τελευταία μας είπε ότι η NV ακύρωσε τις 3080 20G και 3070 16G, γιατί η 3080 20G θα είχε μεν παραπάνω VRAM αλλά πάλι θα έτρωγε ξύλο από την 6900XT. Οπότε αποφάσισαν να πάνε σε μια 3090 ουσιαστικά με 20G και χωρίς NVLink προφανώς για να πέσει το κόστος. Προφανώς έχουν inside info για το internal testing που γίνεται σε διάφορα SKUs. Η 3070 16G πάλι δεν έχει νόημα αφού δεν φτουράει το GA104 γενικά μετά το 6800, προτίμησαν να ετοιμάσουν ένα κομμένο GA102.
leros2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε αυτός και ο Kittyyyuko έπεσαν μέσα, μάλιστα ο δεύτερος έπεσε μέσα και στο FP32 double(Εκτός των υπόλοιπων specs). Σε πόσα έχει πέσει έξω? Μέρα παραμέρα ανακοινώνει και μια καινουργια nvidia κάρτα... Σε λίγο θα φτάσει τον adore ετσι πως πάει ... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μια χαρά είναι ο leaker, εγώ πριν τις Ampere δεν τον ήξερα άλλα έτυχε να τον παρακολουθήσω, αυτός και ο Kittyyyuko έπεσαν μέσα, μάλιστα ο δεύτερος έπεσε μέσα και στο FP32 double(Εκτός των υπόλοιπων specs). Στα τελευταία μας είπε ότι η NV ακύρωσε τις 3080 20G και 3070 16G, γιατί η 3080 20G θα είχε μεν παραπάνω VRAM αλλά πάλι θα έτρωγε ξύλο από την 6900XT. Οπότε αποφάσισαν να πάνε σε μια 3090 ουσιαστικά με 20G και χωρίς NVLink προφανώς για να πέσει το κόστος. Προφανώς έχουν inside info για το internal testing που γίνεται σε διάφορα SKUs. Η 3070 16G πάλι δεν έχει νόημα αφού δεν φτουράει το GA104 γενικά μετά το 6800, προτίμησαν να ετοιμάσουν ένα κομμένο GA102. Καταρχην το FP32 ηταν στα σχεδια να υλοποιηθει με την νεα γενια και μαλιστα το ειχαν καθυστερησει κιολας. Ποσα χρονια το ακουω τωρα επιτελους εγινε.. Μετα τι θα τρωει ξυλο απο την 6900XT; Αφου η 6800XT τοποθετειται διπλα στην 3080 και απο την ιδια την AMD στα γραφηματα αλλα και με την λογικη να το παρεις.. Οποτε ΑΝ υπηρχαν σχεδια να βγαλει 3080 20Gb τοτε θα συνεβαινε σιγουρα και με τις ευλογιες της AMD που δειχνει τι ανταγωνιζεται τι.. Προφανως και δεν ισχυει αυτο λοιπον και προφανως και τα σχεδια ηταν να βγει 3080Ti που θα ειναι απαντηση στην 6900XT απο πλευρας τιμολογησης, επιδοσεων και των οποιων συγκριτικων πλεονεκτηματων πιθανοτατα θα εχει απο αυτην και αναμενουμε να δουμε την τιμη της που ειναι το μεγαλο ερωτηματικο και ποτε θα λανσαριστει.. Αλλα και να μην εβγαζε την 6900XT η AMD,μελλοντικα δηλαδη ως συνηθως απο τις προηγουμενες γενιες στο 6μηνο+ πιθανοτατα θα περναμε την Ti.. Να την παρουμε και λιγο νωριτερα; Μπορει οι επιδοσεις να ειναι πολυ κοντα μεταξυ 3080/3090 αλλα ακριβως επειδη ο ανταγωνισμος μπηκε σφηνα εκει στο 15% με καλυτερο price/perf τουλαχιστον σε rasterization, εκει χρειαζεται απαντηση η nvidia κυριως και αυτο για το marketing prestige.. Για την 3080 δεν θα εχει κανενα απολυτως νοημα οικονομικα με 20Gb γιατι προφανως θα ανεβαζει το κοστος σημαντικα (το custom GDDR6x της Micron δεν κοστιζει οσο το GDDR6) να πεις ριξε μαστορα να εχει μνημη.. Η μονη λυση θα ηταν αλλαγη διαυλου και 12Gb.. Εκει θα ηταν το sweet spot imo αλλα να αλλαξεις ολη την κατασκευαστικη γραμμη παλι μεσα σε 2 μηνες δεν γινονται αυτα.. Οποτε τι ακριβως μας ειπε ο μαντης Καλχας και απο που ακριβως προκυπτει οτι ειχαμε 20Gb 3080 SKUs επειδη "διερρευσαν" καποιες AIB φημες και καποιες αμφιβολου γνησιοτητας φωτογραφιες; Μου θυμιζει τους leakers στα κινητα που λενε τα αυτονοητα για τα specs της επομενης γενιας και μονο οταν πεφτουν μεσα τους θυμομαστε στις τοσες λαθος τοποθετησεις τους ξεχναμε.. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r 1 1
Karanikolis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Θα ήθελα την γνώμη σας για κάποια υλοποίηση 3070 από ρολόγια, ψύξη, κ τα σχετικά! Έχετε να προτείνετε καμία;
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 5 hours ago, Coppermine said: Aπο που ακριβώς προκύπτει αυτό απο την στιγμή που ούτε review δεν έχουν κυκλοφορήσει? Από fans στο νετ και στο youtube ή από την παρουσίαση της amd με τα νούμερα που παρέθεσε? με βάση την 5700ΧΤ που έχω όλα πάνε καλά από τον Νοέμβριο... το μόνο που με χαλάει στην amd είναι το max memory clock usage στα 144hz σε idle.
7nisiotis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Papanikolis είπε Θα ήθελα την γνώμη σας για κάποια υλοποίηση 3070 από ρολόγια, ψύξη, κ τα σχετικά! Έχετε να προτείνετε καμία; Asus TuF
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Asus TuF αν βρει ποτέ απόθεμα θαύμα θα είναι 😂 εγώ στις επόμενες μέρες θα έχω εικόνα από την eagle gigabyte επίσης ίσως είναι κ η τελευταία κάρτα που θα πάρω για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον αρκεί να βγει κομπλέ..
7nisiotis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε αν βρει ποτέ απόθεμα θαύμα θα είναι 😂 εγώ στις επόμενες μέρες θα έχω εικόνα από την eagle gigabyte επίσης ίσως είναι κ η τελευταία κάρτα που θα πάρω για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον αρκεί να βγει κομπλέ.. Ε ναι σε αυτά τα λεφτά κοιτάει κάποιος κάτι τέτοιο όπως πχ και η Asus Dual φαίνεται αξιόλογη, τώρα φυσικά πανάκριβες οι "απλές" αν είχαν μέχρι 550 κααατι γινόταν Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από 7nisiotis
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Ε ναι σε αυτά τα λεφτά κοιτάει κάποιος κάτι τέτοιο όπως πχ και η Asus Dual φαίνεται αξιόλογη, τώρα φυσικά πανάκριβες οι "απλές" αν είχαν μέχρι 550 κααατι γινόταν εεε άστα να πάνε μην την ψάχνεις την κατάσταση
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Καταρχην το FP32 ηταν στα σχεδια να υλοποιηθει με την νεα γενια και μαλιστα το ειχαν καθυστερησει κιολας. Ποσα χρονια το ακουω τωρα επιτελους εγινε.. Μετα τι θα τρωει ξυλο απο την 6900XT; Αφου η 6800XT τοποθετειται διπλα στην 3080 και απο την ιδια την AMD στα γραφηματα αλλα και με την λογικη να το παρεις.. Οποτε ΑΝ υπηρχαν σχεδια να βγαλει 3080 20Gb τοτε θα συνεβαινε σιγουρα και με τις ευλογιες της AMD που δειχνει τι ανταγωνιζεται τι.. Προφανως και δεν ισχυει αυτο λοιπον και προφανως και τα σχεδια ηταν να βγει 3080Ti που θα ειναι απαντηση στην 6900XT απο πλευρας τιμολογησης, επιδοσεων και των οποιων συγκριτικων πλεονεκτηματων πιθανοτατα θα εχει απο αυτην και αναμενουμε να δουμε την τιμη της που ειναι το μεγαλο ερωτηματικο και ποτε θα λανσαριστει.. Αλλα και να μην εβγαζε την 6900XT η AMD,μελλοντικα δηλαδη ως συνηθως απο τις προηγουμενες γενιες στο 6μηνο+ πιθανοτατα θα περναμε την Ti.. Να την παρουμε και λιγο νωριτερα; Μπορει οι επιδοσεις να ειναι πολυ κοντα μεταξυ 3080/3090 αλλα ακριβως επειδη ο ανταγωνισμος μπηκε σφηνα εκει στο 15% με καλυτερο price/perf τουλαχιστον σε rasterization, εκει χρειαζεται απαντηση η nvidia κυριως και αυτο για το marketing prestige.. Για την 3080 δεν θα εχει κανενα απολυτως νοημα οικονομικα με 20Gb γιατι προφανως θα ανεβαζει το κοστος σημαντικα (το custom GDDR6x της Micron δεν κοστιζει οσο το GDDR6) να πεις ριξε μαστορα να εχει μνημη.. Η μονη λυση θα ηταν αλλαγη διαυλου και 12Gb.. Εκει θα ηταν το sweet spot imo αλλα να αλλαξεις ολη την κατασκευαστικη γραμμη παλι μεσα σε 2 μηνες δεν γινονται αυτα.. Οποτε τι ακριβως μας ειπε ο μαντης Καλχας και απο που ακριβως προκυπτει οτι ειχαμε 20Gb 3080 SKUs επειδη "διερρευσαν" καποιες AIB φημες και καποιες αμφιβολου γνησιοτητας φωτογραφιες; Μου θυμιζει τους leakers στα κινητα που λενε τα αυτονοητα για τα specs της επομενης γενιας και μονο οταν πεφτουν μεσα τους θυμομαστε στις τοσες λαθος τοποθετησεις τους ξεχναμε.. Εσύ και ο Coppermine μπορείτε να τους προσπερνάτε, και όποιος άλλος τα βαριέται αυτά. Για την ώρα χωρίς κάρτα με τις φήμες μείναμε, μ' αυτές ασχολούμαστε μέχρι να πάρουμε κάτι. 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εσύ και ο Coppermine μπορείτε να τους προσπερνάτε, και όποιος άλλος τα βαριέται αυτά. Για την ώρα χωρίς κάρτα με τις φήμες μείναμε, μ' αυτές ασχολούμαστε μέχρι να πάρουμε κάτι. Το προβλημα δεν ειναι στο τι γραφει ο καθενας στο ιντερνετ αλλα στο τι φιλτραρουμε εμεις απο αυτα που διαβαζουμε και πως τα μεταφραζουμε.. Ουτε προβλημα εχω με τον τυπο oυτε με ενδιαφερει βασικα τι θα γραψει αυτος και τι θα παρει ο καθενας και ποσο καλα θα παει η nvidia και η AMD.. Εγω κανω παντα αυτο που κρινω καλυτερο για τον εαυτο μου και μονο για αυτον μπορω να μιλησω με σιγουρια.. Ειναι ωραιο να διαβαζουμε πραγματα για αυτο που αγαπαμε και χρειαζονται και αυτα , αλλα εχει παραγινει λιγο το ζητημα με την παραφιλολογια που κυκλοφορει και κυριως με το τι ακουμε δεξια και αριστερα σαν συμπερασμα σε αυτα που γραφονται αυτο ειναι ολο.. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r 1
Arkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 NVIDIA GeForce RTX 3050 with 2304 CUDA cores? https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3050-expected-to-feature-2304-cuda-cores
Sakiz105 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3070 Waifu Edition Όλα τα άλλα, ναχαμε να λέγαμε χαχαχα Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από Sakiz105 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις