Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 http://alldayidreamaboutfood.com/2013/02/brownie-cheesecake-low-carb-and-gluten-free.html φυσικα το μαγικο με αυτο το γλυκο ειναι οτι εχει 4.1 γραμμαρια υδατανθρακες ανα φετα... με ~20-30γρ την μερα εισαι σε κετωση
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 http://alldayidreamaboutfood.com/2013/02/brownie-cheesecake-low-carb-and-gluten-free.html φυσικα το μαγικο με αυτο το γλυκο ειναι οτι εχει 4.1 γραμμαρια υδατανθρακες ανα φετα... με ~20-30γρ την μερα εισαι σε κετωση Σε ευχαριστωωωωω πάρα πάρα πολυ!!!! Ο UpToDate_ φαίνεται πως το πέτυχε πολύ καλά!
bnvdarklord Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Θυμάμαι σε μια συζήτηση που είχε γίνει εδω παλιοτερα σχετικά με το βούτυρο να καταλήγει οτι τελικά δεν ειναι κακό για την υγεία, και σε μια άλλη συζήτηση ειχε αναφερθει οτι τα μόνα λιπαρα που πρεπει να αποφευγονται τελειώς ειναι τα trans λιπαρα. Σύμφωνα με αυτό Site: http://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/131?fg=&man=&lfacet=&count=&max=25&sort=&qlookup=Butter&offset=&format=Full&new=">το λινκ το βούτυρο περιέχει περίπου 3% trans λιπαρα: Fatty acids, total trans g 3.278 Τι ισχύει τελικα;
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το γαλα του ειναι που το εχει, το καθαρο λιπος απο το βουτυρο δεν εχει trans fat
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πάντως ακολουθώντας το concept για περιορισμό υδατανθράκων και χωρίς να μετράω το ελαιόλαδο με το σταγονόμετρο όπως συνήθως, εγώ ζυγίζω 2 κιλά κάτω σε λιγότερο από εβδομάδα και χάνω βάρος εξαιρετικά δύσκολα, έστω και την πρώτη εβδομάδα μιας δίαιτας. Έφαγα κι ένα γλυκό μια μέρα γιατί ήταν ειδική περίπτωση. Μυστήρια πράγματα. Το πείραμα πέτυχε. Είχε δίκιο το site μάλλον. Μου έλειψε το ψωμάκι πάντως. Ειδικά μετά την τελευταία συνταγή που βρήκα με τα τυρόψωμα.
traganeus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και εγώ με consept μείωσης όσο το δυνατόν περισσότερο υδατανθράκων έχω χάσει 8 κιλά σε 1.5 μήνα. Αλλα καθόλου ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες. Τώρα που έφτασα σε νορμάλ βάρος αρχίζω σιγά σιγά να βάζω... Πήρα απο lidl σήμερα κάτι έτοιμες σαλάτες που είχε και έτυχε να πάρω και μια βαλεριάνα, πρώτη φορά στην ζωή μου δοκίμασα. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό, αλλα μετά απο ένα μικρό μπολ που έφαγα με έπιασε μια νύστααααααα άλλο πράμα. (πρέπει να είναι τίγκα στα συντηρητικά αυτές οι σαλάτες, δεν παίζει να ξανα πάρω)
bnvdarklord Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τι διαφορά εχει το βούτυρο από γάλα με το βούτυρο απο κρέμα γάλακτος;
Toufas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τι διαφορά εχει το βούτυρο από γάλα με το βούτυρο απο κρέμα γάλακτος; Ο κανονας λεει πως οσο πιο λιγα λιπαρα = τοσο πιο πολυ ζαχαρη (λακτοζη). Τωρα για βουτυρο απο γαλα δεν εχω ιδεα, δεν ξερω αν καποιος θα εμπαινε στον κοπο μιας και θες τα λιπαρα
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Για σουπερ παγωτο νουτελα 4 φλιτζάνια φρέσκο γάλα 400 ml κρέμα γάλακτος 100 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα αλάτι 400 γραμμ. nutella 2 βανίλιες Βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Αμέσως μόλις αρχίσει ο βρασμός αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλάτι, τη βανίλια και τη nutella. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να κρυώσει καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες παρασκευής της συσκευής. Κατόπιν το βαζουμε στην κατάψυξη, Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή το βάζουμε σε μεταλλικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη και πριν παγώσει το ξαναχτυπάμε 2
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ελα μωρε διαιτης ειναι Για να το κανω ακομα πιο κολαση Το σερβιρουμε με τριμμενο μπισκοτο και σιροπι σοκολατας Επισης μπορουμε να παρουμε 2 μπαλες να τις χτυπησουμε με παγο και λιγο γαλα και να το κανουμε μιλκσεικ απιστευτο
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Με τρομάζει λίγο το θέμα της έλλειψης μηχανής. Έχω ξανακάνει (σορμπέ) με χτύπημα στο χέρι κάθε λίγο για να σπάσουν οι κρύσταλλοι πάγου και δεν είμαι σίγουρος ότι πετυχαίνει.
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 εγω εχω μια της πλακας http://www.skroutz.gr/s/347981/Rohnson-R-5000.html και κανει δουλεια γενικα Στη συγκεκριμενη συνταγη παντως δε το παγωνει πληρως και παγωνει καλα μετα στην καταψυξη χωρις να κανει κρυσταλλους 1
YiN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ρε Τούφα μου εξηγείς σε παρακαλώ πολύ γιατί η μαγιονέζα μου βγαίνει μόνο με χτύπημα στο χέρι; Όποτε πάω να την χτυπήσω σε μηχάνημα (έχω δοκιμάσει στο αργό, στο μεσαίο, στο γρήγορο) κόβει η γαμημένη. I just whisked my sorry arm off, για όνομα δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα