Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://alldayidreamaboutfood.com/2013/02/brownie-cheesecake-low-carb-and-gluten-free.html

φυσικα το μαγικο με αυτο το γλυκο ειναι οτι εχει 4.1 γραμμαρια υδατανθρακες ανα φετα...  με ~20-30γρ την μερα εισαι σε κετωση

Σε ευχαριστωωωωω πάρα πάρα πολυ!!!! :-D

 

Ο UpToDate_  φαίνεται πως το πέτυχε πολύ καλά!

Δημοσ.

Θυμάμαι σε μια συζήτηση που είχε γίνει εδω παλιοτερα σχετικά με το βούτυρο να καταλήγει οτι τελικά δεν ειναι κακό για την υγεία, και σε μια άλλη συζήτηση ειχε αναφερθει οτι τα μόνα λιπαρα που πρεπει να αποφευγονται τελειώς ειναι τα trans λιπαρα.

 

Σύμφωνα με αυτό Link.png Site: http://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/131?fg=&man=&lfacet=&count=&max=25&sort=&qlookup=Butter&offset=&format=Full&new=">το λινκ

 

το βούτυρο περιέχει περίπου 3% trans λιπαρα:

Fatty acids, total trans  g 3.278

 

Τι ισχύει τελικα; :wacko:

Δημοσ.

Το γαλα του ειναι που το εχει, το καθαρο λιπος απο το βουτυρο δεν εχει trans fat

Δημοσ.

Πάντως ακολουθώντας το concept για περιορισμό υδατανθράκων και χωρίς να μετράω το ελαιόλαδο με το σταγονόμετρο όπως συνήθως, εγώ ζυγίζω 2 κιλά κάτω σε λιγότερο από εβδομάδα και χάνω βάρος εξαιρετικά δύσκολα, έστω και την πρώτη εβδομάδα μιας δίαιτας.

 

Έφαγα κι ένα γλυκό μια μέρα γιατί ήταν ειδική περίπτωση. Μυστήρια πράγματα.  :wacko:  Το πείραμα πέτυχε. Είχε δίκιο το site μάλλον. 

 

Μου έλειψε το ψωμάκι πάντως. Ειδικά μετά την τελευταία συνταγή που βρήκα με τα τυρόψωμα. :P  

Δημοσ.

Και εγώ με consept μείωσης όσο το δυνατόν περισσότερο υδατανθράκων έχω χάσει 8 κιλά σε 1.5 μήνα. Αλλα καθόλου ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες. Τώρα που έφτασα σε νορμάλ βάρος αρχίζω σιγά σιγά να βάζω...

 

 

Πήρα απο lidl σήμερα κάτι έτοιμες σαλάτες που είχε και έτυχε να πάρω και μια βαλεριάνα, πρώτη φορά στην ζωή μου δοκίμασα. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό, αλλα μετά απο ένα μικρό μπολ που έφαγα με έπιασε μια νύστααααααα άλλο πράμα. (πρέπει να είναι τίγκα στα συντηρητικά αυτές οι σαλάτες, δεν παίζει να ξανα πάρω)

Δημοσ.



Τι διαφορά εχει το βούτυρο από γάλα με το βούτυρο απο κρέμα γάλακτος;

Ο κανονας λεει πως οσο πιο λιγα λιπαρα = τοσο πιο πολυ ζαχαρη (λακτοζη). Τωρα για βουτυρο απο γαλα δεν εχω ιδεα, δεν ξερω αν καποιος θα εμπαινε στον κοπο μιας και θες τα λιπαρα

Δημοσ.

Για σουπερ παγωτο νουτελα 

 

4 φλιτζάνια φρέσκο γάλα

400 ml κρέμα γάλακτος

100 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 πρέζα αλάτι

400 γραμμ. nutella

2 βανίλιες

 

 

Βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.

Αμέσως μόλις αρχίσει ο βρασμός αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλάτι, τη βανίλια και τη nutella.

Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να κρυώσει καλά.

Ρίχνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες παρασκευής της συσκευής.

Κατόπιν το βαζουμε στην κατάψυξη,


Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή το βάζουμε σε μεταλλικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη και πριν παγώσει το ξαναχτυπάμε 

  • Like 2
Δημοσ.

Ελα μωρε διαιτης ειναι 

:whistle:

Για να το κανω ακομα πιο κολαση 

Το σερβιρουμε με τριμμενο μπισκοτο και σιροπι σοκολατας 

 

Επισης μπορουμε να παρουμε 2 μπαλες να τις χτυπησουμε με παγο και λιγο γαλα και να το κανουμε μιλκσεικ απιστευτο

Δημοσ.

Με τρομάζει λίγο το θέμα της έλλειψης μηχανής.  Έχω ξανακάνει (σορμπέ) με χτύπημα στο χέρι κάθε λίγο για να σπάσουν οι κρύσταλλοι πάγου και δεν είμαι σίγουρος ότι πετυχαίνει.

Δημοσ.

Ρε Τούφα μου εξηγείς σε παρακαλώ πολύ γιατί η μαγιονέζα μου βγαίνει μόνο με χτύπημα στο χέρι; Όποτε πάω να την χτυπήσω σε μηχάνημα (έχω δοκιμάσει στο αργό, στο μεσαίο, στο γρήγορο) κόβει η γαμημένη.

 

I just whisked my sorry arm off, για όνομα δλδ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...