Toufas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μεχρι και πριν 2 χρονια ημουν ακριβως οπως εσυ. Να ξερεις παντως πως η ταχυτητα που εχουν αυτα, ειναι πραγματικα βοηθος σου. Και να θελει, δεν μπορει να κοψει. Υπαρχει φυσικα και το αλλο κολπο:
YiN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τι να σου πω, ό,τι ταχύτητα και να έχω βάλει δεν είναι πολύ βοηθητική. Σου λέω κόβει πάντα, εκτός κι αν την χτυπήσω στο χέρι. Τέλος πάντων θα δοκιμάσω και τη μέθοδο στο βιντεάκι την επόμενη φορά.
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Για σουπερ παγωτο νουτελα 4 φλιτζάνια φρέσκο γάλα 400 ml κρέμα γάλακτος 100 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα αλάτι 400 γραμμ. nutella 2 βανίλιες Βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Αμέσως μόλις αρχίσει ο βρασμός αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλάτι, τη βανίλια και τη nutella. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να κρυώσει καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες παρασκευής της συσκευής. Κατόπιν το βαζουμε στην κατάψυξη, Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή το βάζουμε σε μεταλλικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη και πριν παγώσει το ξαναχτυπάμε το ειχα κανει περσι αλλα αντι για γαλα και ζαχαρη εβαλα ενα κουτακι ζαχαρουχο,ενα κουτακι κρεμα γαλακτος,(λιγο γαλα?) και μερεντα. οκ δεν θυμαμαι τα υλικα/δοσολογια καλα αλλα θυμαμαι οτι ειχε βγει ωραιο.
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πως το ζητάμε αυτό στο χασάπη ; To επανω μερος του κωλου ειναι, μαζι με το λιπος του. Ρε Τούφα μου εξηγείς σε παρακαλώ πολύ γιατί η μαγιονέζα μου βγαίνει μόνο με χτύπημα στο χέρι; Όποτε πάω να την χτυπήσω σε μηχάνημα (έχω δοκιμάσει στο αργό, στο μεσαίο, στο γρήγορο) κόβει η γαμημένη. I just whisked my sorry arm off, για όνομα δλδ. Mαλλον με καταραστηκες! 2 μερες τωρα δεν μου βγαινει με τιποτα η μαγιονεζα Θελω να πιστευω πως ειναι η ζεστη που εχει μεσα στην κουζινα θειο λεφτερ:
YiN Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 To επανω μερος του κωλου ειναι, μαζι με το λιπος του. Mαλλον με καταραστηκες! 2 μερες τωρα δεν μου βγαινει με τιποτα η μαγιονεζα Θελω να πιστευω πως ειναι η ζεστη που εχει μεσα στην κουζινα θειο λεφτερ: Και χθες που έφτιαξα πάντως στο χέρι τη χτύπησα πάλι. Αυτό που λες με τη ζέστη είναι πιθανό, δε μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση.
Highlander Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 To επανω μερος του κωλου ειναι, μαζι με το λιπος του. Έτσι να το ζητήσω ; Θα με κοιτάει σαν εξωγήινος.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Και χθες που έφτιαξα πάντως στο χέρι τη χτύπησα πάλι. Αυτό που λες με τη ζέστη είναι πιθανό, δε μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση. νομιζω ειναι η ζεστη οπως και με την σαντιγη. το μπολ πρεπει να ειναι παγωμενο στο ψυγειο πριν αρχισεις την διαδικασια
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Έτσι να το ζητήσω ; Θα με κοιτάει σαν εξωγήινος. Οτιδηποτε και να ζητησεις εκτος απο τις κλασσικες ελληνικες αχρηστες ονομασιες θα σε κοιτανε σαν εξωγηινο. Αυτο που θες ειναι το πανω πανω, απο το κεντρο του κομματιου
Muchacho Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το κιλοτο ειναι αυτο που λετε? http://www.megatv.com/drcook/default.asp?catid=30947&subid=2&pubid=31394954
Highlander Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οτιδηποτε και να ζητησεις εκτος απο τις κλασσικες ελληνικες αχρηστες ονομασιες θα σε κοιτανε σαν εξωγηινο. Αυτο που θες ειναι το πανω πανω, απο το κεντρο του κομματιου Ένας που ρώτησα μου είπε ότι είναι το κιλότο. Έχω μια υποψία πως κάνει λάθος.
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ναι, αλλα θες οσο πιο μπροστα απο το ζωο γινεται.
Toufas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το κιλοτο ειναι αυτο που λετε? http://www.megatv.com/drcook/default.asp?catid=30947&subid=2&pubid=31394954 Καθησα και το ειδα ολο, λεει αρκετα σωστα πραγματα, αλλα ειπε και μερικα πολυ λαθος επειδη στην ελλαδα υπαρχει η νοοτροπια του σφαζω το μοσχαρι σημερα-το τρωω αμεσα. Το αστειο ειναι πως εδειξε aged ribeye και δεν σχολιασε κανεις τιποτα.
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 χθες ξεθαψα τη παγωτομηχανη μου και ειδα οτι ειχε ενα μικρο χτυπημα μεσα στο σκαδο σαν σκουρια.προσπαθησα να το καθαρισω γιοκ.πηρα τηλ στη krups για βοηθεια μου ειπαν να πω να τη δουν(ναι οκ θα κουβαλαω ενα καδο-χωρις εγγυηση καλοκαιριατικα για να μου πεις οτι δεν φτιάχνεται αφου τα μασαγαν στο τηλεφωνο..) λεω θα τη βαλω να παγωσει και βλεπουμαι.σημερα δοκιμασα τα παντα τι αλουμινοχαρτα,τι σακουλακια ολα τα επερνε το μοτερ και ειχε η μανα την ιδεα γιατι να μην βαλουμε παγακια απο πανω?της λεω πας καλα?το δοκιμαζει και ως διαμαγιας μπάλωσε η τρυπα!!ριξαμε το μειγμα και σε λιγη ωρα το παγωτο φραουλα θα ειναι ετοιμο!! υγ και εγω θα ξεκινήσω το ψαξιμο για νεα παγωτομηχανη...
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Τα λες λίγο μπερδεμένα, είχε τρύπα τελικά; Ή απλώς σκουριά; Άμα είχε πιάσει σκουριά τρίψτο με το σφουγγάρι από την πράσινη πλευρά. Άμα έχει τελικά τρύπα, πέτα το κατευθείαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα