alimentas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εισαι ωραιος,ευχαριστω. Ακριβως αυτο που θελω κ μεγαλο ειναι κ γαντζο εχει κ "κ" .Το κραταω σαν επιλογη σιγουρα. ακομα εχω ξεχωρισει αυτα........ http://www.skroutz.gr/s/243077/Izzy-M-8010.html http://www.skroutz.gr/s/330155/Izzy-Spicy-Red-S-986.html http://www.skroutz.gr/s/2343350/Izzy-Μ-1101-In-Love.html οποιος εχει τυχει να δουλεψει ή να δει καποιο απ τα παραπανω ας πει μια γνωμη.Ξαναλεω οτι το πιο σημαντικο κριτηριο ειναι η ποιοτητα κατασκευης.Ξερω οτι με 150ε δεν θα παρω κ kitchenaid απλα θελω να παω στην καλυτερη δυνατη επιλογη οσον αφορα αυτο το θεμα Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από alimentas
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Απορία... Μου έχουν κάνει δώρο εδώ και 2 χρόνια μια φόρμα σιλικόνης την οποία δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου. Είναι αυτή εδώ. Δεν φτιάχνω συχνά κέικ και δεν πειραματίστηκα, αλλά αναρωτιέμαι, μπορώ να κάνω σε αυτήν κέικ; Σκεφτόμουν να κάνω Site: το κέικ, αλλά δε θέλω να το πετάξω. Να το βάλω στην κανονική φόρμα με την τρύπα στη μέση;
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το bundtcake λεγεται ετσι επειδη ειναι η φορμα bundt παντως.
adi32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Απορία... Μου έχουν κάνει δώρο εδώ και 2 χρόνια μια φόρμα σιλικόνης την οποία δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου. Είναι αυτή εδώ. Δεν φτιάχνω συχνά κέικ και δεν πειραματίστηκα, αλλά αναρωτιέμαι, μπορώ να κάνω σε αυτήν κέικ; Σκεφτόμουν να κάνω Site: το κέικ, αλλά δε θέλω να το πετάξω. Να το βάλω στην κανονική φόρμα με την τρύπα στη μέση; Μια χαρα γινεται το κεικ εκει Αν δοκιμασεις και τη συνταγη που εχω πιο πανω θα γινει σουπερ φουσκωτο και δε θα κολησει καθολου στη φορμα
Toufas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αυτη με το βουτυρο τυπου βιταμ? Σαν να σου λεω, νερο τυπου γαλακτος. 2
adi32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να βαλω κανονικο βουτυρο ? Σαν πιο ? Δε θα γινει πολυ βαρυ μετα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 βαθιές αναπνοές Toufa... 1
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να βαλω κανονικο βουτυρο ? Σαν πιο ? Δε θα γινει πολυ βαρυ μετα ? Δεν θυμαμαι μαρκα, δεν θελω να σου πω το lurpac αλλα κατι σαν το lurpac (οχι κερκυρας, αυτο εχει οντως βαρια γευση) Στο lidl ειχε ενα που επαιρνα εγω
The_Judas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν μου αρέσει καθόλου το κανονικό βούτυρο σε κεικ, μυρίζει υπερβολικά έντονα. Το lurpac δεν το έχω δοκιμάσει.
fylatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Βάλε κλαριφιε αν σου μύριζει, ακόμα και το Κέρκυρας το καθαρό είναι μια χαρά. Απλά πρέπει να αλλάξει η δόση.
alimentas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μου φερανε 3 σακουλακια ινδοκαρυδο απ τον Βασιλοπουλο το οποιο πρωτη φορα το βλεπω κ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,καμια σχεση με τα πλαστικο πραγμα που κυκλοφορει τυπου Καρφουρ π.χ. Εχει κανεις καμια καλη συνταγη περα απ τα συνηθισμενα ραβανι,κεικ κ.τ.λ.????
saya Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 http://www.sintagespareas.gr/sintages/lista/43168 To τελευταιο να φτιαξεις και να μας στειλεις.. 2
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 μου φερανε 3 σακουλακια ινδοκαρυδο απ τον Βασιλοπουλο το οποιο πρωτη φορα το βλεπω κ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,καμια σχεση με τα πλαστικο πραγμα που κυκλοφορει τυπου Καρφουρ π.χ. Εχει κανεις καμια καλη συνταγη περα απ τα συνηθισμενα ραβανι,κεικ κ.τ.λ.???? Παρε νουτελα και κανε κρεπες με νουτελα και ινδοκαρυδο ή κανε σοκολατακια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα