walkerr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 http://www.dietdoctor.com/swedish-expert-committee-low-carb-diet-effective-weight-loss φλωροι και αυτοι Σοβαρα φιλε προτεινεις στο κοσμο να πλακωθει στα κορεσμενα λιπαρα γιατι ειναι ακινδυνα?
Toufas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ισως αν διαβαζεις τι linkαρω περα απο την επικεφαλιδα, να ειχαμε μια πιο σωστη κουβεντα.
walkerr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν αξιζει το κοπο να διαβαζεις κατεβατα κατω απο γελοιους τιτλους. Πεσμου εσυ τι λεει, που το διαβασες.
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν αξιζει το κοπο να διαβαζεις κατεβατα κατω απο γελοιους τιτλους. Πεσμου εσυ τι λεει, που το διαβασες. Seriously? Δεν διαβαζεις καν τον αντιλογο, και περιμενεις να κανεις σοβαρη συζητηση? Γελοιοι τυποι, χωρις να ξερεις καν τι εχουν γραψει? Μπορει να εχουν αδικο, αλλα απο την στιγμη που 99% δεν εισαι κανενας ειδικος επι του θεματος, οπως αλλωστε ουτε εμεις, καλο θα ηταν να διαβαζες τουλαχιστον πριν απορριψεις κατι. Υποψιν καποια στιγμη στο παρελθον βγηκαν κατι γελοιοι τυποι και ειπαν οτι το καπνισμα κανει κακο και οχι καλο στην υγεια, οπως διαφημιζαν τοτε. Και γενικοτερα, εισαι στο ιντερνετ. Ολη η γνωση σου δινεται απλοχερα. Μην ζητας μεχρι και περιληψη, σαν κακομαθημενο παιδακι, προκειμενου να διαμορφωσεις αποψη. 5
walkerr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Φιλε αν σου υποδεικνυαν λινκς που να λενε οτι η γη ειναι επιπεδη θα τα διαβαζες για να λαβεις απλοχερη γνωση? Αλλωστε, οπως ειπες, στο ιντερνετ εισαι.
bnvdarklord Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Πρόσφατα ανακάλυψα οτι το ροφημα σοκολάτας με σοκολάτα αντι για σκονη ειναι κλασεις ανώτερο, και εχω φτιαξει σπίτι καποιες φορές. Βγαινει μια χαρά, αλλα εχει καποια μικροθεματάκια που ισως ξερετε να μου πειτε τι κανω λαθος. Βαζω 50gr κουβερτούρας στα 200ml πάνω κάτω (νερό ή γάλα αναλογα). Οταν σιγοβράζει στο μπρικι, ριχνω λιγο λιγο(10-15gr την φορα περιπου) και ανακατευω συνεχώς μέχρι να λιωσει και να βαλω το επόμενο κομματακι. Την μια και μοναδική φορά που το εκανα με γάλα ειχε σβολιάσει αρκετά. Με νερό δεν συμβαινει αυτό, αλλα και πάλι υπάρχουν καποια κομματακια μεσα που δεν τα νιωθεις ιδιαίτερα οταν πινεις, αλλα φαινονται στο τοιχωμα της κουπας. Ευχαριστώ.
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μην το βρασεις, αλλά βάλε το ζεστό γάλα στην ψιλοκομμένη σοκολάτα Α και νερό με σοκολάτα δεν παει χωρίς ειδικό εξοπλισμό 2
bnvdarklord Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δεν βγαινει ασχημο παντως με το νερο, περα απο αυτο που περιέγραψα. Οπότε απλα ζεσταινω το γάλα, και το ριχνω στην σοκολατα. Υπάρχει καποιο κολπο για να ψιλοκοβεις σοκολατα; Η κουβερτούρα που έχω δεν κοβεται με τα απλά μαχαιρια που εχω σε θερμοκρασια δωματιου, οπότε εσπαγα καθε κομματι των 25gr στα 4.
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δεν βγαινει ασχημο παντως με το νερο, περα απο αυτο που περιέγραψα. Οπότε απλα ζεσταινω το γάλα, και το ριχνω στην σοκολατα. Υπάρχει καποιο κολπο για να ψιλοκοβεις σοκολατα; Η κουβερτούρα που έχω δεν κοβεται με τα απλά μαχαιρια που εχω σε θερμοκρασια δωματιου, οπότε εσπαγα καθε κομματι των 25gr στα 4. αν ενοεις οτι γινεται λιγο σαν τριματα ειναι νορμαλ. εκτος αν τα μαχαιρια σου ειναι πραγματικα κακης ποιοτητας μια χαρακα κοβεται η σοκολατα με λιγο δυναμη. 2
kuzko21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 http://www.pizzamaking.com/forum/index.php/topic,6480.0.html Aυτη ειναι η συνταγη για την καλη Οχι , εννουσα κανε την ''καλοσύνη'' κατα την δικια σου ηθελα , την '''''''λαιτ'''''' =p Δεν βγαινει ασχημο παντως με το νερο, περα απο αυτο που περιέγραψα. Οπότε απλα ζεσταινω το γάλα, και το ριχνω στην σοκολατα. Υπάρχει καποιο κολπο για να ψιλοκοβεις σοκολατα; Η κουβερτούρα που έχω δεν κοβεται με τα απλά μαχαιρια που εχω σε θερμοκρασια δωματιου, οπότε εσπαγα καθε κομματι των 25gr στα 4. καντην στον τρίφτη edit ερωτηση: στο σουσι(μακι-σασιμι-τεμακι , μπλαχ μπλαχ ) , ο σωλομος ας πουμε περναει οποιαδηποτε επεξεργασια πριν μπει μεσα? ειναι καποιο συγκεκριμενο κομματι? πρεπει να προσεχθει η ποιοτητα γενικα η και απο το ψαραδικο της γειτονιας να τον παρεις μπορεις να τον φας ωμό?
gatokoritso Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 παιζει να βρω καπου μια σαλτσα πιο δυνατη απο το Tabasco?εχω κοιταξει στα σουπερμαρκετ αλλα δεν εχω βρει κατι αξιολογο.νομιζω οτι ειχα πετυχει μια ενδιαφερουσα στο βασιλοπουλο αλλα την ειχα πετυχει μια δυο φορες και μετ τη βγαλανε απο το ραφι.
deesnider Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 παιζει να βρω καπου μια σαλτσα πιο δυνατη απο το Tabasco?εχω κοιταξει στα σουπερμαρκετ αλλα δεν εχω βρει κατι αξιολογο.νομιζω οτι ειχα πετυχει μια ενδιαφερουσα στο βασιλοπουλο αλλα την ειχα πετυχει μια δυο φορες και μετ τη βγαλανε απο το ραφι. Θέλεις περισσότερο «καυτή» από το Tabasco; Είσαι στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, ή επαρχία;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Είμαι 99% βέβαιος ότι σε μεγάλα Αθηναϊκά σούπερ μάρκετ έχω δει ηπιότερες και εντονότερες εκδοχές του tabasco (από πράσινες πιπεριές, έξτρα καυτερή κτλ.) αλλά δεν έχω αγοράσει πρόσφατα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 παιζει να βρω καπου μια σαλτσα πιο δυνατη απο το Tabasco?εχω κοιταξει στα σουπερμαρκετ αλλα δεν εχω βρει κατι αξιολογο.νομιζω οτι ειχα πετυχει μια ενδιαφερουσα στο βασιλοπουλο αλλα την ειχα πετυχει μια δυο φορες και μετ τη βγαλανε απο το ραφι. Wasabi. Συνήθως είναι σε σωληνάρια (την έχει και ο Βασιλόπουλος). Συνήθως την ανακατεύεις και με σόγια σως γιατί σκέτη θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ! (του στυλ μου κόβεται η αναπνοή, νιώθω πως χάνεται η όσφρηση και κλαίω με λυγμούς...) edit ερωτηση: στο σουσι(μακι-σασιμι-τεμακι , μπλαχ μπλαχ ) , ο σωλομος ας πουμε περναει οποιαδηποτε επεξεργασια πριν μπει μεσα? ειναι καποιο συγκεκριμενο κομματι? πρεπει να προσεχθει η ποιοτητα γενικα η και απο το ψαραδικο της γειτονιας να τον παρεις μπορεις να τον φας ωμό? Αν είναι καπνιστός δεν σε νοιάζει και πολύ μιας και είναι κομπλέ για άμεση κατανάλωση. Αν είναι φρέσκος και έχεις αμφιβολίες ως προς τη "φρεσκάδα του", μπορείς να τον μαρινάρεις για λίγο μέσα σε ένα μείγμα με λεμόνι, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ό,τι άλλο μυρωδικό επιθυμείς ώστε να "ψηθεί" λίγο στο όξινο περιβάλλον. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα