cthulhucarbide Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Έκανα σήμερα πάλι τορτελίνια αλλά πήρα κρέμα γάλακτος Arla Δανέζικη 36%. Αποτέλεσμα με το που έριξα τα τορτελίνια στην κρέμα που κόχλαζε και με λίγο ανακάτεμα κόλλησε η κρέμα πάνω τους κατευθείαν. Με το που κρύωσαν και λίγο, δεν έμεινε κρέμα ρευστή ούτε για δείγμα στον πάτο του πιάτου. Άρα έφταιγε αποκλειστικά η κρέμα της ΦΑΓΕ και όχι εγώ που νόμιζα ότι έκανα λάθος κάποια μικρολεπτομέρεια της μικρολεπτομέρειας και φυσικά δεν χρειάζεται να τα φάω κρύα 1
evabb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ειπωθηκε ηδη οτι οι ελληνικες κρεμες ειναι γτπκ
Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Καλα θα με παρετε με τις πετρες αλλα αν εβαζες κορν φλαουρ για να πηξει? 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 σημερα εφτιαξα ψωμι με ελιες,μανιταρια,πιπεριες και κρεμυδι! τουμπανο βγηκε το ατιμο!!
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Καλα θα με παρετε με τις πετρες αλλα αν εβαζες κορν φλαουρ για να πηξει? Δεν ήξερα ότι πήζει, αλλά ούτως ή άλλως δεν είχα. Αλεύρι δεν είναι; Λογικά θα έβγαινε λίγο μαλακία... δεν ξέρω. εδιτ, είχα ξεχάσει το "δεν". Δεν είχα
evabb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δεν ήξερα ότι πήζει, αλλά ούτως ή άλλως είχα. Αλεύρι δεν είναι; Λογικά θα έβγαινε λίγο μαλακία... δεν ξέρω. αν δεν ξερεις να το κανεις οι πιθανοτητες να αποτυχεις ειναι μεγαλες οποτε καλυτερα που δεν το προσπαθησες 1
arxaggelos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Πήρα από το Lidl τυρί κρέμα με μανιτάρια (από τη σειρά Deluxe) και ήταν φοβερό, Αξίζει να το δοκιμάσετε, αρκεί να σας αρέσει η σχετικά έντονη γεύση μανιταριών. Ξέρω, δεν είναι μαγειρική, αλλά δεν μου πήγαινε καρδιά να το βάλω στο νήμα για το Lidl
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ειπωθηκε ηδη οτι οι ελληνικες κρεμες ειναι γτπκ UHT είναι και η Arla με καραγενάνη. Δεν φταίνε οι ελληνικές κρέμες βασικά, φταίει που δεν τις πουλάνε στα super markets και βγαίνουν μόνο σε επαγγελματικές συσκευασίες.
mouxaxa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ultra High Temperature. Είναι μια διαδικασία εναλλακτική της παστερίωσης που το γάλα φτάνει σε θερμοκρασία περίπου 140 βαθμών για 1-2 δευτερόλεπτα, με σκοπό την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών αλλά και πολλών άλλων μιας και φτάνει σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Αν θυμάμαι καλά (ψάξτο στο γοογλη για περισσότερα) πιθανώς να σκοτώνει όλα τα ζώντα κύτταρα και να αφήνει μόνο τα σπόρια (τα οποία σκοτώνονται μόνο στο γάλα κονσέρβας - πχ κλασσικο νουνου) Τώρα αν ρωτάς για τις κρέμες ίσως οι χρόνοι να αλλάζουν λίγο λόγω διαφορετικής σύστασης και ιξώδους. Ένα που δεν καταλαβαίνω για τις κρέμες είναι γιατί τις πουλάνε στο ψυγείο αφού ειναι UHT και κανένας δεν μου έχει δώσει σαφή απάντηση. Όλα τα γάλατα UHT είναι στο ράφι αν προσέξεις στα σούπερ μάρκετ με διάρκεια λήξης γύρω στους 6 μήνες. Για τις κρέμες δεν έχω καταλάβει τι παίζει και τις έχουν στο ψυγείο.
Getta Robo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω λαδι καρυδας σε προσιτη τιμη; Δυστηχως εχω βρει μονο σε απαγορευτικες τιμες οσο εχω ψαξει εδω στην Αθηνα.
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω λαδι καρυδας σε προσιτη τιμη; Δυστηχως εχω βρει μονο σε απαγορευτικες τιμες οσο εχω ψαξει εδω στην Αθηνα. τι τιμες εχει εκει? ειναι ακριβο παντως, αλλα ειναι τρομερο για το μαγειρεμα
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τα μανιτάρια κονσέρβα τα βάζω κατευθείαν στο μίγμα της ομελέτας ή πρεπει να τα τσιγαρίζω πρώτα στο τηγάνι; Ή δεν παίζει ρόλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα