Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Οχι ρε γκαιζ. Απλα τωρα αρχιζω να μαθαινω να μαγειρευω και θελω να ξερω καθε υλικο που μπορω να το βαλω και να κανω μετα τις αλχημειες μου. Δεν ειναι εμμονη, εσεις δεν δινετε απαντηση
thomasG4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Οχι ρε γκαιζ. Απλα τωρα αρχιζω να μαθαινω να μαγειρευω και θελω να ξερω καθε υλικο που μπορω να το βαλω και να κανω μετα τις αλχημειες μου. Δεν ειναι εμμονη, εσεις δεν δινετε απαντηση Μα σου απάντησαν ήδη τα παιδιά. Η μαγιονέζα δεν είναι υλικό για μαγείρεμα. Για dressing σαλάτας μπορεί, αλλά για μαγείρεμα δεν τη χρησιμοποιούμε. 2
gatokoritso Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Οχι ρε γκαιζ. Απλα τωρα αρχιζω να μαθαινω να μαγειρευω και θελω να ξερω καθε υλικο που μπορω να το βαλω και να κανω μετα τις αλχημειες μου. Δεν ειναι εμμονη, εσεις δεν δινετε απαντηση το βλεπεις λαθος το θεμα.μην κοιτας τα υλικα αλλα τις συνταγες,βρες μια να σου κανει κουκου και ξεκινα απο εκει. 1
Getta Robo Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μάλιστα. Και για πες, σε τι άλλα φαγητά ταιριάζει? Σε όλα τα φαγητά στο τέλος γι ανα βουτάμε οπώς λες ε; γιατι επικεντρωνεσαι στην μαγιονεζα; δεν ειναι καν βασικο συστατικο, Λαθος. https://www.youtube.com/watch?v=oo9HPyu7zOo
evabb Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 μετα απο παρα πολυ καιρο αποφασισα να μαγειρεψω σοβαρα εκανα κοτοπιτα σαν vol au vent (με μανιταρια και μπεσαμελ) ή μπορει καποιος να πει οτι ειναι vol au vent σε μορφη πιτας και μερικες απο την διαδικασια Λαθος. https://www.youtube.com/watch?v=oo9HPyu7zOo μονο και μονο που λεει crazy στον τιτλο φτανει. η μπεσαμελ ειναι βασικη σως οχι η μαγιονεζα 11
deesnider Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Παρέλειψες ίσως το βασικότερο βήμα τής διαδικασίας, αλλά μην ανησυχείς πια. Σού το συμπλήρωσα: και μερικες απο την διαδικασια Παρακαλώ! 2
StormGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το κατω ειναι ηδη ψημενο φυλο απο οτι βλεπω οταν βαζεις τα μανιταρια και τα κρεμυδια. Υστερα απο πανω κοτοπουλο, μπεσαμελ και το πανω φυλο? ψημενο? αψητο? δωσε βρε παιδι μου και συνταγουλα περα απο τις φωτογραφιες
evabb Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 κατ αρχας δεν ειναι φυλλο ειναι σφολιατα. ψηνω την κατω σφολιατα. καρεμελωνω καλα 2 κρεμμυδια με λιγο αλατι τσιγαριζω καλα περιπου 300γρ μανιταρια φρεσκα με λιγο αλατι ψηνω καλα στο τηγανι 3 μονα στηθοι κοτοπουλου κομμενα σε κυβακια με λιγο αλατι και ασπρο πιπερι φτιαχνω μπεσαμελ με αναλογια 40γρ βουτυρο, 40γρ αλευρι, 400γρ γαλα η μειγμα γαλακτος με κρεμα γαλακτος (αλατι και μοσχοκαρυδο) απλωνω κρεμμυδι, μανιταρια, κοτα και μπεσαμελ και σκεπαζω με την δευτερη αψητη σφολιατα και ψηνω στους 200 βαθμους κελσιου κανα 10λεπτο μεχρι να ψηθει η πανω σφολιατα 1
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 με έπιασε κλειστοφοβία στην κουζινούλα σου κατα τ'αλλα i came, πολύ λιπαρο βρε παιδάκι μου!! Καλό καιρό μας κάνει, κάνε κάτι ανοιξιάτικο Εγώ θα τους κάνω εδώ για τα γενέθλιά μου τρικαλινή λαχανόπτα (κοινώς χορτοπιτα. δυστυχώς άνευ λάπατου, παζιού, τσουκνίδας και λοιπών εξαίσιων λαχανικών της τοπικής πανίδας )
StormGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 @evabb ευχαριστω! θα προσπαθησω να το δοκιμασω μεσα στην εβδομαδα 1
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 αμα βγεις ομως στο μπαλκονι διπλα απο την κουζινουλα μου θα σε πιασει υψοφοβια.
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 dont thinkso! χαρά στο κουράγιο σου πάντως!
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ανοιγει το ματι παντως οταν κοιτας εξω. αποδεικνυω παντως οτι δεν χρειαζεται να εχεις την τρελη κουζινα για να μαγειρευεις λιγο πιο περιπλοκα φαγητα. προφανως και δεν μπορω να ανοιξω σφολιατα ή φυλλο αλλα δεν μενω στα μακαρονια με την δικαιολογια της μικρης κουζινας. 3
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 αν εχεις μεράκι έχεις μεράκι ΕΓΩ απλά είμαι κακομαθημένος
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δε γράφω greeklish, ρε παιδάκια. Gourmet cookies γράφω ο άνθρωπος 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα