Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ποτέ δεν τις μούλιαζα, τις ξέπλενα απλώς. Η γιαγιά μου έλεγε αφήνουμε να πάρουν μια βράση, σουρώνουμε το νερό και ξαναβάζουμε τις φακές με σκόρδο, καρότο, δάφνη και ό,τι θες από αλάτι-πιπέρι αφού τα σωτάρεις πρώτα. Άλλοι ξέρω ότι βάζουν και κρεμμύδι, αλλά εγώ μόνο σε πολτό θα έβαζα κρεμύδι σε σούπα, μισώ τα κομματάκια του. Από τότε που ρώτησες βέβαια πέρασαν και δύο ημέρες. xD Παιδάκια, με το φυστικοβούτυρο τι παίζει; Πήρα ένα βαζάκι και πολύ μου άρεσε! Τι να το κάνω όμως; Ψάχνω συνταγές και έχω βρει μπισκότα, μπάρες με βρώμη, τέτοια. Καμιά δοκιμασμένη καλή πρόταση; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ναι έφαγα άλλο εκείνη την μέρα αλλά μπορεί να τις φτιάξω άλλη μέρα. Εγώ πάντως είχα πάρει φυστικοβούτυρο και ήταν καφέ με βαριά στιφή μυρωδιά και δεν μου αρέσει. Το έχω κανα εξάμηνο και δεν βλέπω να το τελειώνω, γιατί είναι από φυστίκι αράπικο. Και όχι πράσινο που βλέπουμε να τρώνε οι αμερικάνοι... Το δικό σου τι είναι;
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω γιατί δε σου άρεσε, εμένα μου θύμισε φουντούνια η γεύση και μου αρέσουν πολύ τα φουντούνια. Site: Να το δικό μου . Στα χαζά το πήρα, πήγα για ταχίνι, το είδα δίπλα και λέω ας κάνω μια δοκιμή. Δε με χάλασε καθόλου. Το έβαλα μέσα σε choux με παγωτό! Yummy όμως! Για brownies το βλέπω να πηγαίνει. Αν έχει κανείς food processor πάντως (και multi ίσως αν αντέχει), φτιάχνει δικό του πολύ άνετα, δε χρειάζεται καν να το αγοράζεις έτοιμο. Δώσε μια ευκαιρία, κάνει και καλό. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 με μέτρο πάντως γιατι παχαίνει για πλάκα ! Τίποτε δεν παχαίνει από μόνο του αντικειμενικά. Εμείς παχαίνουμε για πλάκα. Δεν είναι για χόρταση σίγουρα, ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικά πλούσια η γεύση του.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω γιατί δε σου άρεσε, εμένα μου θύμισε φουντούνια η γεύση και μου αρέσουν πολύ τα φουντούνια. Site: Να το δικό μου . Στα χαζά το πήρα, πήγα για ταχίνι, το είδα δίπλα και λέω ας κάνω μια δοκιμή. Δε με χάλασε καθόλου. Το έβαλα μέσα σε choux με παγωτό! Yummy όμως! Για brownies το βλέπω να πηγαίνει. Αν έχει κανείς food processor πάντως (και multi ίσως αν αντέχει), φτιάχνει δικό του πολύ άνετα, δε χρειάζεται καν να το αγοράζεις έτοιμο. Δώσε μια ευκαιρία, κάνει και καλό. καλα ρε νουμπαδες ειστε ολοι με το φυστικοβουτυρο., ο αλλος λεει απο πρασινα φυστικια. ολα απο το φυστικο το αραπικο γινονται. φυστικοβουτυρο+μαρμελαδα ή μελι πανω σε ψωμι ειναι η ευτυχια. επισης υπαρχουν και συνταγες για cup cakes με σοκολατα και φυστικοβουτυρο που ειναι να πεθανεις. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 καλα ρε νουμπαδες ειστε ολοι με το φυστικοβουτυρο., ο αλλος λεει απο πρασινα φυστικια. ολα απο το φυστικο το αραπικο γινονται. φυστικοβουτυρο+μαρμελαδα ή μελι πανω σε ψωμι ειναι η ευτυχια. επισης υπαρχουν και συνταγες για cup cakes με σοκολατα και φυστικοβουτυρο που ειναι να πεθανεις. Ερασιτεχνης detected Φυστικοβουτυρο με μερεντα ΕΙΝΑΙ η ευτυχια... Σε ψωμι ή οχι
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ερασιτεχνης detected Φυστικοβουτυρο με μερεντα ΕΙΝΑΙ η ευτυχια... Σε ψωμι ή οχι αυτο που λες ειναι υπερβολη. το εχω δοκιμασει κοντεψει να κολλησει το στομα μου. απλη γουρουνια. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 . απλη γουρουνια. Προτιμω να το λεω Pro Level Οχι σοβαρα ειναι απιστευτο, σαν να τρως σνικερς χωρις την καραμελα αλλα με μεγαλυτερη in your face αισθηση της σοκολατας και του φυστικιου. Αλλα ναι, οκ ειναι λιγο overkill.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Φυστικοβουτυρο με κατι σοκολατοειδες, όλα τα άλλα ειναι φλωριές για όσους δεν μπορουν ή δεν θέλουν να νιώσουν την απόλυτη απόλαυση.&-
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το έβαλα γέμιση σε τσουρέκι με σοκολατένια πραλίνα φουντουκιού και μπισκότο oreo. Δε θα περιμένω τη Δευτέρα για δίαιτα, κι η Κυριακή μας κάνει. 1
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 τωρα που ηρθε παλι καλοκαιρι καμια ευκολη συνταγη για παγωτο ΧΩΡΙΣ μηχανη υπαρχει ? Πείτε μια απλή συνταγή για φακές. Δεν θέλω να είναι κόκκινες, και ούτε σούπα. Σχετικά σφιχτές. Θέλουν μούλιασμα 2 ώρες όπως διάβασα στον μαμαλάκη; Αν είναι έτσι την κάτσαμε την βάρκα κανε φακορυζο
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 +1 στο φακορυζο!! Με λιγο λεμονι! Και για εγκυκλοπαιδικους σκοπους και μονο σιδηρο + βιτμινη C (λεμονι κατα προτιμηση) για καλυτερη απορροφηση του σιδηρου ποτε με γαλακτοκομικα γιατι μειωνει την απορροφηση του σιδηρου απο τον οργανισμο και επισης φακες με ρυζι (και γενικα οσπρια) τρωμε γιατι ενω εχουν πρωτεινες τα οσπρια εχουν ελλειψη αμινοξεων τα οποια τα παιρνουμε απο το ρυζι και με το συνδυασμο τους εχουμε ενα πληρες πρωτεινικο γευμα! 2
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εφτιαξα αυτο το φαγητο εχθες αλλα αντι για πιπερι καγιεν και παπρικα, εβαλα μπουκοβο (Δεν βρηκα τα δυο προηγουμενα στο σουπερ μαρκετ). Το θεμα ειναι οτι βγηκε πολυ καυτερο. Παρα πολυ ομως. Οταν μπορω να διακρινω αλλη γευση ειναι πολυ ωραιο και δεν θελω να το πεταξω γιατι οντως φαινεται πολυ καλο. Μπορω να το διορθωσω καπως; Αν εχω γιαουρτι στο πλαι και τρωω παραλληλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα