Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρόνια με τόνο; Πρώτη φορά το ακούω. Για ρίξτε μια εύκολη συνταγή στα γρήγορα.

ναι βγαίνουν ωραία! Εύκολη είναι να ρίξεις τον τόνο σε σάλτσα ντομάτας, ακόμα πιο εύκολη να ρίξεις μια τονοσαλάτα μέσα στα μακαρόνια :-)  (και σκέτο τόνο μπορείς). Πιο εύκολο δεν έχει, πάρε delivery :P

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφτιαξα μόνη μου πρώτη φορά γεμιστά και πέτυχαν ^_^ ήθελα απλά να μοιραστώ την χαρά μου, για μένα όλα τα φαγητά έχουν DC τουλάχιστον 17.

• Like 2
Δημοσ.

Έφτιαξα μόνη μου πρώτη φορά γεμιστά και πέτυχαν ^_^ ήθελα απλά να μοιραστώ την χαρά μου, για μένα όλα τα φαγητά έχουν DC τουλάχιστον 17.

τι ειναι αυτο;

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά αλλά γαμώτο πρέπει να δω πρώτα την εκτέλεση live μια φορά και μετά να το κάνω. Δεν έχω την εμπειρία να τα δω από συνταγή και να μου βγούνε.

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά αλλά γαμώτο πρέπει να δω πρώτα την εκτέλεση live μια φορά και μετά να το κάνω. Δεν έχω την εμπειρία να τα δω από συνταγή και να μου βγούνε.

Τα μακαρόνια με τόνο και η στραπατσάδα είναι εύκολα, δεν γίνεται να μην τα πετύχεις (ή να τα κάνεις τόσο χάλια που να μην τρόγωνταιτουλάχιστον...)

Δημοσ.

έλα εδώ είσαι βόζι και σε βίντεο

προσπέρασε τα πρώτα λεπτά (γιατί θα πάρεις έτοιμη τριμμένη τομάτα)

Δεν κλέβουμε, να την τρίψει στο χέρι τη ντομάτα!

Δημοσ.

Άντε κι εις ανώτερα! :P (σουτζουκάκια πχ)

• Like 1
Δημοσ.

Άντε κι εις ανώτερα! :P (σουτζουκάκια πχ)

Thanks!

Σε πρόλαβα, προχθές είχα κάνει τα σουτζουκάκια γιαουρτλού της Μπαρμπαρίγου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μια γαματη φαση που ειχα δοκιμασει για μακαρονια με τονο (αν και οταν βαριεμαι απλα βραζω μακαρονια, πεταω τονο και μαγιονεζα και τρωω) ειχε ως εξης:

Βραζεις μακαρονια

Τριβεις ντοματα χειροκινητα. Ναι με το χερι.

Κοβεις φρεσκο κρεμμυδακι. Ή οχι φρεσκο, το κανονικο, whatever και τα δυο τρωγονται (ειμαι σιγουρος πως οι σεφ του φορουμ θα θελουν να με ανασκολοπισουν τωρα :lol: )

Βαζεις λιγο ανιθο.

Αλατι. 

Πιπερι.

Τονο. 

Μαγιονεζα.

Μου το ειχαν σερβιρει σε φαση σαλατας ζυμαρικων (οπου απλα βαζεις πενες, τις κρυωνεις και ανακατευεις τα υλικα), αλλα το δοκιμασα και με αλλα ζυμαρικα και ειναι ωραιο γευμα και σχετικα ελαφρυ. Αρκει να μην του δωσεις να καταλαβει με τη μαγιονεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι ισως εθισμενος στα μακαρονια με τονο. Τα εμαθα μεσα απο την εκπομπη του Chef John και φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα το μηνα! Η συνταγη ειναι αυτη εδω:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...