zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μακαρόνια με τόνο; Πρώτη φορά το ακούω. Για ρίξτε μια εύκολη συνταγή στα γρήγορα. ναι βγαίνουν ωραία! Εύκολη είναι να ρίξεις τον τόνο σε σάλτσα ντομάτας, ακόμα πιο εύκολη να ρίξεις μια τονοσαλάτα μέσα στα μακαρόνια (και σκέτο τόνο μπορείς). Πιο εύκολο δεν έχει, πάρε delivery
Valerie_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Βόζι τώρα για το καλοκαίρι είναι ωραία και η στραπατσάδα. 1
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Έφτιαξα μόνη μου πρώτη φορά γεμιστά και πέτυχαν ήθελα απλά να μοιραστώ την χαρά μου, για μένα όλα τα φαγητά έχουν DC τουλάχιστον 17. 2
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Έφτιαξα μόνη μου πρώτη φορά γεμιστά και πέτυχαν ήθελα απλά να μοιραστώ την χαρά μου, για μένα όλα τα φαγητά έχουν DC τουλάχιστον 17. τι ειναι αυτο;
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ωραία όλα αυτά αλλά γαμώτο πρέπει να δω πρώτα την εκτέλεση live μια φορά και μετά να το κάνω. Δεν έχω την εμπειρία να τα δω από συνταγή και να μου βγούνε.
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ωραία όλα αυτά αλλά γαμώτο πρέπει να δω πρώτα την εκτέλεση live μια φορά και μετά να το κάνω. Δεν έχω την εμπειρία να τα δω από συνταγή και να μου βγούνε. Τα μακαρόνια με τόνο και η στραπατσάδα είναι εύκολα, δεν γίνεται να μην τα πετύχεις (ή να τα κάνεις τόσο χάλια που να μην τρόγωνταιτουλάχιστον...)
Valerie_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 έλα εδώ είσαι βόζι και σε βίντεο προσπέρασε τα πρώτα λεπτά (γιατί θα πάρεις έτοιμη τριμμένη τομάτα) 1
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 έλα εδώ είσαι βόζι και σε βίντεο προσπέρασε τα πρώτα λεπτά (γιατί θα πάρεις έτοιμη τριμμένη τομάτα) Δεν κλέβουμε, να την τρίψει στο χέρι τη ντομάτα!
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ε θα το δοκιμάσω ρε. Έτσι για το γαμώτο και ας μην μου βγει. Άλλη μέρα όμως.
Zaknafein Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Έφτιαξα μόνη μου πρώτη φορά γεμιστά και πέτυχαν ήθελα απλά να μοιραστώ την χαρά μου, για μένα όλα τα φαγητά έχουν DC τουλάχιστον 17. Άντε κι εις ανώτερα! (σουτζουκάκια πχ) 1
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Άντε κι εις ανώτερα! (σουτζουκάκια πχ) Thanks! Σε πρόλαβα, προχθές είχα κάνει τα σουτζουκάκια γιαουρτλού της Μπαρμπαρίγου. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μια γαματη φαση που ειχα δοκιμασει για μακαρονια με τονο (αν και οταν βαριεμαι απλα βραζω μακαρονια, πεταω τονο και μαγιονεζα και τρωω) ειχε ως εξης: Βραζεις μακαρονια Τριβεις ντοματα χειροκινητα. Ναι με το χερι. Κοβεις φρεσκο κρεμμυδακι. Ή οχι φρεσκο, το κανονικο, whatever και τα δυο τρωγονται (ειμαι σιγουρος πως οι σεφ του φορουμ θα θελουν να με ανασκολοπισουν τωρα ) Βαζεις λιγο ανιθο. Αλατι. Πιπερι. Τονο. Μαγιονεζα. Μου το ειχαν σερβιρει σε φαση σαλατας ζυμαρικων (οπου απλα βαζεις πενες, τις κρυωνεις και ανακατευεις τα υλικα), αλλα το δοκιμασα και με αλλα ζυμαρικα και ειναι ωραιο γευμα και σχετικα ελαφρυ. Αρκει να μην του δωσεις να καταλαβει με τη μαγιονεζα. 1
Getta Robo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ειμαι ισως εθισμενος στα μακαρονια με τονο. Τα εμαθα μεσα απο την εκπομπη του Chef John και φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα το μηνα! Η συνταγη ειναι αυτη εδω: 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα