therock Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αποριες. Βασικη. Πως διαλεγω πατατες. Ποσο νερο βαζω αναλογια και ποση ωρα βραζω τις πατατες Ποσο γαλα βραζω. Αυτα... Α και ο πουρες μολις ετοιμαστει ποσο κραταει στο ψυγειο?
itsgosu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 με τις πατάτες πρέπει να πειραματιστείς δυστηχώς γιατί ως γνωστό στην ελλάδα όλα τα κομματια κρεατος ίδια ειναι ολες οι πατάτες ίδιες ειναι.για αναλογίες εδώ:http://foodwishes.blogspot.gr/2013/11/ultimate-mashed-potatoes-not-your-every.html 1
Anorymous Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Θελω να κανω πουρε πατατας. Τα λεει καλα εδω? Τι πατατες να διαλεξω για να βγει. Λεει στο βιντεο να κοιταξω τις λιωμενες. εχω ενα ξερω πουρες χωρις μοσχοκαρυδο δεν γινεται!!! 1
itsgosu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 overkill το μοσχοκάρυδο στο πούρε. (γνώμη μου)tons of butter, good seasoning you are just fine 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 με 1000kg σαλάτα... ...αφιερωμένο στον Sellers 4
Getta Robo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 την τονοσαλατα πως την κανετε συνηθως ; Τα υλικα η τον τροπο παρασκευης της; Εγω βαζω βραστη πατατα, βραστο καλαμποκι, μαγιονεζα, ελαιολαδο και αυγα. Οταν εχω, βαζω και μαρουλι τυπου λολα.
gatokoritso Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 την τονοσαλατα πως την κανετε συνηθως ; μαρουλι,ξιδι,τονος,λαδι DONE.
Anorymous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Τα υλικα η τον τροπο παρασκευης της; Εγω βαζω βραστη πατατα, βραστο καλαμποκι, μαγιονεζα, ελαιολαδο και αυγα. Οταν εχω, βαζω και μαρουλι τυπου λολα. Αυτο +φρεσκο κρεμμυδακι που του παει τρελα. Αληθεια υπαρχει κανα σουπερμαρκετ που να εχει πεκαν ?
Geosim79 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 συνταγή για μανιταρόσουπα χωρίς κρέμα γάλακτος;
Getta Robo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αυτο +φρεσκο κρεμμυδακι που του παει τρελα. Αληθεια υπαρχει κανα σουπερμαρκετ που να εχει πεκαν ? Για το κρεμμυδι, εχω διαβασει πως το λευκο/γλυκο κρεμμυδι παει καλυτερα, αλλα δεν το βρισκω συχνα.. Πεκαν εχω παρει απο καταστηματα με βιολογικα προιοντα και ξηρους καρπους. Υποψην δεν ειναι καθολου φθηνο.
Anorymous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Για το κρεμμυδι, εχω διαβασει πως το λευκο/γλυκο κρεμμυδι παει καλυτερα, αλλα δεν το βρισκω συχνα.. Πεκαν εχω παρει απο καταστηματα με βιολογικα προιοντα και ξηρους καρπους. Υποψην δεν ειναι καθολου φθηνο. ξερω οτι ειναι πανακριβο αλλα εφαγα μια ταρτα με πεκαν και θελω να κανω και εγω μια τετοια, και το λευκο κρεμυδι καλλο αααα η μαμα μου εβαζε και ελιες καλαμον
Getta Robo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ξερω οτι ειναι πανακριβο αλλα εφαγα μια ταρτα με πεκαν και θελω να κανω και εγω μια τετοια, και το λευκο κρεμυδι καλλο αααα η μαμα μου εβαζε και ελιες καλαμον Και εγω εχω παρει και μου αρεσει πολυ, δεν εχω βρει σε προσιτη τιμη ομως Δυστηχως. Θα βαλω ενα δεντρο στο τελος για να εχω οσα χρειαζομαι! 2
Anorymous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και εγω εχω παρει και μου αρεσει πολυ, δεν εχω βρει σε προσιτη τιμη ομως Δυστηχως. Θα βαλω ενα δεντρο στο τελος για να εχω οσα χρειαζομαι! υπαρχουν πολλα βιντεο αν θες στο νετ, θημασε τιμη που ειχαν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα