Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποριες.

Βασικη. Πως διαλεγω πατατες.

Ποσο νερο βαζω αναλογια και ποση ωρα βραζω τις πατατες

Ποσο γαλα βραζω.

Αυτα...

Α και ο πουρες μολις ετοιμαστει ποσο κραταει στο ψυγειο?

Δημοσ.

με τις πατάτες πρέπει να πειραματιστείς δυστηχώς γιατί ως γνωστό στην ελλάδα όλα τα κομματια κρεατος ίδια ειναι ολες οι πατάτες ίδιες ειναι.

για αναλογίες εδώ:

http://foodwishes.blogspot.gr/2013/11/ultimate-mashed-potatoes-not-your-every.html

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να κανω πουρε πατατας. Τα λεει καλα εδω? Τι πατατες να διαλεξω για να βγει. Λεει στο βιντεο να κοιταξω τις λιωμενες.

εχω ενα ξερω πουρες χωρις μοσχοκαρυδο δεν γινεται!!!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την τονοσαλατα πως την κανετε συνηθως ;

Τα υλικα η τον τροπο παρασκευης της; Εγω βαζω βραστη πατατα, βραστο καλαμποκι, μαγιονεζα, ελαιολαδο και αυγα. Οταν εχω, βαζω και μαρουλι τυπου λολα.

Δημοσ.

Τα υλικα η τον τροπο παρασκευης της; Εγω βαζω βραστη πατατα, βραστο καλαμποκι, μαγιονεζα, ελαιολαδο και αυγα. Οταν εχω, βαζω και μαρουλι τυπου λολα.

Αυτο +φρεσκο κρεμμυδακι που του παει τρελα.

Αληθεια υπαρχει κανα σουπερμαρκετ που να εχει πεκαν ?

Δημοσ.

Αυτο +φρεσκο κρεμμυδακι που του παει τρελα.

Αληθεια υπαρχει κανα σουπερμαρκετ που να εχει πεκαν ?

Για το κρεμμυδι, εχω διαβασει πως το λευκο/γλυκο κρεμμυδι παει καλυτερα, αλλα δεν το βρισκω συχνα..

Πεκαν εχω παρει απο καταστηματα με βιολογικα προιοντα και ξηρους καρπους. Υποψην δεν ειναι καθολου φθηνο.

Δημοσ.

Για το κρεμμυδι, εχω διαβασει πως το λευκο/γλυκο κρεμμυδι παει καλυτερα, αλλα δεν το βρισκω συχνα..

Πεκαν εχω παρει απο καταστηματα με βιολογικα προιοντα και ξηρους καρπους. Υποψην δεν ειναι καθολου φθηνο.

ξερω οτι ειναι πανακριβο αλλα εφαγα μια ταρτα με πεκαν και θελω να κανω και εγω μια τετοια, και το λευκο κρεμυδι καλλο αααα η μαμα μου εβαζε και ελιες καλαμον :)

Δημοσ.

ξερω οτι ειναι πανακριβο αλλα εφαγα μια ταρτα με πεκαν και θελω να κανω και εγω μια τετοια, και το λευκο κρεμυδι καλλο αααα η μαμα μου εβαζε και ελιες καλαμον :)

Και εγω εχω παρει και μου αρεσει πολυ, δεν εχω βρει σε προσιτη τιμη ομως Δυστηχως. Θα βαλω ενα δεντρο στο τελος για να εχω οσα χρειαζομαι!

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω εχω παρει και μου αρεσει πολυ, δεν εχω βρει σε προσιτη τιμη ομως Δυστηχως. Θα βαλω ενα δεντρο στο τελος για να εχω οσα χρειαζομαι!

υπαρχουν πολλα βιντεο αν θες στο νετ, θημασε τιμη που ειχαν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...