Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα ρωταω τι συστατικα χρησιμοποιουνε στην    κρεπα...;;;;;;


 


τα συστατικα  οι κρεπερι απο που τις προμυθευουνε; και τι ακριβως  βαζουνε μεσα΄΄΄΄;;;


 


μπόρειτε να με  βοηθησετε σας παρακαλω;;;


 


θελω να πω  απο που προμυθεουνε  οι κρεπερι  τα συστατικα;;;;;


 


απλα  η  κοπελα μου θελει να κανει κρεπα με σοκολατα αλλα  θελει να την κανει με τα ιδια συστικα και πιτα  που χρησιμοποιυνε τα μαγαζια με κρεπερι..


 


 


μια  φορα ειχε παει σε ενα  μαγαζι με κρεπερι και ειχε ρωτησει  τι συστικα  βαζουνε στις πιτες    και δεν τις  ειπανε  γιατι λενε οτι εινε τα μυστικα του επαγγελματος....


 


μπορει  καπιος να με  βοηθησει σας παρακαλω;;;


 


τι συστατικα βαζουνε στις  πιτες;;; εννοω για τις κρεπες με σοκολατα..


 


θελω  να πω  οι κρεπερι  πως τις  φτιαχνουνε;;


 


τι ακριβως βαζουνε μεσα..;;


  • Super Moderators
Δημοσ.

 

απλα ρωταω τι συστατικα χρησιμοποιουνε στην    κρεπα...;;;;;;

 

τα συστατικα  οι κρεπερι απο που τις προμυθευουνε; και τι ακριβως  βαζουνε μεσα΄΄΄΄;;;

 

μπόρειτε να με  βοηθησετε σας παρακαλω;;;

 

θελω να πω  απο που προμυθεουνε  οι κρεπερι  τα συστατικα;;;;;

 

απλα  η  κοπελα μου θελει να κανει κρεπα με σοκολατα αλλα  θελει να την κανει με τα ιδια συστικα και πιτα  που χρησιμοποιυνε τα μαγαζια με κρεπερι..

 

 

μια  φορα ειχε παει σε ενα  μαγαζι με κρεπερι και ειχε ρωτησει  τι συστικα  βαζουνε στις πιτες    και δεν τις  ειπανε  γιατι λενε οτι εινε τα μυστικα του επαγγελματος....

 

μπορει  καπιος να με  βοηθησει σας παρακαλω;;;

 

τι συστατικα βαζουνε στις  πιτες;;; εννοω για τις κρεπες με σοκολατα..

 

θελω  να πω  οι κρεπερι  πως τις  φτιαχνουνε;;

 

τι ακριβως βαζουνε μεσα..;;

 

 

Εγώ λέω να πας να πάρεις 2 κρέπες που σας αρέσουν απο ένα μαγαζί και να τις πας στην κοπελιά. Έτσι θα είμαστε όλοι μας ...χαρούμενοι!  B)

 

Εναλλακτικά, αντί για κρέπα της αγοράζεις ...μπουγάτσα για να νιώσει και σαν στο σπίτι της! (μη με ρωτήσετε, ένας καλός mod πρέπει να γνωρίζει τα πάντα)  :P

  • Like 2
Δημοσ.

Ναι γιατί καίγονται τα άλλα συστατικά που έχει μέσα από το γάλα κλπ. Υπάρχει τρόπος που παίρνεις το καθαρό βούτυρο που βγαίνει όπως το χρώμα του λαδιού και δεν καίγεται (κλαριφιέ). Χάνεις όμως περίπου το 1/5 της αρχικής ποσότητας. Ζεσταίνεις το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και μόλις αρχίσει να αφρίζει, περιμένεις λίγο ακόμη να πέσει ο αφρός και μετά σβήνεις τη φωτιά και το αφήνεις να αρχίσει να κρυώνει. Πάνω πάνω θα μείνει ο αφρός και κατάλοιπα απο τις πρωτεϊνες του γάλακτος, στη μέση το κίτρινο υγρό που θέλουμε και στον πάτο τα στερεά κατάλοιπα του γάλακτος. Μαζεύεις το πάνω με ένα κουτάλι και σουρώνεις το υπόλοιπο (με πολύ λεπτή σίτα ή γάζα) και έχεις το ...μαγικό ζουμί για τηγάνισμα που δεν καίγεται και δεν μαυρίζει. Αυτό το κρατάς στο ψυγείο μέχρι και για 6 μήνες (στερεοποιείται πάλι όταν κρυώσει).

 

:)

 

 

οπως τα λες επισης υπαρχει και το βουτυρο νουαζετ το οποιο εχει περιπου την ιδια διαδικασία, για καθε μερα παντως εγω εχω το βιτάμ culinesse το οποιο το βρισκω πολυ βολικο.

  • Super Moderators
Δημοσ.

οπως τα λες επισης υπαρχει και το βουτυρο νουαζετ το οποιο εχει περιπου την ιδια διαδικασία, για καθε μερα παντως εγω εχω το βιτάμ culinesse το οποιο το βρισκω πολυ βολικο.

 

Αυτό όμως δεν είναι βούτυρο είναι σα να ζεσταίνεις ...ηλιέλαιο! :P

  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό όμως δεν είναι βούτυρο είναι σα να ζεσταίνεις ...ηλιέλαιο! :P

 

σαν γευση παντως ειναι ωραιο το βαζω πολυ συχνα σε μακαρονια και ρυζι

Δημοσ.

οπως τα λες επισης υπαρχει και το βουτυρο νουαζετ το οποιο εχει περιπου την ιδια διαδικασία, για καθε μερα παντως εγω εχω το βιτάμ culinesse το οποιο το βρισκω πολυ βολικο.

Γαστρονόμος ο Anorymous!  :D Υπέροχο άρωμα το βούτυρο νουαζέτ. 

  • Like 1
Δημοσ.

13533010_10210294663026328_4802575432447

καλή γραμμη τα dp, η λαβή τους είναι λίγο άβολη για μένα. Εβαλά βέβαια τον "μαχαιρά" να στρογγυλέψει/μικρύνει τη λαβή στο τέλος της. Καλοφόρετο :P

  • Like 1
Δημοσ.

evabb, τη ζήτησες από λάθος άτομο τη sauce καραμέλας..  :P Είχα κάνει πολύ μικρότερη ποσότητα για δοκιμή. Με σωστές αναγωγές φτιάχνεις όση χρειάζεσαι. 

 

Για πείτε! Το καλοκαίρι είναι υπέροχη εποχή για τσουρέκι αφού με τόση ζέστη ο χρόνος για το φούσκωμα είναι σημαντικά μικρότερος. Να τους έβαζα καμιά μαρμελάδα για γέμιση; Το έχει δοκιμάσει κανείς; 

  • Like 1
Δημοσ.

evabb, τη ζήτησες από λάθος άτομο τη sauce καραμέλας..  :P Είχα κάνει πολύ μικρότερη ποσότητα για δοκιμή. Με σωστές αναγωγές φτιάχνεις όση χρειάζεσαι. 

 

Για πείτε! Το καλοκαίρι είναι υπέροχη εποχή για τσουρέκι αφού με τόση ζέστη ο χρόνος για το φούσκωμα είναι σημαντικά μικρότερος. Να τους έβαζα καμιά μαρμελάδα για γέμιση; Το έχει δοκιμάσει κανείς; 

 

ευχαριστω και σορρυ που σε μπερδεψα :-)

Δημοσ.

Θελω γνωμη για ασπραδια σε μικροκυματων. Βολευει γιατι δε θελει λαδια, δε πλενω μετα τηγανια δε θελει. Ευκολο και γρηγορο ξεπεταμα. Ποσες οι πιθανοτητες ομως να ψοφησεις

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...