evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ωραιο φαινεται !! Εριξες τπτ περιεργο μεσα η τα κλασσικα;;Εριξες καθολου ζωμο η σκετο νερο ;; Δαφνοφυλλο δεν βλεπω,καλο αυτο !! μπα κλασσικα πραματα, αλατι, πιπερι,ριγανη και λεμονι. σκετο νερο εβαλα και αλευρι για να δεσει η σαλτσα. δαφνοφυλλο δεν βαζω σε γενικες γραμμες. στον κιμα για τα μακαρονια βαζω αλλα εκει εχει κι αλλα πολλα μπαχαρικα οποτε γινεται ωραιο μειγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 μπα κλασσικα πραματα, αλατι, πιπερι,ριγανη και λεμονι. σκετο νερο εβαλα και αλευρι για να δεσει η σαλτσα. δαφνοφυλλο δεν βαζω σε γενικες γραμμες. στον κιμα για τα μακαρονια βαζω αλλα εκει εχει κι αλλα πολλα μπαχαρικα οποτε γινεται ωραιο μειγμα. Μια χαρα !! Και εγω δαφνοφυλλο δεν βαζω,μονο στις φακες σπαω μισο κ το ριχνω,πουθενα αλλου.. Οσο για την λευκη μους για να μην ρωταω στο αντιφιτνες κ κουραζει...Ειδα μια αλλη συνταγη χωρις ζελατινη αλλα ειχε την τριπλασια ποσοτητα κρεμας γαλακτος απο την λευκη σοκολατα,λες να πεζει ρολο η παραπανω κρεμα για να μπορει να ΄σταθει΄ ;;; Για το λεμονι που λες δεν το ηξερα καθολου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μια χαρα !! Και εγω δαφνοφυλλο δεν βαζω,μονο στις φακες σπαω μισο κ το ριχνω,πουθενα αλλου.. Οσο για την λευκη μους για να μην ρωταω στο αντιφιτνες κ κουραζει...Ειδα μια αλλη συνταγη χωρις ζελατινη αλλα ειχε την τριπλασια ποσοτητα κρεμας γαλακτος απο την λευκη σοκολατα,λες να πεζει ρολο η παραπανω κρεμα για να μπορει να ΄σταθει΄ ;;; Για το λεμονι που λες δεν το ηξερα καθολου!! σαφως και παιζει ρολο η περισσοτερη κρεμα γιατι στην ουσια θα την χτυπησεις μεχρι να γινει κατι σαν σαντιγι. το λεμονι σφιγγει τις κρεμες πχ για cheesecake χωρις ψησιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει και μια φυσική ζελατίνη; (αγάρ αγάρ νομίζω; ) Από τις εκπομπές μαγειρικής τη θυμάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει και μια φυσική ζελατίνη; (αγάρ αγάρ νομίζω; ) Από τις εκπομπές μαγειρικής τη θυμάμαι... γιατι η ζελατινη τι ειναι; απο το φεγγαρι; το αγαρ αγαρ ειναι απο φυκια και ειναι πιο δυνατο απο την ζελατινη και εχει διαφορα στο τροπο που χρησιμοποιειται αλλα κανει πανω κατω την ιδια δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 γιατι η ζελατινη τι ειναι; απο το φεγγαρι; το αγαρ αγαρ ειναι απο φυκια και ειναι πιο δυνατο απο την ζελατινη και εχει διαφορα στο τροπο που χρησιμοποιειται αλλα κανει πανω κατω την ιδια δουλεια. Ναι σόρυ, ήθελα να γράψω ότι δεν είναι ζωική, η άλλη ζελατίνη από κόκκαλα δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ναι σόρυ, ήθελα να γράψω ότι δεν είναι ζωική, η άλλη ζελατίνη από κόκκαλα δεν είναι; Πηκτικο μεσο ειναι. Υπαρχουν διαφορα αλλα προιοντα με αντιστοιχο αποτελεσμα, αγαρ αγαρ, γκουαρ, ξανθανη και αρκετα αλλα. Η ζελατινη ειναι η πιο κοινη στην Ελλαδα και η πιο διαδεδομενη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καμια καλη μαριναδα για χοιρινο (πανσετες/σουβλακι) στα καρβουνα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ριξτα μεσα σε ενα ταπερ με ξανθη μπυρα και αστα κανα 2-3 ωρες μεσα στο ψυγειο. Πιπερι στο ψησιμο και αλατι (ιμαλαιων) μονο οταν βγαινουν απο τη φωτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Οι βασεις σε ενα κεικ ειναι αλευρι αυγα βουτυρο ζαχαρη γαλα baking/αλατι Εκτος απο το baking soda, τι μας προσφερουν τα αλλα υλικα; Ας πουμε εχουμε ενα κλασικο 200γμ αλευρι 200γμ βουτυρο 200γμ γαλα 200γμ ζαχαρη 3 αυγα. πχ αν βαλουμε 300γμ βουτυρο αντι για 200γμ, τι θα επηρεαστει; Θα γινει πιο μαλακο; πιο αφρατο, πιο συμπυκνωμενο, πιο υγρο; Ομοιως και για τα υπολοιπα υλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ρίξε μια ματιά σε αυτό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 http://www.argiro.gr/Recipe/%CE%A0%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1 δεν εβαλα μαστιχα που λεει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Είσαι και νοικοκυρά. Τυχερός ο δικός σου ή και τα παιδιά σου αν έχεις. Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Όταν προλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 http://www.argiro.gr/Recipe/%CE%A0%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1 δεν εβαλα μαστιχα που λεει Για βιτρίνα τα έκανες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα