Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καλη μερια για οποιον τυχερο το απολαμβανει

 

Με 100-150 υπαρχει καποιο αξιοπιστο που να ναι δυνατο και να πλενεται ευκολα. Το προηγουμενο μεχρι και βουτηρο-ελαια επαιρνες απο ξηρους καρπους, και εκοβε παγο στη πρωτη σκαλα χωρις να διλαυθει.

 

Ξερψ δε θα βρω τετοιο σε αυτα τα χρηματα, ουτε προκειται ποτε να φτασω 500-600 ευρω για κατι τετοιο οποτε οτι καλυτερο θελω στα χρηματα μου

Δημοσ.

Δουλεύω ένα kitchen aid με λεπίδες, αυτό εδώ. Δεν σου λέω ότι είναι φθηνό, αλλά είναι τίμιο και θα κρατήσει και αρκετά χρόνια. Δίνουμε παραπάνω για κινητά που αλλάζουμε σε ένα με δύο χρόνια. Αλλιώς παίρνεις ένα multi για τα βασικά και δεν ξοδεύεσαι. Κάτι στη μέση που να κάνει δουλειά και να μην έχει καεί γρήγορα δεν έχει περάσει από τα χέρια μου. 

  • Like 1
Δημοσ.

Δε ξερω και παλι πολλα μου φαινονται. Εντυπωσιαστηκα με το παραπανω που τα κανει ολα πουρε και παλι μπορει καποιο αλλο ακομα και με 250-300 ευρω να ειμαι ειναι τοσο ικανο ισως

Δημοσ.

Και τα δύο λειτουργούν εξίσου καλά. Στο μπλέντερ αν δεν προσέξεις μπορεί να σου βγει πιο υδαρής (αν βάζεις γιαούρτι).   

Δημοσ.

Και τα δύο λειτουργούν εξίσου καλά. Στο μπλέντερ αν δεν προσέξεις μπορεί να σου βγει πιο υδαρής (αν βάζεις γιαούρτι).

βάζω γιαούρτι.
Δημοσ.

Κάνε τη με ό,τι προτιμάς τότε. Εγώ έκανα το εξής όταν βαριόμουν να παίζω με το πιρούνι: έβαζα τυρί και πιπεριά στο μπλέντερ και ανακάτευα το γιαούρτι εκτός. Την έφτιαχνα πάντα μια μέρα πριν. Όσο ωριμάζει, τόσο πιο ωραία γίνεται. 

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει να μην είναι εντελώς αλοιφή. Οποτε διαλύω το τυρί με το χέρι και πιρούνι. Πιπερια καυερη μαζί με λαδιβστο μουλτι να λιώσει. και ύστερα ανακατευω με το γιαούρτι. Λίγο πάπρικα για το χρωμα επίσης.

Δημοσ.

εγω εκανα μια συνταγη που βρηκα απο ιντερνετ εβαλα πιπερια φλωρινης και για να ειναι καυτερο μπουκοβο. τα χτυπησα ολα στο μπλεντερ αλλα εγινε αλοιφη. Σε ενα ειστιατοριο που ειχα παει δεν ηταν ετσι καταλαβαινες το τυρι στο στομα και ηταν πιο πηχτη 

Δημοσ.

εγω εκανα μια συνταγη που βρηκα απο ιντερνετ εβαλα πιπερια φλωρινης και για να ειναι καυτερο μπουκοβο. τα χτυπησα ολα στο μπλεντερ αλλα εγινε αλοιφη. Σε ενα ειστιατοριο που ειχα παει δεν ηταν ετσι καταλαβαινες το τυρι στο στομα και ηταν πιο πηχτη 

Καλά σε μαγαζιά αυτά τα είδη πολλές φορές είναι ετοιματζίδικα, οπότε δεν μπορείς να τα πετύχεις ακριβώς στο σπίτι.

Δημοσ.

Τυροκαυτερή που να μην είναι τελείως αλοιφή φτιάχνεις και σπίτι, εντάξει, δεν είναι τόσο δύσκολο. Απλώς δεν τα βάζεις όλα στο μπλέντερ.  :P

Δημοσ.

Έχω αναλάβει να κάνω για το Σάββατο σουβλάκια (καλαμάκια :Ρ) με λαχανικά, τυριά κλπ. Σε κάποια θα περάσω ντοματίνια με μικρά μοτσαρελάκια, σε άλλα κομμάτια τυρί και λουκάνικο, σε άλλα έλεγα κάνα ψητό λαχανικό. Για πείτε καμιά ιδέα για μερικά ακόμα.

  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχω αναλάβει να κάνω για το Σάββατο σουβλάκια (καλαμάκια :Ρ) με λαχανικά, τυριά κλπ. Σε κάποια θα περάσω ντοματίνια με μικρά μοτσαρελάκια, σε άλλα κομμάτια τυρί και λουκάνικο, σε άλλα έλεγα κάνα ψητό λαχανικό. Για πείτε καμιά ιδέα για μερικά ακόμα.

 

Τα μοτσαρελάκια θα εξαφανιστούν αν τα ψήσεις μαζί με το κρέας. Βάλε κάτι πιο ελαστικό σε τυρί (χαλούμι πχ). :)

 

Edit: τώρα κατάλαβα πως θα έχεις ξεχωριστά τα ντοματίνια με τη μοτσαρέλα και δεν θα παρεμβάλλονται ανάμεσα στο κρέας... :P

  • Like 1
Δημοσ.

Έχω αναλάβει να κάνω για το Σάββατο σουβλάκια (καλαμάκια :Ρ) με λαχανικά, τυριά κλπ. Σε κάποια θα περάσω ντοματίνια με μικρά μοτσαρελάκια, σε άλλα κομμάτια τυρί και λουκάνικο, σε άλλα έλεγα κάνα ψητό λαχανικό. Για πείτε καμιά ιδέα για μερικά ακόμα.

 

Πρόχειρα πρόχειρα μου 'ρχονται στο κεφάλι: κεφτεδάκια, πατατοκροκέτες, διάφορα τυριά, αγγουράκι, γεμιστές ελιές.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...