therock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Σε καλη μερια για οποιον τυχερο το απολαμβανει Με 100-150 υπαρχει καποιο αξιοπιστο που να ναι δυνατο και να πλενεται ευκολα. Το προηγουμενο μεχρι και βουτηρο-ελαια επαιρνες απο ξηρους καρπους, και εκοβε παγο στη πρωτη σκαλα χωρις να διλαυθει. Ξερψ δε θα βρω τετοιο σε αυτα τα χρηματα, ουτε προκειται ποτε να φτασω 500-600 ευρω για κατι τετοιο οποτε οτι καλυτερο θελω στα χρηματα μου
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δουλεύω ένα kitchen aid με λεπίδες, αυτό εδώ. Δεν σου λέω ότι είναι φθηνό, αλλά είναι τίμιο και θα κρατήσει και αρκετά χρόνια. Δίνουμε παραπάνω για κινητά που αλλάζουμε σε ένα με δύο χρόνια. Αλλιώς παίρνεις ένα multi για τα βασικά και δεν ξοδεύεσαι. Κάτι στη μέση που να κάνει δουλειά και να μην έχει καεί γρήγορα δεν έχει περάσει από τα χέρια μου. 1
therock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δε ξερω και παλι πολλα μου φαινονται. Εντυπωσιαστηκα με το παραπανω που τα κανει ολα πουρε και παλι μπορει καποιο αλλο ακομα και με 250-300 ευρω να ειμαι ειναι τοσο ικανο ισως
speedman_26 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 αμα κανετε τυροκαυτερη τι βαζετε σε μπλεντερ η με το πιρουνι ?
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Και τα δύο λειτουργούν εξίσου καλά. Στο μπλέντερ αν δεν προσέξεις μπορεί να σου βγει πιο υδαρής (αν βάζεις γιαούρτι).
speedman_26 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Και τα δύο λειτουργούν εξίσου καλά. Στο μπλέντερ αν δεν προσέξεις μπορεί να σου βγει πιο υδαρής (αν βάζεις γιαούρτι). βάζω γιαούρτι.
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Κάνε τη με ό,τι προτιμάς τότε. Εγώ έκανα το εξής όταν βαριόμουν να παίζω με το πιρούνι: έβαζα τυρί και πιπεριά στο μπλέντερ και ανακάτευα το γιαούρτι εκτός. Την έφτιαχνα πάντα μια μέρα πριν. Όσο ωριμάζει, τόσο πιο ωραία γίνεται.
StormGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εμένα μου αρέσει να μην είναι εντελώς αλοιφή. Οποτε διαλύω το τυρί με το χέρι και πιρούνι. Πιπερια καυερη μαζί με λαδιβστο μουλτι να λιώσει. και ύστερα ανακατευω με το γιαούρτι. Λίγο πάπρικα για το χρωμα επίσης.
speedman_26 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 εγω εκανα μια συνταγη που βρηκα απο ιντερνετ εβαλα πιπερια φλωρινης και για να ειναι καυτερο μπουκοβο. τα χτυπησα ολα στο μπλεντερ αλλα εγινε αλοιφη. Σε ενα ειστιατοριο που ειχα παει δεν ηταν ετσι καταλαβαινες το τυρι στο στομα και ηταν πιο πηχτη
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 εγω εκανα μια συνταγη που βρηκα απο ιντερνετ εβαλα πιπερια φλωρινης και για να ειναι καυτερο μπουκοβο. τα χτυπησα ολα στο μπλεντερ αλλα εγινε αλοιφη. Σε ενα ειστιατοριο που ειχα παει δεν ηταν ετσι καταλαβαινες το τυρι στο στομα και ηταν πιο πηχτη Καλά σε μαγαζιά αυτά τα είδη πολλές φορές είναι ετοιματζίδικα, οπότε δεν μπορείς να τα πετύχεις ακριβώς στο σπίτι.
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τυροκαυτερή που να μην είναι τελείως αλοιφή φτιάχνεις και σπίτι, εντάξει, δεν είναι τόσο δύσκολο. Απλώς δεν τα βάζεις όλα στο μπλέντερ.
katergaris79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Έχω αναλάβει να κάνω για το Σάββατο σουβλάκια (καλαμάκια :Ρ) με λαχανικά, τυριά κλπ. Σε κάποια θα περάσω ντοματίνια με μικρά μοτσαρελάκια, σε άλλα κομμάτια τυρί και λουκάνικο, σε άλλα έλεγα κάνα ψητό λαχανικό. Για πείτε καμιά ιδέα για μερικά ακόμα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Έχω αναλάβει να κάνω για το Σάββατο σουβλάκια (καλαμάκια :Ρ) με λαχανικά, τυριά κλπ. Σε κάποια θα περάσω ντοματίνια με μικρά μοτσαρελάκια, σε άλλα κομμάτια τυρί και λουκάνικο, σε άλλα έλεγα κάνα ψητό λαχανικό. Για πείτε καμιά ιδέα για μερικά ακόμα. Τα μοτσαρελάκια θα εξαφανιστούν αν τα ψήσεις μαζί με το κρέας. Βάλε κάτι πιο ελαστικό σε τυρί (χαλούμι πχ). Edit: τώρα κατάλαβα πως θα έχεις ξεχωριστά τα ντοματίνια με τη μοτσαρέλα και δεν θα παρεμβάλλονται ανάμεσα στο κρέας... 1
astrosunnefo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Έχω αναλάβει να κάνω για το Σάββατο σουβλάκια (καλαμάκια :Ρ) με λαχανικά, τυριά κλπ. Σε κάποια θα περάσω ντοματίνια με μικρά μοτσαρελάκια, σε άλλα κομμάτια τυρί και λουκάνικο, σε άλλα έλεγα κάνα ψητό λαχανικό. Για πείτε καμιά ιδέα για μερικά ακόμα. Πρόχειρα πρόχειρα μου 'ρχονται στο κεφάλι: κεφτεδάκια, πατατοκροκέτες, διάφορα τυριά, αγγουράκι, γεμιστές ελιές. 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πιπεριες, μανιταρια, κολοκυθια, σπαραγγια, κρεμμυδια κλπ. Ψαξε για japanese skewers, θα βρεις πάρα πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα