freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τούφα έδωσα παραγγελία στη μαγείρισσα για bigos, τις επομενες μέρες θα πέσουν φωτός
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Άμα είναι καλό το μπίγκος θα σε καλέσω στο γάμο
tehAllantin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ε, ναι. Δεν λέω κάτι συγκεκριμένο. Έλληνας αφεντικό με διάφορα άτομα προσωπικό ή και "οικογενειακή επιχείρηση" <--- ΜΑΚΡΥΑΑΑ
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ουτε να το διαβαζω δεν θελω... Γενικα με τους ελληνες μαγαζατορες/σεφ ανω των 40κατι ειχα ενα θεμα και κατι που εγινε οταν ημουν κατω το καλοκαιρι το επιβεβαιωσε.
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει κάνα κόλπο για να ξεφλουδίσουμε καλά και εύκολα τα κάστανα;
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 http://www.badgersett.com/info/chestnuts/peeling.html
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Α, εμεις που δε ξερουμε αγγλικα, δε θα φαμε καστανα
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ετσι. ουτε και σοκολατες γαλακτος γιατι θα πεθανεις.
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) εφτιαξα μπισκοτα σημερα, κουκις με ασπρη σοκολατα και πορτοκαλι. με βαση αυτη την συνταγη http://allrecipes.co...ies/Detail.aspx εκει που λεει change servings μπορειτε να μετατρεψετε τις μοναδες μετρησης σε γραμμαρια οπως και να αλλαξετε την ποσοτητα, εγω εφτιαξα την ποσοτητα για 20 μπισκοτα. εχου βγει καφετια λογο της μαυρης ζαχαρης κι οχι γιατι καηκαν. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2012 από evabb 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Soft cookies βγήκαν;
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που εφτιαξε γιουβαρελακια απο iberico... 1
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ετσι κι ετσι, στο κεντρο ειναι μαλακα, επισης εβαλα την μιση σοκολατα απ οτι λεει.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει κάνα κόλπο για να ξεφλουδίσουμε καλά και εύκολα τα κάστανα; Τα ψηνεις και αμεσωσ μετά τα βάζεις σε πλαστική σακούλα την οποία μετα κλεινεις. Κρατα τα έτσι 5 λεπτακια να ιδρωσουν κ εισαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα