evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 κακάο βάζει και η δκιάμ... Επίσης, τριμμένα ξηροκάρπια (φουντούκια ή καρύδια). Προτιμώ χωρίς... Επίσης, κονιάκ ή λικέρ. Προτιμώ κονιάκ. Και από πάνω ζάχαρη άχνη αντί για καρύδα. αυτο για την ζαχαρη αχνη το ειδα κι εγω σε καποιο σχολιο για την συνταγη. ειχα κανει παλιοτερα εναν κορμο με κακαο αλλα ηταν πολυ δυνατη η γευση και το ταραξα στην ζαχαρη για να μην πικριζει. δεν ειχα και την καλυτερη εμπειρια, ποτο εχω grand marnier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αμα σε προβληματιζει η κουβερτουρα, παρε με χαμηλη περιεκτικοτητα σε κακαο ή γαλακτος. Παντως νομιζω και ετσι μια χαρα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 τα μαρσμελοους είναι αυτά τα χαζά γλυκάκια που είναι σαν αφρολέξ με ζάχαρη; Τι τα θέλουν αυτά μέσα στον κορμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Θα παρω κουβερτουρα 48-50% μαλλον. τα μαρσμελοους είναι αυτά τα χαζά γλυκάκια που είναι σαν αφρολέξ με ζάχαρη; Τι τα θέλουν αυτά μέσα στον κορμό; για να μοιαζει με σαλαμι στην οψη. η αληθεια ουτε κι εμενα με ενθουσιαζουν σαν ιδεα οποτε πιθανως να μην τα βαλω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Βαλε μαρσμελοους, παιζει να δωσουν πολυ ωραια υφη στο γλυκο. http://www.youtube.com/watch?v=WxjlNl1gGFo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καμια συνταγη οχι πολυ πολυπλοκη-χρονοβορα και οχι πολλα εξοδα. Φοιτητης εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καμια συνταγη οχι πολυ πολυπλοκη-χρονοβορα και οχι πολλα εξοδα. Φοιτητης εδω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καμια συνταγη οχι πολυ πολυπλοκη-χρονοβορα και οχι πολλα εξοδα. Φοιτητης εδω. E πες μας τι σου αρεσει Ζυμαρικα, κοτοπουλο, οσπρια και χοιρινο συνηθως φτιαχνουν φθηνα και γρηγορα φαγητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τα παντα τρωω δοξα τον θεο εκτος απο φασολια,ρεβυθια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 http://foodwishes.blogspot.com και θα βρεις πολλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και αν θες πιο προχειροδουλειες δες αυτο το καναλι http://www.youtube.com/user/OnePotChefShow/videos?view=0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EBn62kj-BEA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WUrZku-WMlA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Βρήκα μια συνταγή για ένα γλυκό που λέγεται Banoffee. Σαν ιδέα (και σαν εικόνα ) το λάτρεψα. Θα επιχειρήσω να το κάνω, αλλά κολλάω σε ένα σημείο. Λέει ότι πρέπει να βράσω σε μέτρια φωτιά για 3 ώρες (!) ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα. Κάποιο λάθος υπάρχει εκεί, ή κατάλαβα εγώ κάτι λάθος. Άμα βράσω το γάλα για 3 ώρες δε θα εξατμιστεί μόνο αυτό αλλά και η κατσαρόλα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 ποσο ειναι το ενα κουτι; επισης 3 ωρες; σοβαρα τωρα; για δωσε συνταγη να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα