Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κακάο βάζει και η δκιάμ...

Επίσης, τριμμένα ξηροκάρπια (φουντούκια ή καρύδια). Προτιμώ χωρίς...

Επίσης, κονιάκ ή λικέρ. Προτιμώ κονιάκ.

Και από πάνω ζάχαρη άχνη αντί για καρύδα.

 

αυτο για την ζαχαρη αχνη το ειδα κι εγω σε καποιο σχολιο για την συνταγη.

 

ειχα κανει παλιοτερα εναν κορμο με κακαο αλλα ηταν πολυ δυνατη η γευση και το ταραξα στην ζαχαρη για να μην πικριζει. δεν ειχα και την καλυτερη εμπειρια,

 

ποτο εχω grand marnier

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα παρω κουβερτουρα 48-50% μαλλον.

 

τα μαρσμελοους είναι αυτά τα χαζά γλυκάκια που είναι σαν αφρολέξ με ζάχαρη; Τι τα θέλουν αυτά μέσα στον κορμό;

 

για να μοιαζει με σαλαμι στην οψη. η αληθεια ουτε κι εμενα με ενθουσιαζουν σαν ιδεα οποτε πιθανως να μην τα βαλω,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια καμια συνταγη οχι πολυ πολυπλοκη-χρονοβορα και οχι πολλα εξοδα.

Φοιτητης εδω.

 

E πες μας τι σου αρεσει

Ζυμαρικα, κοτοπουλο, οσπρια και χοιρινο συνηθως φτιαχνουν φθηνα και γρηγορα φαγητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκα μια συνταγή για ένα γλυκό που λέγεται Banoffee. Σαν ιδέα (και σαν εικόνα :P) το λάτρεψα. Θα επιχειρήσω να το κάνω, αλλά κολλάω σε ένα σημείο. Λέει ότι πρέπει να βράσω σε μέτρια φωτιά για 3 ώρες (!) ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα. Κάποιο λάθος υπάρχει εκεί, ή κατάλαβα εγώ κάτι λάθος. Άμα βράσω το γάλα για 3 ώρες δε θα εξατμιστεί μόνο αυτό αλλά και η κατσαρόλα μαζί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...