Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Να σε παντρευτώ; Θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου τρώμε βραστά λαχανικά, σαλάτες, κρέας ψητό στο γκριλ, καμιά πατάτα στο φούρνο, γιαούρτι, φρούτα και τοστ! Χαχα. 1
Highlander Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου τρώμε βραστά λαχανικά, σαλάτες, κρέας ψητό στο γκριλ, καμιά πατάτα στο φούρνο, γιαούρτι, φρούτα και τοστ! Χαχα. Μια χαρά είναι τα παραπάνω. Αν επιτρεπόταν η διγαμία στην Ελλάδα σε παντρευόμουν και εγώ 1
saleit Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου τρώμε βραστά λαχανικά, σαλάτες, κρέας ψητό στο γκριλ, καμιά πατάτα στο φούρνο, γιαούρτι, φρούτα και τοστ! Χαχα. Τέλεια. Παντρειά με ιεροτελεστεία στην Κουζίνα! Θα κάνουμε Κρέπες, και θα φάμε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Νέα σαλάτα καλοκαιρινή: Υλικά - Πατζάρια βρασμένα/ψημένα (υπάρχουν και έτοιμα στα ψυγεία των super market εκεί που είναι τα λαχανικά) - Φράουλες - Φρέσκο κρεμμυδάκι - Φρέσκος δυόσμος - Κατσικίσιο τυρί (κορμός) - Κρέμα μπαλσαμικου με μέλι (ή και σκέτη) - Λάιμ - Αλάτι / πιπέρι Εκτέλεση: 1. Κόβετε σε μικρά κυβάκια τα πατζάρια και τις φράουλες, όχι μεγαλύτερα από 1cm φροντίζοντας τα πατζάρια να είναι λίγο περισσότερα από τις φράουλες και τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ. 2. Ψιλοκόβετε το πράσινο μέρος από τα κρεμμυδάκια (περίπου 2-3) και τα ρίχνετε και αυτά μέσα. 3. Ψιλοκόβετε το φρέσκο δυόσμο και το πετάτε και αυτό μέσα. 4. Βάζετε περίπου 1 κουταλιά της σούπας από το μπαλσαμικο (προσαρμόζετε την ποσότητα ανάλογα τα γούστα σας και την ποσότητα). 4. Βάζετε το χυμό από περίπου μισό λάιμ. 5. Ανακατεύετε καλά και το βάζετε στο ψυγείο για καμιά ωρίτσα. 6. Πριν το σερβίρετε, θρυμματίζετε μέσα το κατσικίσιο τυρί με το χέρι, χωρίς να το παρακάνετε στην ποσότητα (υπολογίστε μια ροδέλα 2 εκατοστών το πολύ, για μια ποσότητα σαλάτας 2 ατόμων). 7. Τρίβετε λίγο αλάτι (έχει τυρί δεν θέλει πολύ) και φρέσκο πιπέρι και τα ανακατεύετε απαλά. Το σερβίρετε όπως θέλετε. Για πιο ...gourmed καταστάσεις, μπορείτε να τη "χτίσετε" μέσα σε τσέρκι σε ένα μεγάλο πιάτο, στο οποίο θα υπάρχει και το κυρίως φαγητό. Ταιριάζει προφανώς σε "απαλές" γεύσεις όπως με κοτόπουλο, ψαρονέφρι, φιλέτο, κλπ. Δεν είναι σαλάτα με την οποία θα γεμίσετε ένα τεράστιο πιάτο όπως στη χωριάτικη και δεν είναι και για ...χόρταση! Φωτό δεν έχω γιατί σκέφτηκα να το βάλω εδώ αφού την έφαγα... PS: Όποιος τολμήσει να χλευάσει τις φράουλες στη σαλάτα, δεν θέλω να τον ξέρω... 4
astrosunnefo Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μόνο και μόνο για τις φράουλες, θα σου βάλω ένα 9/10. Και τώρα μπορείς να με βάλεις ελεύθερα στην ignore list σου. χαχα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μόνο και μόνο για τις φράουλες, θα σου βάλω ένα 9/10. Και τώρα μπορείς να με βάλεις ελεύθερα στην ignore list σου. χαχα Πιο μέσα στο καλοκαίρι θα βάλω και αυτή με το πεπόνι και το προσούτο! 3
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Νέα σαλάτα καλοκαιρινή: Υλικά - Πατζάρια βρασμένα/ψημένα (υπάρχουν και έτοιμα στα ψυγεία των super market εκεί που είναι τα λαχανικά) .. Λοιπον αν ελειπε το main (?) ingredient παιζει να το δοκιμαζα, αλλα πατζαρια δεν... Κριμα γιατι ακουγεται ωραια φαση η φραουλα. Με τι θα μπορουσα να το αντικαταστησω το πατζαρι?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Λοιπον αν ελειπε το main (?) ingredient παιζει να το δοκιμαζα, αλλα πατζαρια δεν... Κριμα γιατι ακουγεται ωραια φαση η φραουλα. Με τι θα μπορουσα να το αντικαταστησω το πατζαρι? Χμ. Δεν θες κάτι έντονο πάντως. Μπορείς να κάνεις και πράσινη σαλάτα πάλι με φράουλες, κατσικίσιο, μπαλσαμικο και κάνα καρύδι ή άλλο ξηρό καρπό. 2
speedman_26 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Απορία είχα πάρει ένα vaeni Rose και είχε ωραίο χρώμα. Σε άσκο ήταν. Σήμερα πήρα ένα οινοχοος ροζέ και βλέπω έχει πιο ανοιχτό χρώμα. Πότε ένα ροζέ είναι καλό με έντονο χρώμα ή όχι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Απορία είχα πάρει ένα vaeni Rose και είχε ωραίο χρώμα. Σε άσκο ήταν. Σήμερα πήρα ένα οινοχοος ροζέ και βλέπω έχει πιο ανοιχτό χρώμα. Πότε ένα ροζέ είναι καλό με έντονο χρώμα ή όχι; Τίποτα από τα 2. Η ποικιλία και η οινοποίηση δίνουν τα αρώματα και τη γεύση. Υπάρχουν ροζέ έντονα που είναι αηδία και άλλα με χρώμα κρεμμυδί που είναι υπέροχα και το ανάποδο επίσης.
speedman_26 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τίποτα από τα 2. Η ποικιλία και η οινοποίηση δίνουν τα αρώματα και τη γεύση. Υπάρχουν ροζέ έντονα που είναι αηδία και άλλα με χρώμα κρεμμυδί που είναι υπέροχα και το ανάποδο επίσης. Έχεις δοκιμάσει άσκο οινοχοος σε ροζέ; Από κτημα λαφαζανη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Έχεις δοκιμάσει άσκο οινοχοος σε ροζέ; Από κτημα λαφαζανη Σπάνια πίνω κρασί από ασκό. Συνήθως όταν είμαι σε καμια ταβέρνα μόνο, που το χύμα τους είναι τις περισσότερες φορές σε ασκό. Δεν θα βρεις εύκολα καλό κρασί σε ασκό και αν τελικά βρεις θα διαπιστώσεις πως η γεύση του δεν θα είναι σταθερη.
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Θέλω να φτιάξω μια τούρτα. Δεν ξέρω τι τούρτα, δεν με νοιάζει τόσο η γεύση, αυτή θα τη βρω. Με νοιάζει να έχω σωστές συνταγές για παντεσπάνι και την κρέμα που θα τη γεμίσω. Υπάρχει κάτι να μοιραστείτε;
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Με ειχαν ταΐσει μια τούρτα με τριμμένη καραμέλα, μια γαμάτη. Μετά τσακωθήκαμε και δεν επαναλήφθηκε. Δεν ξέρω συνταγή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα