Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Να πας να ζητήσεις συγγνώμη και να μου φέρεις τη συνταγή! 2
speedman_26 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Σπάνια πίνω κρασί από ασκό. Συνήθως όταν είμαι σε καμια ταβέρνα μόνο, που το χύμα τους είναι τις περισσότερες φορές σε ασκό. Δεν θα βρεις εύκολα καλό κρασί σε ασκό και αν τελικά βρεις θα διαπιστώσεις πως η γεύση του δεν θα είναι σταθερη. ΤΑΒΕΡΝΑ έχω και ρωτάω. Δύσκολο να βρεις κάτι καλό. Έχω ακούσει ότι οι ασκοι ζιτσας έχουν καλό κρασί. Αλλά η κάβα που παίρνω δεν έχει. Πριν είχα λημνος αλλά είναι κάπως ακριβά
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Να πας να ζητήσεις συγγνώμη και να μου φέρεις τη συνταγή!Μπα... Θα δω όμως μήπως βάλω άλλον και ζητήσει τη συνταγή. Θέλει χρόνο αυτό.
Getta Robo Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Θέλω να φτιάξω μια τούρτα. Δεν ξέρω τι τούρτα, δεν με νοιάζει τόσο η γεύση, αυτή θα τη βρω. Με νοιάζει να έχω σωστές συνταγές για παντεσπάνι και την κρέμα που θα τη γεμίσω. Υπάρχει κάτι να μοιραστείτε; Δοκιμασε με ζαχαρη απο καρυδα, εχει γευση σχεδον σαν καραμελα. Θα παρεις εντελως διαφορετικο αποτελεσμα απο τα συνηθισμένα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 ΤΑΒΕΡΝΑ έχω και ρωτάω. Δύσκολο να βρεις κάτι καλό. Έχω ακούσει ότι οι ασκοι ζιτσας έχουν καλό κρασί. Αλλά η κάβα που παίρνω δεν έχει. Πριν είχα λημνος αλλά είναι κάπως ακριβά Α οκ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελες. Μέχρι τώρα και σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, τα καλύτερα κρασιά σε ασκό τα δοκίμασα από εδώ: http://www.winerymonsieurnicolas.gr (πατρίδα βλέπεις...). Βγάζει λευκό, ροζέ και κόκκινο (αυτό ειδικά είναι το καλύτερο και αποτελείται από syrah). Αν θυμάμαι καλά κοστίζουν περιπου 7 ευρώ το ένα και περιέχουν 1,5λιτρα. Και σε αυτά όμως κατά καιρούς οι γεύσεις δεν είναι ιδιες από ασκό σε ασκό...
speedman_26 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Κάτι άλλο τα μισκο που παίρνω τα μακαρόνια νο6 σε Barilla τι νούμερο αντίστιχοι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Κάτι άλλο τα μισκο που παίρνω τα μακαρόνια νο6 σε Barilla τι νούμερο αντίστιχοι Χάλια τα Barilla χάλια και τα Μισκο...
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Χάλια τα Barilla Ωπ για δωσε εναλλακτικη γιατι αυτα παιρνω και δεν μου φαινονται ασχημα. Ακομα και τα ολικης τους δλδ.
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ολικής ωραίο ζυμαρικό έχει για τα γούστα μου η Μέλισσα. Τέτοια έφαγα το μεσημέρι με ελαφριά σάλτσα ντομάτας και τόνου. Από τα αγαπημένα μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ωπ για δωσε εναλλακτικη γιατι αυτα παιρνω και δεν μου φαινονται ασχημα. Ακομα και τα ολικης τους δλδ.Από μέλισσα σχετικά καλά τα "χρυσή επιλογή". Από τα αγαπημένα μου είναι τα de cecco. Ψάχνω όμως και σε περίεργα παντοπωλεία διάφορα παραδοσιακά που έχουν ενδιαφέρον (με τσίλι, τρούφα, κλπ). Τα ολικής ειναι συνήθως σκέτη κοροϊδία (όπως και τα προϊόντα "χωρίς γλουτένη"). Το προσωπικό μου κριτήριο είναι ο σταθερός χρόνος βρασμού. Να μη γράφουν πχ 9 έως 12 λεπτά αλλά να λένε ξεκάθαρα "τόσα λεπτά για Αλ ντεντε και τόσα για normal". 1
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα χωρίς γλουτένη, πρέπει να είναι χωρίς γλουτένη. Στο λέω που έχω ανιψιά με κοιλιοκάκη. Αν λέει glouten free και δεν είναι, πιθανόν μπορείς να τους πάρεις τα σώβρακα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα χωρίς γλουτένη, πρέπει να είναι χωρίς γλουτένη. Στο λέω που έχω ανιψιά με κοιλιοκάκη. Αν λέει glouten free και δεν είναι, πιθανόν μπορείς να τους πάρεις τα σώβρακα. Ναι δεν το έγραψα αναλυτικά. Για κάποιον που έχει πρόβλημα ναι. Αναφέρομαι στην κοροϊδία "φάτε πιο υγιεινά με προϊόντα χωρίς γλουτένη". Η κανονική κοροϊδία είναι στα ολικής αν δεις την αναλογία στα συστατικά τους.
Getta Robo Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα ολικής ειναι συνήθως σκέτη κοροϊδία (όπως και τα προϊόντα "χωρίς γλουτένη"). Ολικης δεν ειναι απαραιτητο να μην περιεχουν γλουτενη. Το αντιθετο, τα περισσοτερα εχουν καποιο ποσοστο. Τωρα για τα χωρις γλουτενη, οντως κανονικα δεν πρεπει να περιεχουν γλουτενη, αλλα φυσικα μπορει να εχουν αλλα 666 προσθετα που μπορει να τα καθιστουν πολυ χειροτερα. Απαγορευεται να πουλας προιον με σημανση χωρις γλουτενη, ενω περιεχει. Μου ελεγε καταστηματαρχης οπου παιρνω σπιτικα μακαρονια απο δικοκκο σιταρι, πως υπηρχε μικρος παραγωγος πριν λιγα χρονια οπου εφτιαχνε προιοντα χωρις γλουτενη, σε καποια φαση πιστεψε πως ειναι εξυπνος και εβαλε μαλακο σιταρι, πιστευοντας πως δεν θα καταλαβουν την διαφορα. Τελικα καταδικαστηκε μετα απο τις μηνυσεις που εφαγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα