frozex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλοί μάγειρες, υπέροχοι Σεφς, γιατί μου μαραίνονται οι γάστρες με τα μυρωδικά μου; Πήρα δεντρολίβανο, θυμάρι και βασιλικό. Ο βασιλικός έχει γίνει καμιά 50-60 πόντους και το θυμάρι με το δεντρολίβανο χάθηκαν. Πήρα ξανά από άλλο μαγαζί δεντρολίβανο - θυμάρι τα ίδια πάλι. Πήγα σήμερα και ξαναπήρα, πείτε καμιά συμβουλή μην έχουμε πάλι τα ίδια. Τα έχω στο μπαλκόνι, απο της 7:30 μέχρι τις 12 τα βλέπει ο ήλιος καρφί, μετά απλώς βρίσκονται σε φωτεινό μέρος. Τα ποτίζω μία φορά στις 2 μέρες. Κάνω κάτι λάθος;
fylatos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλοί μάγειρες, υπέροχοι Σεφς, γιατί μου μαραίνονται οι γάστρες με τα μυρωδικά μου; Πήρα δεντρολίβανο, θυμάρι και βασιλικό. Ο βασιλικός έχει γίνει καμιά 50-60 πόντους και το θυμάρι με το δεντρολίβανο χάθηκαν. Πήρα ξανά από άλλο μαγαζί δεντρολίβανο - θυμάρι τα ίδια πάλι. Πήγα σήμερα και ξαναπήρα, πείτε καμιά συμβουλή μην έχουμε πάλι τα ίδια. Τα έχω στο μπαλκόνι, απο της 7:30 μέχρι τις 12 τα βλέπει ο ήλιος καρφί, μετά απλώς βρίσκονται σε φωτεινό μέρος. Τα ποτίζω μία φορά στις 2 μέρες. Κάνω κάτι λάθος; Αν τα έχεις σε μικρό γλαστρακι (αυτό που στα δίνουν) δε θα τα μεγαλώσεις ποτέ. Κάνε μια ζαρντινιέρα με τέτοια.
frozex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αν τα έχεις σε μικρό γλαστρακι (αυτό που στα δίνουν) δε θα τα μεγαλώσεις ποτέ. Κάνε μια ζαρντινιέρα με τέτοια. Πάντα τα βάζω σε μεγαλύτερο, από την πρώτη μέρα.
temitis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλοί μάγειρες, υπέροχοι Σεφς, γιατί μου μαραίνονται οι γάστρες με τα μυρωδικά μου; Πήρα δεντρολίβανο, θυμάρι και βασιλικό. Ο βασιλικός έχει γίνει καμιά 50-60 πόντους και το θυμάρι με το δεντρολίβανο χάθηκαν. Πήρα ξανά από άλλο μαγαζί δεντρολίβανο - θυμάρι τα ίδια πάλι. Πήγα σήμερα και ξαναπήρα, πείτε καμιά συμβουλή μην έχουμε πάλι τα ίδια. Τα έχω στο μπαλκόνι, απο της 7:30 μέχρι τις 12 τα βλέπει ο ήλιος καρφί, μετά απλώς βρίσκονται σε φωτεινό μέρος. Τα ποτίζω μία φορά στις 2 μέρες. Κάνω κάτι λάθος; Ο βασιλικός θέλει τώρα το καλοκαίρι 2 φόρες την μέρα πότισμα, μία πρωί μία απόγευμα.
Getta Robo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλοί μάγειρες, υπέροχοι Σεφς, γιατί μου μαραίνονται οι γάστρες με τα μυρωδικά μου; Πήρα δεντρολίβανο, θυμάρι και βασιλικό. Ο βασιλικός έχει γίνει καμιά 50-60 πόντους και το θυμάρι με το δεντρολίβανο χάθηκαν. Πήρα ξανά από άλλο μαγαζί δεντρολίβανο - θυμάρι τα ίδια πάλι. Πήγα σήμερα και ξαναπήρα, πείτε καμιά συμβουλή μην έχουμε πάλι τα ίδια. Τα έχω στο μπαλκόνι, απο της 7:30 μέχρι τις 12 τα βλέπει ο ήλιος καρφί, μετά απλώς βρίσκονται σε φωτεινό μέρος. Τα ποτίζω μία φορά στις 2 μέρες. Κάνω κάτι λάθος; Το δεντρολιβανο και το θυμαρι ειναι ξηροθερμικα και χρειαζοντε πολυ μικρες ποσοτητες νερου, το μερα παρα μερα ποτισμα ειναι υπερβολικο. Το ποτισμα του βασιλικου ειναι σωστο, το νου σου ομως σε πια ποικοιλια εχεις, οι μυρωδικες που εχουν στις αυλες ειναι τοξικες και απαγορευεται η καταναλωση τους. Κοιταξε επισης το χωμα των φυτων σου, αν ειναι πχ απο παλιες γλαστρες παρατημενο, δεν θα σου κανει κατι.
frozex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ο βασιλικός ειναι ο μονος που δεν μου εβγαλε "πρόβλημα", τον ποτιζω 2 φορές την εβδομάδα.
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μια βοήθεια, αγαπημένοι. Φτιάχνω τούρτα σοκολατίνα. Η συνταγή μου λέει στο σιρόπι να βάλω κονιάκ, ωστόσο το μπουκάλι μου είναι άφαντο μέσα στο σπίτι. Για να μην τρέχω στην κάβα, υπάρχει κάτι να το αντικαταστήσει με γευστική επιτυχία; Ή αφού θα πάω στην κάβα, ξέρετε κάτι που θα ταίριαζε ίσως καλύτερα;
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μια βοήθεια, αγαπημένοι. Φτιάχνω τούρτα σοκολατίνα. Η συνταγή μου λέει στο σιρόπι να βάλω κονιάκ, ωστόσο το μπουκάλι μου είναι άφαντο μέσα στο σπίτι. Για να μην τρέχω στην κάβα, υπάρχει κάτι να το αντικαταστήσει με γευστική επιτυχία; Ή αφού θα πάω στην κάβα, ξέρετε κάτι που θα ταίριαζε ίσως καλύτερα; Γεια σου αγαπημένη! Κανα λικεράκι δεν παίζει? κατά προτίμηση βύσσινο
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Είχα ρούμι, δεν με εμπνέει όμως. Τελικά έβαλα grand marnier. 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Βγήκε λίγο άτσαλη η καημενούλα, αλλά είναι πρώτη φορά που παλεύω με τούρτα, δεν έχω ξανασχοληθεί. Ελπίζω μόνο να τρώγεται γιατί την έκανα με πολλή όρεξη. Υποσημείωση: Το να έχεις περάσει σεβαστό μέρος της ζωής σου σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής σου δημιουργεί αυταπάτες. Είχα στο μυαλό μου χαρακτηριστικές κινήσεις που έβλεπα πάντα και φαίνονταν εύκολες και απλές αναφορικά με το πώς στήνεται μια τούρτα. Αμ δε! Μόνο στο μυαλό μου ήταν απλά τα πράγματα τελικά. 8
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με λαδερά και όσπρια προτιμάτε φετα ή Φιλαδέλφεια ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με λαδερά και όσπρια προτιμάτε φετα ή Φιλαδέλφεια ? Πλάκα μας κάνεις? 9
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πλάκα μας κάνεις? οχι σοβαρα ετρωγα φετα αλλα χθες δεν βρηκα συτη που θελω και πηρα κρεμα τυρι και ηταν πολυ καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα