Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλάκα μας κάνει αυτός ε; Μου έφυγε το κλαπέτο χθες να καθαρίσω 2 κιλά κάστανα, το αυχενικό μου με έπιασε.

Τι έχει κάνει ο μάγκας πριν, απλά τα έβρασε; Τι ακριβώς πα να πει "parboiled" ;

Θα δοκιμάσω κι αυτό που λέει ο Κρις για τα ψητά, αλλά πιό πολύ τα βραστά με καίνε.

Δημοσ.

πλάκα μας κάνει αυτός ε; Μου έφυγε το κλαπέτο χθες να καθαρίσω 2 κιλά κάστανα' date=' το αυχενικό μου με έπιασε.

Τι έχει κάνει ο μάγκας πριν, απλά τα έβρασε; Τι ακριβώς πα να πει "parboiled" ;

Θα δοκιμάσω κι αυτό που λέει ο Κρις για τα ψητά, αλλά πιό πολύ τα βραστά με καίνε.[/quote']

Θα σε κάνω ρηπορτ.. Δεν αναβεις κάρβουνα για κάστανα; Ντροπή.. Και στα βραστα πιάνει πάντως.

Δημοσ.

τι να ιδρώσουν τα βραστά ρε; Μούσκεμα είναι.

Τα βραστά τα έκανα χθες μαρμελάδα, και θέλω να κάνω κι ένα φαγητό με κοτόπουλο και κάστανα. Δεν γίνονται με ψητά αυτά... Αν με κάνεις ρηπόρτ, να σου καούν τα κάστανα ρε.

Δημοσ.

Και στα βραστα λογικα θα πιανει. Δεν μας ενδιαφερει να ειναι ιδρωμένα απο εξω αλλα απο μεσα, εννοειται ότι θα τα χαραξεις μεχρι να βρεις τον καρπο ώστε να παράσει η υγρασία εσωτερικα και εννοειται ότι τα βαζεις ζεστα. Καλη επιτυχια!

Δημοσ.

Επειδή χαζεύω ώρα τις ασυναρτησίες που λέτε: πριν το βράσιμο τα χαρακώνεις λίγο από κάθε μεριά, ώστε να μαλακώσει και εσωτερικά η φλούδα και αυτή η χνουδωτή μαλακία κάτω από τη φλούδα που δεν βγαίνει με τίποτα. Βράζουν πιο γρήγορα, ξεφλουδίζουν πανεύκολα. Λεφτέρ άντε κουφαλίτσα τη γλίτωσες την παντόφλα.

Δημοσ.

"I used 125ml cream, 2 eggs, 100 grams of cheese and bacon and some spring onions

Turned the oven to 180c, kettle on to warm up water. In the meantime I buttered an ovenproof dish, warmed up the cream, and when it reached the boil I slowly whisked in the cheese (do not boil the cheese, as it might get stringy). I whisked 2 eggs, tempering them in the dish that was gonna hold the water double boiler (but in the oven). I had a very smooth mixture so I didn't need to pass it in order to remove any curdles of egg. Next time I will add some nutmeg and some mustard or some worcestershire sauce. Basically you could add anything that you would add to an omelette, but not raw. I had a deeper pan with the warm water inside the oven, and after putting the custard in it, I filled up a little bit more (you want to cover your dish 3/4 to the side.) Whole baking time was around 7 minutes, but it might vary for your oven. You want it set, but not very firmly"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...