Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση η μαριναρα που χρησιμοποιηθηκε σε ωμο κρεας, η το αυγομειγμα που βουτας κοτοπουλο πριν αλευρωσεις να χρησιμοποιηθει επειτα για αλλους σκοπους? Περισσευει παντα μπολικο και με πιανει ψυχαναγκασμος να βλεπω το υπολοιπο να πετιεται

 

Όχι βέβαια.

 

Δημοσ.

Όχι βέβαια.

 

την μαρινάδα - άλμη που έχει φτιάξει σήμερα και την χρησιμοποιήσε σήμερα σε μοσχάρι μπορεί να την κρατήσει στο ψυγείο για 2 μέρες και να την ξαναχρησιμοποιήσει (όχι παραπάνω)

Δημοσ.

Γιατί τέτοια διαφορά μεταξύ τους; Για να αποξηρανθούν χρειάζονται τόνοι ζάχαρης ή παίζει τπτ άλλο;

 

s7uYsgb.png             sNXoujj.png

Δημοσ.

Γιατί τέτοια διαφορά μεταξύ τους; Για να αποξηρανθούν χρειάζονται τόνοι ζάχαρης ή παίζει τπτ άλλο;

 

Πουλάνε και αποξηραμένα κρανμπερι χωρίς ζάχαρη σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

  • Like 2
Δημοσ.

Αυτή εδώ η συνταγή πως σας φαίνεται;

Γάλα, τυρί, αυγά, κέτσαπ, εγώ δεν θα το δοκίμαζα να το φτιάξω να σου πω την αλήθεια, ο συνδυασμός τυρί κέτσαπ δεν μου άρεσε ποτέ. Η συνταγή χωρίς την κέτσαπ κάτι λέει αλλά, στο βίντεο δεν έχει κόψει κομμάτι και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ψημένες οι πατάτες, επίσης το μπέικον εκεί μέσα πρέπει να έχει βράσει, αν θες κράτα το στυλ της συνταγής και αντί για αλλαντικά βάλε κιμά ή μπορείς να φτιάξεις ένα γρήγορο κοκκινιστό αλλά με πηχτή την σάλτσα, να πατήσεις το κρέας να γίνει ίνες και να βάλεις αυτό.

Πουλάνε και αποξηραμένα κρανμπερι χωρίς ζάχαρη σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

ναι βρήκα ένα, γενικά μου λέει έχω blackberry, cranberry, blueberry αποξηραμένα χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να τους εμπιστευτώ, οπότε γίνεται και χωρίς ζάχαρη. okey thanks

 

btw, καλύτερα για χειροποίητες μπάρες που θα διατηρηθούν στην κατάψυξη, να βάλω αποξηραμένα ή κατεψυγμένα από τα supermarket;

Δημοσ.

btw, καλύτερα για χειροποίητες μπάρες που θα διατηρηθούν στην κατάψυξη, να βάλω αποξηραμένα ή κατεψυγμένα από τα supermarket;

 

Αποξηραμένα βάζουν στις μπάρες απο ότι ξέρω.

  • Like 1
Δημοσ.

Εφτιαξα χθες μια μαριναρα για κοτοπουλο που ειδα σε ενα βιντεο αλλα αντι για τεκιλα που δεν ειχα εβαλα τζακ. Εντονη γευση αλλα ωραια, εβγαλε ομως μια λαδιλα.. Ακομα και οταν αφησα να κρυωσει το κομματι που δεν εφαγε το σκεπασε με χαρτοπετσετα και εβλεπες απο πανω ενα μαυρο-πρασινο υγρο στη χαρτοπετσετα σα βαλβολινη εμοιαζε

Δημοσ.

Ξέρει κανείς καμιά συνταγή για πίτες; στυλ Αραβικές... Λεπτές τις θέλω σαν κρέπα ίσα ίσα να υπάρχει για να τυλίγει το μέσα

Δημοσ.

Πουλάνε και αποξηραμένα κρανμπερι χωρίς ζάχαρη σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

 

Έχω την εντύπωση ότι εννοούν χωρίς την προσθήκη έξτρα ζάχαρης γιατί είναι φυσικό κατά την αποξήρανση η αρχική ποσότητα υδατανθράκων να αυξηθεί αφού έχει φύγει όλο το νερό από το κράνμπερι (φίγγι;;;; )

 

Πάντως η ελληνική απόδοση των διατροφικών στοιχείων πρέπει να μην είναι σωστή, προφανώς εννοεί ότι το κράνμπερι έχει 4% σάκχαρα και όχι ζάχαρη. Λογικά η ζάχαρη δεν πρέπει να υπερβαίνει το 0,5% και το υπόλοιπο να είναι κυρίως γλυκόζη και φρουκτόζη.

Δημοσ.

Γιατί τέτοια διαφορά μεταξύ τους; Για να αποξηρανθούν χρειάζονται τόνοι ζάχαρης ή παίζει τπτ άλλο;

Ειναι πολυ γρηγοροτερο/φθηνοτερο να τα αποξηρανουν/συντηρήσουν με την ζαχαρη και τον ηλιο, αντι πχ για αφιδατωση σε μηχανηματα. Και ναι τα περισσοτερα "αποξηραμενα" φρουτα του εμποριου, συνηθως εχουν απειρη ζαχαρη.

  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

ΜΕΓΙΕΣ!!!

τιμούλα και site έχουμε? τι διάμετρο είναι?

(η κουζίνα σου τι μάρκα είναι?)

 

Λογικά κάνα 60ευρω? Εντυπωσιακές οι οδηγίες πάντως για την πρώτη χρήση και τη συντήρηση μετά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...