Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό! Το πετάς και στο φούρνο όπως είναι! :)

Το συγκεκριμένο είναι μεγάλο για το φούρνο.

Περιμένω και το 260 (δεν έχει έρθει ακόμη) να δω πως είναι και πιθανόν να πάω και για το 220.

ΜΕΓΙΕΣ!!!

τιμούλα και site έχουμε? τι διάμετρο είναι?

(η κουζίνα σου τι μάρκα είναι?)

Ευχαριστώ :)

https://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_noss?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=matfer+poele+ronde+restaurant&rh=i%3Aaps%2Ck%3Amatfer+poele+ronde+restaurant

Αυτό είναι 36cm και γενικά είναι μεγάλο και βαρύ.

Αν θυμάμαι καλά είναι 14€ τα μεταφορικά.

Η εστία είναι υγραερίου και είναι Smeg.

Λογικά κάνα 60ευρω? Εντυπωσιακές οι οδηγίες πάντως για την πρώτη χρήση και τη συντήρηση μετά! 

Νομίζω πως δεν θα αγοράσω πάλι άλλου τύπου τηγάνι.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα στο σούπερ μάρκετ πέτυχα γλυκοπατάτες.

Πώς μαγειρευονται (εννοω με τον πλέον κλασσικό τρόπο όχι τπτ συνταγές) ?? Τηγάνι η φούρνο ίδιο τροπο/χρόνο με τις κανονικές??

Επίσης τρωγονται σαν τις άλλες πχ συνοδευτικό με κρέας ή είναι κάτι σαν εναλλακτικο πρωινό/η γλυκό

Δημοσ.

Οπως ακριβως και οι κανονικες.

Οτι μπορεις να φτιαξεις με την απλη πατατα, το κανεις και με την γλυκοπατατα.

Οι χρονοι διαφερουν, οπως αλλωστε διαφερουν και αναμεσα στις απλες πατατες.

Προσωπικα δεν μου αρεσουν, αλλα δοκιμασε να κανεις πουρε ή σουπα.

Πηγαινε δοκιμαζοντας, πριν προσθεσεις βουτυρα, αλατια κτλ γιατι η γευση τους δεν εχει καμια σχεση με την απλη πατατα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σήμερα στο σούπερ μάρκετ πέτυχα γλυκοπατάτες.

Πώς μαγειρευονται (εννοω με τον πλέον κλασσικό τρόπο όχι τπτ συνταγές) ?? Τηγάνι η φούρνο ίδιο τροπο/χρόνο με τις κανονικές??

Επίσης τρωγονται σαν τις άλλες πχ συνοδευτικό με κρέας ή είναι κάτι σαν εναλλακτικο πρωινό/η γλυκό

Δεν είναι υπερβολικά γλυκιές και πάνε σχεδόν παντού. Ιδιαίτερα με κάνα φιλέτο σολομού αλλά και με κρεατικά (κάνα ψαρονέφρι ας πούμε). Για μένα η καλύτερη χρήση τους ειναι σαν συνοδευτικός πουρές σε διάφορα πιάτα. 

https://akispetretzikis.com/el#search/γλυκοπατάτα

Δημοσ.

Γλυκοπατατα , σολομος, κριση με ψαρονεφρι.

Παλιωσε το κρασι  μαυρισε το χαβιαρι.

Ζαμπουνη  SOS

• Super Moderators
Δημοσ.

Γλυκοπατατα , σολομος, κριση με ψαρονεφρι.

Παλιωσε το κρασι  μαυρισε το χαβιαρι.

Ζαμπουνη  SOS

4-5 ευρώ ο σολομός, 2 η γλυκοπατάτα...

Φαντάζομαι πως κάθε μέρα κάνεις τα πιτάκια του Ντάνου? :P 

Δημοσ.

Εχουν σφιξει το πραγματα. Πιτακια μονο Χριστουγεννα και Πασχα (στη σουβλα).

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχουν σφιξει το πραγματα. Πιτακια μονο Χριστουγεννα και Πασχα (στη σουβλα).

Ωραία, θα ποστάρω soon τη συνταγή μου για μακαρονάδα με τρούφα, σκόρδο και στακοβούτυρο, για να με κρεμάσεις στο Σύνταγμα ώστε να συμπληρωθεί το παζλ!  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου λεω τι επαθα με τρουφα σε μακαροναδα  πριν απο καιρο (more Sir? sure). Θα με περασεις για λαικο.

Για αυτο πιτακια καθε μερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν σου λεω τι επαθα με τρουφα σε μακαροναδα  πριν απο καιρο (more Sir? sure). Θα με περασεις για λαικο.

Για αυτο πιτακια καθε μερα.

Η τρούφα δεν είναι για χόρταση! Όπως σε κόβω την τσάκισες και μετά σε πήγε ...καροτσάκι ε? :P

Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι την χρεωνουν ετσι. Μιλαμε οταν ειδα τον λογαριασμο μου ηρθε να τσιριξω  :confused:  (ακομα μου ερχεται)

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι την χρεωνουν ετσι. Μιλαμε οταν ειδα τον λογαριασμο μου ηρθε να τσιριξω  :confused:  (ακομα μου ερχεται)

Ε ναι, γιατί αν ήταν και φρέσκια όπως φαντάζομαι αφού στην έκοβαν απο πάνω, οι τιμές πετάνε. Το μικρό παστεριωμένο μπαλάκι στο βαζάκι σε μέγεθος ελιάς που δεν έχει και σχεδόν καμία γεύση, κάνει περίπου 25-30 ευρώ. Οπότε κατάλαβες τι γίνεται με τη φρέσκια. :)

Δημοσ.

Ειχα δει στο menu κατι σε στυλ 30$/g και δεν εδωσα σημασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...