evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μήπως ξέρουμε τρόπο για τις τέλειες χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο στον φούρνο; Σκέφτομαι κάτι σαν 200βαθμούς (γκριλ + αέρα) για 20 λεπτά. Θα είναι μόνες τους στο ταψί οπότε δεν θα χρειάζεται καμιά ώρα για να ψηθούν και τα συνοδευτικά. Καλα μου ακουγεται, ισως και 15 λεπτα να ειναι αρκετα, γιατι οι μπριζολες ειναι λεπτες σε γενικες γραμμες. Μην της πνιξεις στο νερο. Ξεβγαλες τες με νερο και μετα στεγνωσε τες καλα πριν τις βαλεις στο ταψι,
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εμείς όπως λες ανάβουμε γκριλ στους 200, μπριζόλες στη σχάρα με ταψάκι από κάτω και σε 15-20 λεπτά ΤΟ ΠΟΛΥ (για πιο παχιές μπριζόλες) τις έχουμε έτοιμες. Θερμοκρασία δωματίου, στεγνές και τα μυρωδικά στο τέλος με το ελαιόλαδο ωμό.
frozex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τις έβαλα σε προθερμασμένο φούρνο γκριλ-αέρα 220 τις άφησα για 25 λεπτά και έγιναν λίγο golden, για golden-brown ούτε συζήτηση. Μέσα εννοείτε πως ψήθηκαν, αλλά από χρώμα τπτ.
frozex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Έκανε που λέτε e-shop ο Πετρετζίκης και είπα να μπω να δω. Τα τηγάνια και τα γουδιά μου φαίνονται ή είναι σε πάρα πολύ καλές τιμές; https://akiseshop.com/el/taxonomies/tigania
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ας ανεβάσει κάποιος τη συνταγή των πιο ωραίων μελομακάρονων που έχει φάει ή φτιάξει, θέλω να το επιχειρήσω για πρώτη φορά!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ας ανεβάσει κάποιος τη συνταγή των πιο ωραίων μελομακάρονων που έχει φάει ή φτιάξει, θέλω να το επιχειρήσω για πρώτη φορά! "Μελομακάρονα Παρλιάρος" στο Google και ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες. Πετυχαίνουν πάντα. Απλά θα βάλεις λίγο περισσότερη κανέλα και γαρύφαλλο από όσο προτείνει. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 "Μελομακάρονα Παρλιάρος" στο Google και ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες. Πετυχαίνουν πάντα. Απλά θα βάλεις λίγο περισσότερη κανέλα και γαρύφαλλο από όσο προτείνει. Πάνω που έλεγα να δοκιμάσω του Πετρετζίκη, αφού τα έχεις δοκιμάσει, θα πάω με τον Παρλιάρο. Βλέπω όμως ότι βάζει αρκετή ζάχαρη και πολύ λίγο μέλι, μάλλον θα μειώσω αρκετά τη ζάχαρη και θα βάλω περισσότερο μέλι, όταν τρως κάτι με κυρίαρχο συστατικό το μέλι, δε θες να έχει γεύση ζαχαρόνερου, όπως συνήθως όταν παίρνεις από ζαχαροπλαστεία...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πάνω που έλεγα να δοκιμάσω του Πετρετζίκη, αφού τα έχεις δοκιμάσει, θα πάω με τον Παρλιάρο. Βλέπω όμως ότι βάζει αρκετή ζάχαρη και πολύ λίγο μέλι, μάλλον θα μειώσω αρκετά τη ζάχαρη και θα βάλω περισσότερο μέλι, όταν τρως κάτι με κυρίαρχο συστατικό το μέλι, δε θες να έχει γεύση ζαχαρόνερου, όπως συνήθως όταν παίρνεις από ζαχαροπλαστεία... Όχι περίμενε! Ειδικά στο σιρόπι κανε ο,τι λέει ακριβώς γιατί αυτό θα επηρεάσει το πόσο θα απορροφήσουν. Μέλι βάλε όσο θες στο τέλος από πάνω μαζί με τα καρύδια κλπ. Και ακόμη πιο σημαντικό είναι να κρυώσει εντελώς το σιρόπι (στην ανάγκη βάλτο και στο ψυγείο) και να ρίξεις μέσα τα μελομακάρονα καυτά (να τσιτσιρισουν). Δεν χρειάζεται να τα αφήσεις μέσα ένα λεπτό που λέει, αρκουν και 30-40 sec. 2
anaximandros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να λιώσω την νουτέλα που μου έχει κάπως παγώσει; Είναι μέσα στο γυάλινο βαζάκι της και έχει κάπως παγώσει, δεν μπορώ να την απλώσω πάνω στο ψωμί. Εαν βάλω το βαζάκι σε προθερμασμένο φούρνο για να λιώσει, μπορεί να σπάσει; (Δεν έχω μικροκύματα)
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πάνω στο καλοριφέρ. Ή μέσα σε κατσαρόλα με νερό. 1
l337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να λιώσω την νουτέλα που μου έχει κάπως παγώσει; Είναι μέσα στο γυάλινο βαζάκι της και έχει κάπως παγώσει, δεν μπορώ να την απλώσω πάνω στο ψωμί. Εαν βάλω το βαζάκι σε προθερμασμένο φούρνο για να λιώσει, μπορεί να σπάσει; (Δεν έχω μικροκύματα) Βάλε σε μία κατσαρόλα νερό και βάλε την στο μάτι της κουζίνας σε υψηλή (άλλα όχι την πιο υψηλή) θερμοκρασία. Ύστερα βάλε την nutella όρθια μες στην κατσαρόλα και ζέστανε το νερό μέχρι η nutella να έχει την επιθυμητή ρευστότητα. (με κλειστό καπάκι εννοείται, η nutella) (το νερό να καλύπτει το μισό -ή τα 2/3- του ύψους της nutella) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να λιώσω την νουτέλα που μου έχει κάπως παγώσει; Είναι μέσα στο γυάλινο βαζάκι της και έχει κάπως παγώσει, δεν μπορώ να την απλώσω πάνω στο ψωμί. Εαν βάλω το βαζάκι σε προθερμασμένο φούρνο για να λιώσει, μπορεί να σπάσει; (Δεν έχω μικροκύματα) Πετάς τη νουτελα και παίρνεις Μερέντα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να λιώσω την νουτέλα που μου έχει κάπως παγώσει; Είναι μέσα στο γυάλινο βαζάκι της και έχει κάπως παγώσει, δεν μπορώ να την απλώσω πάνω στο ψωμί. Εαν βάλω το βαζάκι σε προθερμασμένο φούρνο για να λιώσει, μπορεί να σπάσει; (Δεν έχω μικροκύματα) Βαλε το βαζακι μεσα σε ενα δοχειο με ζεστο νερο P.S. wait, nuttela? Κυπριος εισαι?
l337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πετάς τη νουτελα και παίρνεις Μερέντα! Γίνεσαι κακός, και η μερέντα παγώνει (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η μερέντα αλλά -δυστυχώς- μου φαίνεται πιο γλυκιά)
speedman_26 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πετάς τη νουτελα και παίρνεις Μερέντα! ουτε καν νουτελα ειναι η καλυτερη με διαφορα 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα