Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Πιθανώς. Γενικά η γάμπαρη δωπάνω θεωρείται δεύτερης κατηγορίας γαρίδα. Την μεγάλη γάμπαρη την παίρνεις από τα καΐκια στην τιμή μου είπα. Την ψιλή γάμπαρη την χρησιμοποιούμε για δόλωμα στο ψάρεμα... Λοιπόν Τουφ, έχεις 90 δεύτερα να με πεις τι να κάνω τα συκώτια από τους 4 τόνους που αγόρασα το πρωί Αν δεν πεις, τηγανίζω σε καυτό τηγάνι και σβήνω με λεμόνι, τέλος.Ήταν φρεσκότατα τα ψάρια, και λυπήθηκα να πετάξω τα σωθικά τους, είναι και μεγαλούτσικα... Δεν σε προλαβα. Την επομενη φορα απλα τηγανισε τα σε λιγο καυτο βουτυρο (κανα λεπτο), και βαλτα πανω με καμια πικαντικη σαλτσα πανω σε φετες ψημενο ψωμι και λιγες σταγονες λεμονι.
YiN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Στους 100-120 για 6-7 ώρες! Καλό κουράγιο! Με χοιρινό μπουτάκι κάπου στα 5 κιλά, παίρνεις το παρακάτω αποτέλεσμα: Ω ρε μάνα μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ω ρε μάνα μου. Ακριβως αυτό λες και μετά οταν ανέβεις στη ζυγαριά! Αλλά χαλάλι...
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0ahB5gC7qac&feature=g-u-u 1
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Τον ειδα τον κυριο John το μεσημερι. Περιμενα την στιγμη που θα εβαζε κρεμα γαλακτος στην σως, αλλα δεν το εκανε ποτε... Εστω λιγο βουτυρο! Τουλαχιστον εβαλε καγιεν.
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Αφου ειναι dressing, σπανια θα δεις κρεμα γαλακτος σε κατι τετοιο
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μην μου τον δικαιολογεις. Τον αγαπαω, αλλα εφτιαξε σαλατα με μπεικον χωρις κρεμα γαλακτος ή βουτυρο. Μισες δουλειες Go all the way dammit! Περα απο την πλακα θα την δοκιμασω οταν βρω φρεσκο ωραιο μαρουλι.
kuzko21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Στους 100-120 για 6-7 ώρες! Καλό κουράγιο! Με χοιρινό μπουτάκι κάπου στα 5 κιλά, παίρνεις το παρακάτω αποτέλεσμα: μπλιαχ
Highlander Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αυτα τα ειχα γραψει περσυ τετοιο καιρο: Μη με παρεξηγείς... Είμαι και κάποιας ηλικίας και έχω και αλτσχάιμερ εκτός όλων των άλλων που λέει και ο φίλτατος paredwse.
siracos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μα στην ελλαδα βγαινει αυτη που λεω! Για φρεσκια ελληνικη γαριδα σε τετοια τιμη που λες δεν νομιζω να ειδα στην βαρβακειο. Ισως ειναι λογω αθηνεζων? Ναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αμβρακικό. Τις έχουν βέβαια διαλύσει λόγο υπεραλίευσης αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις υπόλοιπες. Στην τοπική αγορά έχουν από 30 ευρώ και πάνω οι μεγάλες.
siracos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ολες εξω πανε? Συνήθως πάνε χέρι με χέρι σε γνωστούς, και έχω δεί να στέλνουν και Αθήνα σε κάπια μαγαζιά χωρίς να ξέρω που. Όταν θέλω για μένα παραγγέλνω σε γνωστό μου ψαρά. Σε πάγκους σπάνια βλέπεις.
Toufas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Διαιτα! Μους φυστικοβουτυρο με μους σοκολατας 85%. Περιπου 3 γραμμαρια υδατανθρακες. 1
bnvdarklord Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πόσο δύσκολο ειναι να το φτιαξει καποιος ασχετος σαν και μενα αν εχει την συνταγη;
Toufas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ανακατευεις κρεμα γαλακτος με φυστικοβουτυρο (αν κανεις κετωγενικη διαιτα κοιτας να μην εχει ζαχαρη μεσα) και με πικρη λιωμενη σοκολατα, στεβια/γλυκαντικη ουσια + vanilla extract και ελαχιστο αλατι. Φτιαχνεις μια σαντιγι (εγω την εφτιαξα με ΝΟ2, αλλα και στο μιξερ ειναι μια χαρα) και μετα ανακατευεις την σαντυγη με το μιγμα κρεμας που εφτιαξες πριν με προσοχη ωστε να μην χαλασεις τον αερα. Το βαζεις καταψυξη/ψυγειο για καμια ωρα και ειναι ετοιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα