Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανώς. Γενικά η γάμπαρη δωπάνω θεωρείται δεύτερης κατηγορίας γαρίδα. Την μεγάλη γάμπαρη την παίρνεις από τα καΐκια στην τιμή μου είπα. Την ψιλή γάμπαρη την χρησιμοποιούμε για δόλωμα στο ψάρεμα...

 

 

Λοιπόν Τουφ, έχεις 90 δεύτερα να με πεις τι να κάνω τα συκώτια από τους 4 τόνους που αγόρασα το πρωί :-)

Αν δεν πεις, τηγανίζω σε καυτό τηγάνι και σβήνω με λεμόνι, τέλος.Ήταν φρεσκότατα τα ψάρια, και λυπήθηκα να πετάξω τα σωθικά τους, είναι και μεγαλούτσικα...

Δεν σε προλαβα. Την επομενη φορα απλα τηγανισε τα σε λιγο καυτο βουτυρο (κανα λεπτο), και βαλτα πανω με καμια πικαντικη σαλτσα πανω σε φετες ψημενο ψωμι και λιγες σταγονες λεμονι.

Δημοσ.

Στους 100-120 για 6-7 ώρες! Καλό κουράγιο! :P

 

Με χοιρινό μπουτάκι κάπου στα 5 κιλά, παίρνεις το παρακάτω αποτέλεσμα:

 

Ω ρε μάνα μου.

  • Super Moderators
Δημοσ.

 

 

Ω ρε μάνα μου.

 

Ακριβως αυτό λες και μετά οταν ανέβεις στη ζυγαριά! Αλλά χαλάλι...

:P

Δημοσ.

Τον ειδα τον κυριο John το μεσημερι.

Περιμενα την στιγμη που θα εβαζε κρεμα γαλακτος στην σως, αλλα δεν το εκανε ποτε... :fear:

Εστω λιγο βουτυρο!

Τουλαχιστον εβαλε καγιεν.

Δημοσ.

Μην μου τον δικαιολογεις.

Τον αγαπαω, αλλα εφτιαξε σαλατα με μπεικον χωρις κρεμα γαλακτος ή βουτυρο.

Μισες δουλειες :-D

 

Go all the way dammit!

 

 

Περα απο την πλακα θα την δοκιμασω οταν βρω φρεσκο ωραιο μαρουλι.

Δημοσ.

Στους 100-120 για 6-7 ώρες! Καλό κουράγιο! :P

 

Με χοιρινό μπουτάκι κάπου στα 5 κιλά, παίρνεις το παρακάτω αποτέλεσμα:

μπλιαχ :P

Δημοσ.

Αυτα τα ειχα γραψει περσυ τετοιο καιρο:

Μη με παρεξηγείς...

Είμαι και κάποιας ηλικίας και έχω και αλτσχάιμερ εκτός όλων των άλλων που λέει και ο φίλτατος paredwse.

Δημοσ.

Μα στην ελλαδα βγαινει αυτη που λεω!

Για φρεσκια ελληνικη γαριδα σε τετοια τιμη που λες δεν νομιζω να ειδα στην βαρβακειο. Ισως ειναι λογω αθηνεζων?

Ναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αμβρακικό.

 

Τις έχουν βέβαια διαλύσει λόγο υπεραλίευσης αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις υπόλοιπες.

 

Στην τοπική αγορά έχουν από 30 ευρώ και πάνω οι μεγάλες.

Δημοσ.

Ολες εξω πανε?

Συνήθως πάνε χέρι με χέρι σε γνωστούς, και έχω δεί να στέλνουν και Αθήνα σε κάπια μαγαζιά χωρίς να ξέρω που.

Όταν θέλω για μένα παραγγέλνω σε γνωστό μου ψαρά.

Σε πάγκους σπάνια βλέπεις.

Δημοσ.

X5cY0.jpg

Διαιτα!

Μους φυστικοβουτυρο με μους σοκολατας 85%. Περιπου 3 γραμμαρια υδατανθρακες.

  • Like 1
Δημοσ.

Ανακατευεις κρεμα γαλακτος με φυστικοβουτυρο (αν κανεις κετωγενικη διαιτα κοιτας να μην εχει ζαχαρη μεσα) και με πικρη λιωμενη σοκολατα, στεβια/γλυκαντικη ουσια + vanilla extract και ελαχιστο αλατι.

Φτιαχνεις μια σαντιγι (εγω την εφτιαξα με ΝΟ2, αλλα και στο μιξερ ειναι μια χαρα) και μετα ανακατευεις την σαντυγη με το μιγμα κρεμας που εφτιαξες πριν με προσοχη ωστε να μην χαλασεις τον αερα. Το βαζεις καταψυξη/ψυγειο για καμια ωρα και ειναι ετοιμο.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...