fonsde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι επι του καθαρου η μεικτου μισθου? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από fonsde
logistoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fonsde είπε Αυτο ειναι επι του καθαρου η μικτου μισθου? καθαρό, βγάζεις μόνο το ικα (αλλά όχι και τον φόρο που δεν τον παίρνεις στην ουσία ποτέ στο χέρι) αν δεν πήρες αύξηση από πέρυσι πήγαινε δες στη δήλωσή σου τι λέει στον 301 και υπολόγισε σε αυτό το 30% Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis
fonsde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καθαρος = μεικτος - ΙΚΑ - Φορος εισοδηματος - Εκτατες εισφορες . Σωστα? Εσυ λες μονο το ΙΚΑ βγαζω? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από fonsde
MikeJ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Αν δε κάνω λάθος δεν είναι οριστικό (ψηφισμένος νόμος δηλαδή) ακόμα. Έχω την εντύπωση ότι είναι υπερβολικά υψηλό σαν ποσοστό, για άτομα που αποταμιεύουν. Παρόλο που πληρώνω σχεδόν τα πάντα με κάρτα φέτος δεν νομίζω να το φτάσω, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο έξοδο είναι το ενοίκιο (που δε μετράει) και επίσης έχω από την εταιρεία μου 120 ευρώ (σε κάρτα διατακτικών σίτισης) το μήνα για σουπερμάρκετ (οπότε πέφτει η μηνιαία κατανάλωση με κάρτα).
logistoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, fonsde είπε καθαρος = μικτος - ΙΚΑ - Φορος εισοδηματος - Εκτατες εισφορες . Σωστα? Εσυ λες μονο το ΙΚΑ βγαζω? καθαρός βασικά είναι μεικτός μείον ικα και πάνω σε αυτό υπολογίζεται ο φόρος που στη περίπτωση του υπαλλήλου στον κρατάει από πριν ο εργοδότης απλά για την εφορία αυτό που έχει νόημα είναι το μεικτό μείον ικα για να το πούμε απλά, γιατί με το καθαρά και το φόρο πολλοί το μπερδεύουν το θέμα τυπικά έχουμε τα μεικτά μεικτά μείον εισφορές = καθαρά καθαρά μείον φόρος (ο,τι φόρος και αν είναι φμυ/εεα) = πληρωτέο (και όχι καθαρό) το σημαντικό είναι αυτό που φορολογείται δηλαδή το ποσό χωρίς το ικα (το καθαρό) , αυτό είναι το νούμερο που μετράει για την εφορία είτε για τεκμήρια είτε για ανάλωση είτε για αποδείξεις το τι τελικά θα σου μείνει στην τσέπη είναι άλλο πράγμα, θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω το 30% για πολλούς θα είναι θέμα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα