therock Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Διαβασα και καποια παλιοτερα θεματακια στο φορουμ, απλα θελω να φρεσκαρω λιγο το ερωτημα. Εβαλα στοιχεια στο Insurancemarket να παρω εκτιμηση και μου εβγαλε πρωτη τιμη Anytime Που ειναι κατα 30 ευρω φθηνοτερο το χρονο απο τη χαμηλοτερη τιμη που μου χουν δωσε ιασφαλιστε. Μεθαυριο ληγει το συμβολαιο μου και θελω να ασφαλιστω αμεσα, οποτε θα χρειαστω γνωμες αν πιστευεται αξιζει να κανω μονος μου την anytime
VonLoutsos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, therock said: Διαβασα και καποια παλιοτερα θεματακια στο φορουμ, απλα θελω να φρεσκαρω λιγο το ερωτημα. Εβαλα στοιχεια στο Insurancemarket να παρω εκτιμηση και μου εβγαλε πρωτη τιμη Anytime Που ειναι κατα 30 ευρω φθηνοτερο το χρονο απο τη χαμηλοτερη τιμη που μου χουν δωσε ιασφαλιστε. Μεθαυριο ληγει το συμβολαιο μου και θελω να ασφαλιστω αμεσα, οποτε θα χρειαστω γνωμες αν πιστευεται αξιζει να κανω μονος μου την anytime Προσωπικά έχω Anytime 3 χρόνια στο αυτοκίνητο. Σχεδόν μισή τιμή(για φουλ πακέτο εκτός από μικτή) από οτι μου έδινε ο <<γνωστός>> ασφαλιστής (που όταν τον χρειάστηκα στην παλιά εταιρεία η απάντηση ήταν πάρε τηλέφωνο στο τηλεφωνικό τους κέντρο). Την έχω χρησιμοποιήσει μόνο για οδική όπου όλα ηταν οκ. Ικανοποιημένος; Γενικά ναι. Έχω κάνει χρήση της για να ξέρω και τα παραμέσα; Όχι 1
A10B Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Προσωπικά επειδή έχω κάνει χρήση για να ξέρω και τα παραμέσα της όπως πολύ εύστοχα το έθεσε ο @VonLoutsos θα σας έλεγα το εξής: Αν θέλετε μια ασφάλεια απλά για να μη σας γράψουν, τότε επιλέξτε την. Αν θέλετε μια ασφάλεια για οτιδήποτε άλλο, τότε μείνετε μακριά. Μπορώ να σας δώσω επιπλέον πληροφορίες με μήνυμα αν το επιθυμείτε. 1 1
VonLoutsos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 14 hours ago, A10B said: Προσωπικά επειδή έχω κάνει χρήση για να ξέρω και τα παραμέσα της όπως πολύ εύστοχα το έθεσε ο @VonLoutsos θα σας έλεγα το εξής: Αν θέλετε μια ασφάλεια απλά για να μη σας γράψουν, τότε επιλέξτε την. Αν θέλετε μια ασφάλεια για οτιδήποτε άλλο, τότε μείνετε μακριά. Μπορώ να σας δώσω επιπλέον πληροφορίες με μήνυμα αν το επιθυμείτε. Αν θες γράψτο εδώ ή στείλε μου μήνυμα, γιατί καλό είναι να ξέρουμε και τα παραμέσα. 1
G.bar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Και η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο της anytime έχει, όλες τις καλύψεις + κλοπή εκτός απο μικτή. Δεν έχει τύχει να τη χρειαστούμε αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε τα αρνητικά της συγκεκριμένης "φτηνης" ασφάλειας.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, A10B είπε Προσωπικά επειδή έχω κάνει χρήση για να ξέρω και τα παραμέσα της όπως πολύ εύστοχα το έθεσε ο @VonLoutsos θα σας έλεγα το εξής: Αν θέλετε μια ασφάλεια απλά για να μη σας γράψουν, τότε επιλέξτε την. Αν θέλετε μια ασφάλεια για οτιδήποτε άλλο, τότε μείνετε μακριά. Μπορώ να σας δώσω επιπλέον πληροφορίες με μήνυμα αν το επιθυμείτε. Οχι ,να τα γράψεις όλα ανοιχτά ώστε να κρίνουν όλοι.
therock Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Παντως το συστημα τους σε πρωτη φαση φαινεται χυμα ακομα και κατα την εγγραφη. Συμπληρωσα τα στοιχεια μου και της μοτοσικλετας, και στο τελος με πηγε σε μια σελιδα που λεει απλα στειλε τα χαρτια σου στο [email protected]. Ουτε καποιο αριθμο καταχωρισης, ουτε καποια σελιδα που να κατεγραψε τη συνοψη με τις λεπτομερειες που συμπληρωσα, ουτε καποιο επιβεβαιωτικο μυνημα στο email μου. Απλα πρεπει να στειλω χαρτια στο κενο... Μου κανε εντυπωση
spyros007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω Ανυ τιμε τα τελευταια 4 χρονια.Δυο φορες που την χρειάστηκα με πληρωσε αμεσα και χωρίς ταλαιπωρίες στις διαδικασιες.117 το 6μηνο με θραυση οδικη χωρίς κλοπη.Γενικα δεν εχω παραπονο Σε αυτοκινητο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από spyros007 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Την έχω χρησιμοποιήσει για μηχανή. Μια φορά χρειάστηκα βοήθεια στον δρόμο ήρθαν μέσα σε 15λεπτα. Σε ένα ατύχημα ,που δεν εφερα ευθύνη ,μου είπαν είτε θα πάτε στο συνεργείο σας είτε στο δικό μας.Πηγα στο δικό μου,προπληρωσα και με πλήρωσε η ασφαλιστική μετά από ένα 15μερο αν θυμαμαι καλά.Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.Εντυπωση μου έκανε το γεγονός ότι μου εκαναν χάρη ότι μου κάλυψαν όλες τις ζημιές μόνο και μόνο επειδή ήταν καινούριο το όχημα.Ηθελαν ουσιαστικά να καλύψουν λιγότερες ζημιές.Μαλιστα μου ζήτησαν να ζητήσω έκπτωση στο τιμολόγιο από το συνεργείο. Κοινές πρακτικές των ασφαλιστικών εταιριών...ειδικά στις ασφάλειες υγείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα