Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα site στο Ίντερνετ να βάζω αφετηρία, τέρμα και να μου βγάζει την συντομότερη διαδρομή και τα χιλιόμετρα όπως παλιά ο Ploigos.gr που καταργήθηκε. Υπάρχει?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Googlemaps και wego.here.com δεν αρκούν; 

Υπάρχει και το apostaseis.gr αν θες κάτι Ελληνικό. 

Επεξ/σία από sakatema
  • Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sakatema είπε

Googlemaps και wego.here.com δεν αρκούν; 

Υπάρχει και το apostaseis.gr αν θες κάτι Ελληνικό. 

Ευχαριστώ, το apostaseis.gr με ικανοποιεί.

Αναζητούσα περισσότερο κάποιο να επιλέγεις τα σημεία πάνω στον χάρτη και όχι πληκτρολογώντας την διεύθυνση.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε

Ευχαριστώ, το apostaseis.gr με ικανοποιεί.

Αναζητούσα περισσότερο κάποιο να επιλέγεις τα σημεία πάνω στον χάρτη και όχι πληκτρολογώντας την διεύθυνση.

αυτό το κάνεις κ στο Google maps

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Απλα δεν ξέρεις πως δουλεύουν οι χαρτες της google

Ψαχτο λιγο, μπορεις να βαλεις μεχρι και 10 ενδιάμεσα σημεια σε μια διαδρομή

Αυτό ήθελα περισσότερο επειδή τα άλλα ζητάνε πολλά πράγματα όπως οδός, αριθμός, πόλη, νομό, ΤΚ και αν δε τα δώσεις όλα όπως τα θέλει και με την σειρά που τα θέλει δεν το κάνει αποδεκτό. Ο Ploigos βέβαια είχε και άλλες επιλογές όπως αποφυγή διοδίων παράδειγμα που δεν φαίνεται να υπάρχει τώρα πουθενά.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε

Αυτό ήθελα περισσότερο επειδή τα άλλα ζητάνε πολλά πράγματα όπως οδός, αριθμός, πόλη, νομό, ΤΚ και αν δε τα δώσεις όλα όπως τα θέλει και με την σειρά που τα θέλει δεν το κάνει αποδεκτό. Ο Ploigos βέβαια είχε και άλλες επιλογές όπως αποφυγή διοδίων παράδειγμα που δεν φαίνεται να υπάρχει τώρα πουθενά.

Δηλαδη αποφυγη διοδιων εχει μονο ο Ploigos;

Απογυφη διοδιων ειχε και το destinator που χρησιμοποιούσα πριν 10-15 χρονια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε

έχει κ το google maps τέτοια επιλογή εδώ κ χρόνια

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιόπιστο είναι το wego.here.com, το γκουγκλμαπς μου κόστισε σε ένα νησί έναν προφυλακτήρα επειδή με έστειλε σε γαιδουρόδρομο. Επίσης το wego.here.com είναι το μόνο που έχει ονομασίες σε δρόμους εκτός σχεδίου. Διόδια και στα 2 μπορείς να παρακάμψεις όπως να δεις και ζωντανά κίνηση ακόμα και κάμερες δρόμου. 

Επεξ/σία από sakatema
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με τo HERE WeGO έχω μια σχέση μίσους/αγάπης, αγάπης γιατί ήταν το βασικό μου gps σε όλα τα ταξίδια μου, και μίσους γιατί θα σε πάει από την συντομότερη χιλιομετρικά διαδρομή ανεξαρτήτως δρόμου. Σε πρόσφατο ταξίδι στην Νότια Αμερική ξεχωρίζω τα top 3 μαργαριτάρια:

1) Στο Salvador της Βραζιλίας με πήγε μέσα από φαβέλα "polemica" (έτσι χαρακτηρίζουν οι ντόπιοι τις σκληροπυρηνικές φαβέλες στις οποίες γίνονται συναλλαγές ναρκωτικών και ουκ ολίγες δολοφονίες), για να γλιτώσω 500 μέτρα. Ούτε οι ντόπιοι δεν πατάνε εκεί μέσα, ευτυχώς το κατάλαβα γρήγορα και έκανα αναστροφή.

2) Στο Potosi της Βολιβίας σε ανηφορικό δρόμο έβλεπε τα σκαλιά σαν δρόμο 😂

3) Στην Αργεντινή με πήγε από 64 χλμ χωματόδρομου για να μην με πάει από 65 χλμ ασφάλτου 😂

Δημοσ.

καλα ειδικα το τελευταιο λογικο, γιατι σου λεει 64 < 65,

ετσι υπολογιζουν οι εφαρμογες τα νουμερα, εφοσον σου λεει κερδιζεις,

γιατι να μην σε παω απο εκει;

δεν υπολογιζουν ποιοτικη διαφορα

poi δεν εχει το here;

μηπως πρεπει να το βαλω online για να δειξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...