biliskov Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το νυρεμβεργη ντίσελντορφ ειναι υπολογισμένο. Απο θεσσαλονικη για Γευγελή δεν καίω ούτε 10 ευρω. Μολις έφτασα Γευγελή φούλαρα 100ρα με 40 ευρω. Με αυτή την βενζίνη πηγα μεχρι τα σύνορα Σερβία Ουγγαρία. Μεσα στο Βελιγράδι το αμάξι δεν κινήθηκε. Το άφησα στο ξενοδοχείο και απο εκει πήγαινα με τα πόδια παντού. Στα σύνορα της Ουγγαρίας έβαλα αλλα 50 ευρω. Μετα έβαλα ξανά κάποια χιλιόμετρα μετα τη Βιέννη δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα 40 και αλλα 30 έβαλα στο αραλ στην νυρεμβεργη. Μεχρι να παω απο νυρεμβεργη ντίσελντορφ έκαψα το μισό τεπόζιτο περίπου. Δεν ειπα με ακρίβεια 150 νταν αλλα τόσα ειναι. Το αμάξι δεν καίει Ειδικα αν βγει σε αυτοκινητόδρομο. Ούτε το πάτησα πάνω απο 140. Και στα 140 πήγαινα πολυ σπάνια για καμια προσπέραση μονο. Μετα όταν γυρνούσα έβαλα στο ντίσελντορφ 50 ευρω αλλα τόσα έβαλα πριν το Μόναχο και μετα πάλι στην Αυστρία νομιζω 40 ευρω. Μεχρι θεσσαλονικη δεν έβαλα βενζίνη. απλα να σημειώσω οτι πριν φυγω έκανα ενα παρά πολυ καλο σέρβις και ο,τι πρόβλημα είχε το αυτοκίνητο το έφτιαξα. Εννοείται καινούργια λάστιχα ευθυγράμμιση κτλ! Στο σέρβις αλλάξαμε πολλα πραγματα είχε θεματάκια αλλα το αμάξι εγινε σαν καινούργιο και με πήγε άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα! Πήγαμε ήρθαμε χωρίς το παραμικρό. Άνετα το ξανακάνω! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από biliskov 1
Skandalf Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Για να βοηθήσετε και εμένα που θα πάω σύντομα roadtrip Βελίγράδι , με πιστωτική κάρτα Ελληνικής τράπεζας υπάρχουν έξτρα χρεώσεις ή μονο στις debit σε χρεώνουν έξτρα οι Ελληνικές τράπεζες; Ευχαριστώ Πολύ!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Υπάρχουν ναι, το πόσες είναι εξαρτάται απο την τράπεζα σου. Το καλύτερο θα ήταν να είχες μια Revo για τέτοιο ταξίδι, της φορτώνεις όσα λεφτά θες απο τη χρεωστική σου δωρεάν και πληρώνεις στο τοπικό νόμισμα 1
bezan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Ωραιο τοπικ αυτο!!! αξεχαστα ειχα παει θεσσαλονικη τουρκια γεωργια τουρκια θεσσαλονικη το 2016 με το αυτοκινητο, 6800κμ και για το συγκεκριμενο ψαχνωμουν και εγω, θα παω οδικος του χρονου στην ολλανδια σε συγγενεις της γυναικας,
tcktcktck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, Skandalf είπε Για να βοηθήσετε και εμένα που θα πάω σύντομα roadtrip Βελίγράδι , με πιστωτική κάρτα Ελληνικής τράπεζας υπάρχουν έξτρα χρεώσεις ή μονο στις debit σε χρεώνουν έξτρα οι Ελληνικές τράπεζες; Ευχαριστώ Πολύ! 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Υπάρχουν ναι, το πόσες είναι εξαρτάται απο την τράπεζα σου. Το καλύτερο θα ήταν να είχες μια Revo για τέτοιο ταξίδι, της φορτώνεις όσα λεφτά θες απο τη χρεωστική σου δωρεάν και πληρώνεις στο τοπικό νόμισμα Και γω με revolut την έβγαλα.Και σηκώνεις και από atm έως ενα ποσο δεινάρια χωρίς προμήθεια για να έχεις και μετρητά και αν σου περισέψουν τα δίνεις στο βενζινάδικο φεύγοντας. 1 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δε ξέρω πως είναι η κατάσταση με την αποδοχή καρτών στη Σερβία, πάντως στην Πολωνία έκανα αυτό που λες, σήκωσα το όριο της Revolut για να έχω μετρητά πάνω μου για ώρα ανάγκης, πλήρωνα παντού απευθείας σε ζλότι με την καρτα και μπορώ να πω πως για πρώτη φορά σε χώρα εκτός Ευρώ είχα τόσο ήσυχο το κεφάλι μου για τις πληρωμές. Ομοίως και στη Β. Ιρλανδία που σήκωσα μόνο £20 για να μας μείνουν αναμνηστικά τα βορειοϊρλανδικά χαρτονομίσματα της στερλίνας, στα υπόλοιπα σταθερά revo 1
terry308 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ντίσελντορφ - Θεσσαλονικη οδικώς να προτιμηθεί revolut σε όλες τις συναλλαγές; Λόγω καυσίμου (φ. α.) θα γίνουν κάποιες στάσεις για ανεφοδιασμό , θα υπάρχει βέβαια και βενζινη 40λτρ. Μέσω Ηγουμενίτσας αξίζει να κατέβουν τα αυτοκίνητα ή μέσω Σερβίας - Σκοπίων κτλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα