Tiramolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Στην μικρή πολυκατοικία που μένω, είμαστε όλοι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων μας και είμαστε όλοι συνεπείς στην πληρωμή των κοινόχρηστων. Όλοι εκτός από έναν γιατρό ο οποίος έχει το ιατρείο του εκεί (ιδιοκτήτης και αυτός) και όπου έχει να πληρώσει κοινόχρηστα πάνω από 4 χρόνια. Ο τύπος όχι μόνο δεν πληρώνει αλλά με ύφος 1000 καρδιναλίων μας την λέει κιόλας ότι "έτσι μου γουστάρει, δεν πληρώνω τίποτα". Για διάφορους λόγους που δεν θέλω να αναφέρω δεν μου επιτρεπόταν να πάρω θέση σε όλο αυτό, αν και ήθελα. Πλέον, τα πράγματα αλλάξανε και είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα. Υπάρχει κάποια πολιτισμένη λύση για όλο αυτό ή απλά να τον κάνω μπάνιο στο βόθρο; Διότι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν δικηγόρο (γεγονός που αυτός το ξέρει και το εκμεταλλεύεται). Είχε κανείς σας συναντήσει παρόμοιο περιστατικό; και αν ναι πως το λύσατε;
cger Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Θα απευθυνθείτε σε δικηγόρο (η πληρωμή δεν στοιχίζει αρκετά) να σας ετοιμάσει κάποια χαρτιά και εν τέλει να δοθεί εντολή πληρωμής προς τον διαχειριστή για το ποσό που χρωσταέι και να γίνει παρακράτηση από την Τράπεζα στο λογαριασμό του από τη στιγμή που δεν έχει δικαιολογία. Δεν γνωρίζω την ακριβή διαδικασία. Το ίδιο έγινε σε ανάλογη περίπτωση σε πολυκατοικία γνωστού. 2 1
Tiramolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο άμεση διαδικασία. Θα πάω αύριο κιόλας σε δικηγόρο να το ρωτήσω αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!
salonika91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Αν θέλεις ενημέρωσε μας κιόλας να ξέρουμε
cger Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δεν γνωρίζω αν είναι άμεση διαδικασία 1 μήνα αλλά από τη στιγμή που εργάζεται και εμφανίζει εισόδημα δεν θα έχετε πρόβλημα. Τώρα αν απαντήσει με εξώδικο και πάρει άλλη τροπή το θέμα αυτά θα σε ενημερώσει ο δικηγόρος.
Dinos1973 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μπορείτε να βγάλετε και την ιδιοκτησία του σε πληστηριασμο λόγο χρεών!
Tiramolas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Αυτά φοβάμαι ότι αν αρχίσει απλά να καθυστερεί με εξώδικα και λοιπές ιστορίες θα περάσουν άλλα 4 χρόνια. Θα ρωτήσω όμως αύριο δικηγόρο για αυτό και θα επιστρέψω να σας πω τι είπε. 1
dimigar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Περιμένω Τιραμόλα να μας πεις, γιατί έχω κι εγώ μια περίπτωση ιδιοκτήτη που έχει να πληρώσει 10 μήνες..
tarantules Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Είναι απλό και δεν χρειάζεται ούτε δικηγόρους ούτε τίποτα.Βάζετε όσους γνωστούς σας (να μην τους γνωρίζει φατσικώς ο γιατρός) ξέρετε , να κλείσουν ραντεβού με το γιατρό.,Όταν τελειώνει η εξέταση ,απλά σηκώνονται και φεύγουν χωρίς να πληρώσουν.Αν τους πει ο γιατρός "κάτι ξεχάσατε" θα απαντάνε "βάλτα μαζί με τα κοινόχρηστα".10 άτομα να το κάνουν θα σαλτάρει ο γιατρουδάκος... 7 2
CONAN_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παρόμοιο περιστατικό έγινε και στην δική μου πολυκατοικια, εξυπνάκιας Ελληνάρας έφτασε να χρωσταει 3000€ σε κοινόχρηστα. Με την βοήθεια ενος δικηγόρου έγιναν τα δέοντα και πλέον τα δίνει και με διακανονισμό κιόλας. Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν κατι ιδιαίτερο η αμοιβή του δικηγόρου. Επισης, χωρις να ειμαι σιγουρος, νομίζω πως και μετα αν εξακολουθήσει να μην πληρώνει , τοτε το ποσό μεταβιβάζεται στην εφορία του. Σε καθε περίπτωση ενας αρμόδιος δικηγόρος θα σε διαφωτίσει. Να ξέρεις οτι υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν την πολυκατοικία.
logistoulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Tiramolas είπε Είχε κανείς σας συναντήσει παρόμοιο περιστατικό; και αν ναι πως το λύσατε; O πατέρας μου όταν ήταν διαχειριστής έκανε αγωγή, την κέρδισε φυσικά και βγήκε διαταγή πληρωμής.. μιλάς με δικηγόρο για αυτά
tounion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Προχώρα στα νόμιμα και ας πάρει και 4 χρόνια!! Στο τέλος θα τα πληρώσει όλα και τα δικαστικά !! Τετοιοι χαρακτήρες συνήθως είναι θρασύδειλοι και θα δεις ότι μπορεί να υποχωρήσει εύκολα στο τέλος αλλά όπως και να χει τέτοιοι χαρακτήρες θέλουν πάτημα , μην του χαριστεις άλλο 1
Tiramolas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tounion είπε Προχώρα στα νόμιμα και ας πάρει και 4 χρόνια!! Στο τέλος θα τα πληρώσει όλα και τα δικαστικά !! Τετοιοι χαρακτήρες συνήθως είναι θρασύδειλοι και θα δεις ότι μπορεί να υποχωρήσει εύκολα στο τέλος αλλά όπως και να χει τέτοιοι χαρακτήρες θέλουν πάτημα , μην του χαριστεις άλλο Ο συγκεκριμένος θέλει πάτημα στην μούρη γιατί στα τέσσερα αυτά χρόνια έχει κάνει και άλλα χειρότερα τα οποία τα έκανε εκμεταλλευόμενος την απουσία μου αυτά τα τέσσερα χρόνια και τον φόβο που είχε δημιουργήσει στους υπόλοιπους κατοίκους που είναι μόνο γυναίκες άνω των 50. Μιλάμε για ένα σίχαμα που απειλούσε με ξύλο τις γυναίκες της πολυκατοικίας. Αυτό θα αλλάξει άμεσα πλέον μόλις τον δω από κοντά στο τέλος της εβδομάδας (πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια). Σκεφτόμουνα να το συνδυάσω και με το θέμα των κοινοχρήστων αλλά επειδή αυτό περιλαμβάνει και τους υπόλοιπους, θέλω να το πάω από τον σωστό δρόμο για να μην εκτεθούν και οι κυρίες της πολυκατοικίας.
meletis_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Παρόμοιο θέμα έχουμε και εμείς στην πολυκατοικία του 1970. Πληρώνουν τα 2 οροφοδιαμερίσματα και εγω στο 1ο όροφο. Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες τα έχουν νοικιάσει (αμφιβάλλω εάν είναι με συμβόλαια ) και δέν πληρώνουν. Ωστόσο δεν ενδιαφέρεται κανείς για την πολυκατοικία , ούτε ο διαχειριστής .
papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Εγώ θα έλεγα και το άλλο. Βάζετε 2-3 γνωστούς να πάνε για εξέταση φυσικά δεν θα κόψει απόδειξη όπως κάνουν όλοι οι γιατροί καταγγελία και οι τρεις στην Εφορία η οποία θα του κόψει ένα κουστούμι να το θυμάται για καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα